Аранжиране на маса - тема 2

• 206 827
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
silviti, много благодаря за комплиментите, но по-добре спри, защото скоро ще трябва да пуснем нова тема! Има много красиви маси и няма смисъл да се повтарят. Аз даже съм си направила папки на момичетата и си ги преглеждам с удоволствие, а пък и може всеки да ги види в албумите.
Надявам се, че няма да се обидиш!

Ог, направих опит да изкажа възхищението си от неща, които дълбоко са ме впечатлили.

Очевидмо не съм избрала подходящата форма. Аз не знам как, но ако ти си наясно, помоли модераторът да изтрие последните ми публикации.

Извинявам се, че наруших "стила" на темата с необмислени постинги. Няма да се повтори.

# 556
silviti, не съм искала да те обидя, напротив- благодаря ти за комплиментите!
Масите ти са много красиви и не нарушаваш "стила" на темата. Просто мисля, че няма нужда от повторения, защото не става дума за една или две маси. То целия албум на Дина трябва да сложиш, а и не само нейния, защото момичетата имат разкошни идеи и всички тук са страхотни. Ние не сме толкова много, познаваме си масите, а и винаги може да ги прегледа човек в галериите ни. Няма нужда да се пълнят страниците със старите снимки. Поне така мисля. Не се сърди! Надявам се, че скоро ще видим нова твоя маса!  Hug

# 557
Ще помоля всички момичета да ми пратят линкове към всички свои маси ,за да направя на първа страница бърз преглед към техните маси...тип галерия....благодаря ви. Peace

# 558
Една тиквена  Laughing маса от мен:

Клипче за сгъване на салфетка във формата на тиква:

http://www.youtube.com/watch?v=i-EG-eJsJpI

Л. О., с нетърпение очаквам тиквената ти маса!  Hug

# 559
  • DE
Аууу, Ягодка, страхотно красива маса newsm74
И по онази винената, с индийското лилаво много се бях замечтала.
А пък това с cгъването на салфетки е далечен хоризонт за мен.
Значи ужасно съм схваната в ръцете ooooh!
Но пък се наслаждавам като видя неЩо красиво изработено

Силвити, не се сърди Hug
Наистина снимките на масите които си показала са страхотни.
Инспирация за всяка домакиня която има желание да създаде уют на гостите си.
А пък и твоите аранжировки са невероятно красиви.

# 560
Леля Ог,незнайно как ,но съм я пропуснала....уж следя темата Crazy

Невероятна е ,благодаря ти...много ми харесва....и в любимите ми чаши за кафе и специално за мен.... Hug

Да,страхотно се е получило  bouquet
Аксесоарите по масата са подбрани много добре и тигровите салфетки-супер сполучливо Peace

Определено си схванала идеята ми...
Освен този начин на подреждане....обичам бамбукови,ратанови аксесоари,екзотични цветя,бяло вино и мноооого свещи...
Сега съм решила да си купувам плетени ратанови лампи...част от интериора и в синхрон със многото свещи Mr. Green
Абе романтика ти казвам.... Party

За черната точка----приемам,заслужавам си я,но....на този етап няма как да се включа Simple Smile

# 561
  Здравейте момичета!

Не успях да се включа по-рано понеже цял ден вчера се вихрих из кухнята за едни извънредни гости- нещо не съм фен на изненадите Mr. GreenКакто и да е , всичко мина Ок, сега искам почивка!

Силвити- огромни благодарности за коментарите и комплиментите! Искрено се възхищавам на умението ти да направиш сдържана и прецизна рецензия с толкова малко думи! Много беше въздействащо да видя любимите ми маси на леля Ог , а и не само нейните на едно място - съзерцавах ги поне час отново и отново . Наистина и аз трябва да си направя отделни албуми с всички маси на момичетата, защото са една безценна колекция , която може да те вдъхнови , дори и да си изпаднал в творческа депресия!! Laughing

И с нетърпение очаквам поводи за вдъхновение и от теб!

Ягодка, как ги измисли тези тикви от салфетки???Ами те са като истински! Страхотни са!  bouquet

Маце, Леля Ог, Ягодка , Мираварна- благодаря ви мнооого!
Леля Ог- и аз не знам как става това с намирането на детайлите -имам чувството , че те сами ме намират Mr. Green Малките тиквички по масата намерих в един японски магазин за всякакви дреболии, който често посещавам и  не знам дали вярваш , но бяха единственото малко пакетче , захвърлени на един рафт и много им се зарадвах.
Ягодка , аз вече даже не обръщам внимание на това , че мислим еднакво - направо си свикнах с това , че си улавяме вълните и никак не ме изненадва  bouquet
Маце, откъде намери тези нежни цветове по това време? Не заваля ли вече сняг? Много нежно и красиво се е получило- стоплящо!

И понеже нямам нищо за показване , ще ви пусна отново линка с Хелоуинската маса , към който добавих и малко снимки от нещата , които бях приготвила. Знам , че не им е мястото тук , но да речем , че бяха част от декорацията за празника...part 2 Mr. Green

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/HalloweenTable … 35793476814035874

Приятна вечер от мен!

# 562
Здравейте, мили момичета! Hug

Ягодка, тиквата е разкошна!!! Много се впечатлих! Изглежда толкова лесно и толкова красиво! Много ти е тъмна снимката, но пак се вижда колко добре си подредила всичко- шишарки, свещници, свещи и тези страхотни салфетки-тикви! А също искам и да те поздравя, че си успяла да издълбаеш кратунките, защото аз не се справих с тази задача и затова нямам такива свещничета.

Hestiq, аз пък се притесних, че не съм се справила с предизвикателството! Предположих, че идеята ти е по-скоро нещо морско, нещо в бяло и тюркоазено  цветове, големи екзотични цветя... но мен тази маса ме откри, както казва Дина. Може да опитам пак като ми дойде вдъхновение.

Дина, много “страшни” лакомства си приготвила! И отново оригинална визия, всичко е много красиво!

Моята тиквена маса не стана каквато я исках, и снимките станаха кофти, и фона и той кофти... откакто започна да се стъмва рано никак не се справям с времето. Хайде стига оправдания, ето я:

Ох, изчезвам, че като я гледам ми идва да си изтрия поста!

# 563
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Дина, сноЩи късно ти мернах името и потривайки ръце влязох бързо в темата за да мога първа да се насладя на поредната ти маса. Е, нямаше нова и бях малко разочарована но пък с удоволствие рагледах снимките. Отворих за кой ли път галерията и гледах,гледах, гледах...
Тези лилавите цветчета са едни от последните вегетираЩи цветя в градината, след няколко дни май и тях вече няма да ги има. ОЩе е топло, но се очакват тук от понеделник големи студове.
Астри

Л. Ог, я стигааааа. Кави са тези самоличувания. Масата ти е много красива.
Ти си майстор при комбинирането на цветове. Даже си мисля че на масата ти ако има само една вилица, така Ще пресъздадеш всичко в една снимка, до захласване Mr. Green

Ягодка, сташни ветровити бури тук при нас, и при вас сигурно доста повявя afwitch
Хайде не се крий на топло Mr. Green

Много госпожици вече хич не се появяват тук. Къде сте???

Пък аз за да мога да си побърборя малко тук и да не е без ниЩо спретнах ей това на бързо за следобедната закуска. Нямаше чинии, чаши. Хапнахме си с пръсчета.
Това малкото там е онова неЩо дето се  пълнело с вино навремето(Не знам как се казва newsm78.
Да не си помислите че е неЩо друго Mr. Green

И последната малинка

Приятни и спокойни почивни дни. До скоро Hug

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:17 от matze

# 564
  bouquet Уникални сте.

# 565
Както казах , не съм приключила с коментарите, та сега да понаваксам...  Grinning

Първо да кажа на всички момичета, участващи в темата, че правят страшно красиви неща! Аз сигурно не съм в ред  Crazy, обаче до сега една слаба или грозна маса не съм видяла!!!   bouquet

Не се помайвайте, ами аранжирайте! Задават се най-хубавите семейни празници, имате ли вече идеи???  Hug

Не мога да не започна с последната маса на Маце! Направо ме захвърли на вълна "Бъдни вечер", нищо че е за следобедното кафенце! Много топлина и уют лъха от нея! Невероятно е как можеш, Маце, от онази лятна масичка в синьо, лилаво и жълто, да прескочиш на зимна вълна! На нея много ми харесаха цветчетата, как си поставила приборите и си ги обгърнала в салфетката, а също и стъкленото ботушче с бонбонките - много сладко! Много ме развесели "Боровата ти гора"! Най-вече Баба Меца!  Laughing Но ароматът на клончета и шишарките стигна до мен, повярвай ми!  Калинката върху клончето е очарователна!  bouquet "Дюловата" маса ми се видя страшно оригинална, но на теб това ти е навик, де!  bouquet Тук ми хареса съчетанието на тези кафяви листа с много красива форма и клончетата в жълто, а дюлите са някак си естествено продължение на аранжировката! Прекрасно си подбрала и чашите! А покривката много ми хареса и на масата с ботушчето! Тази маса ми е фаворит! А иначе при нас не само духа и вее, ами и дъжд вали. Добре че, за сутрешната разходка днес на Малката Ягодка, грейна малко слънце, че иначе 2 дни не бяхме излизали. Благодаря ти за похвалите и че се сещаш за мен!   love001
Митонела, много е красива жълтата ти есенна маса! Наистина си пресъздала "отиването на лятото и идването на есента", точно като си избрала за основен цвят жълтото. Много ми хареса как си поставила 3-те цвята салфетки, като си започнала от тъмно към светло, а малките клончета пректрасно допълват аранжировката!
Ками, много необичайна е златната ти есенна маса! Напомня ми за Коледа, но и ти като Митонела, сякаш си хванала отиващото си лято. Новата ти ароматна свещ е много красива! Прекрасно си подрбрала разцветката на шала да си пасва с жълъдчетата, свещта и вазата с тревичките! Масата за рожденния ти ден е много стилна! Подложката в середата много ми хареса черната ваза, но тези бели пухкави неща вътре ми взеха акъла!
misskapriss, абе хубаво е то да има човек нови мебели, ама и със старите стават разни неща!  Laughing Добре дошла! И хайде, давай да видим някоя маса!
Деси, сега си ми паднала smile3508! Показала си три страхотни маси! Сивата е еталон за Новогодишна маса! И аз си мислех за сребро за Нова година. Много официална и нежна маса! Розичките са очарователни! Зелената не знам защо мислиш, че не се е получила, според мен е страшно оригинална! Харесват ми кутиите, шишенцето с двата вида зелен пясък и камъчетата по масата, както и зеления висок свещник. Поставила си салфетките в купичките много красиво! Кафявата ми действа много релаксиращо! Много са сладки слончетата, дърената купа в средата с нежните жълти рози изглежда много романтично, много харесвам как си вързала салфетките, а в стъклените ти купи съм влюбена!  Crazy
Ивира, масата с катеричката е по детски нежна! Много си пасват салфетките с калинки с цялата нежна аранжировка, и с малките купички. Харесва ми как си разменила купичките и чинийките по диагонал! Въобще тази маса е много "Ивирина"! Heart Eyes От двете ти маси с минзухари, втората ме заплени! Ама нали е от серията "на вилата"!, Салфетките много си пасват с минзухарите, а снимката със запалените свещи влиза в папката ми "любими"!
Apr, много нежна и изящна маса си направила! Яркочервеният цвят на салфетките е много красив за мен, прекрасно си се справила със сгъването на розите!
hris30, масата  в синьо за кръщенето е много красива, но масата ти в розово и кафяво е невероятна!   bouquet Цялата украса пасва толкова добре на обстановката, а има и толкова много идеи по нея! Прекрасно! newsm74  bouquet
Мираварна, пропуснала съм масата с ябълките. Отново виждам свещниците-кафези - страшно оригинални! Както и каренцето, поставено под ябълката!
Силфида, нежна и романтична е морската ти маса! Харесва ми как си редувала цвете със свещичка, също сгънатите във формата на рибка салфетки. Жълто-червено-зелената ти маса е хем уютна с тези каренца под нея, хем весела и закачлива с шарените чинийки. Всичко си пасва перфектно!
Дина, пропуснала съм морската ти маса. Много нежно светлосиньо си избрала. Харесва ми мидичката, скътана в салфетката, композициите(запазена твоя марка) от листенца, свещичка и топченца, и естествено царете на масата - свещниците! За Хелоуинските лакомства - страшни са и в двата смисъла!  Peace Обаче най- ми хареса момченцето под масата!  Heart Eyes
Меридит, много е симпатична масата за рождения ден на малкото съкровище! Чакам скоро маси от теб!  Heart Eyes И двете ти торти са невероятни!  bouquet
basis, страшна е тая идея за рози от листа! Другата година ще я пробвам!
Хестия, не се помайвай! Чакаме маси от теб!  Hug
Л. О., може би си мислиш, че съм те збравила!? Не, оставих те за десерт!  Heart Eyes Много топла тиквена маса! Тези оранжевите топчета  Laughing, не знам как се казват, но перфектно са паснали в малките чинийки. Салфетките са много красиви, а тиквите изглеждат очарователно върху кафевите( всъщност не знам какво са  newsm78), обаче тиквите чудесно изпъкват на фона им!  bouquet

И една последна тиквена маса, че днес изхвърлих тиквата.  Grinning:

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 03:23 от yagodka

# 566
Здравейте момичета,нямам време сега да ви коментирам....затова направо по въпроса.... Wink
Почерпете се виртуално с тортичката която спретнах за рожденният ден на баба ми ,който беше вчера...

това е масичката.... Embarassed
.....

Продължавам...,днес пък ви черпя за здравето на брат ми,който има рожден ден!
маса нямам още не е наредена....
ето тортичката...

Ставам момичета ,че няма време..купона предстои...приятна вечер на всички.... Hug

# 567

Може ли да питам тези малки сладки в индивидуални опаковки,къпкейкове или както там се казват.Тигрови,ако ме разбираш - какво са и как се готвят..ако е спам,моля те ми прати линк на ЛС Simple Smile мерси

# 568
  • DE
Деси, честит  рожден ден. Пожелавам ти много здраве и безгрижни дни.
Очаквам масата от партито, както и да е изглеждала Mr. Green

Меридит, да ти са живи, здрави и засмяни  бабчето и братчето.
Весело прекарване  ura

Ягодка, благодаря ти за милите думи които си отправила към мен !
Пък за тиквата, браво. Почнах вече да ги мразя тези тикви. Където и да отида само тикви пред очите ми ooooh!
По витрини, маси, стъпала, врати, дрън- дрън само тикви.
Но пък ми хареса как си издълбала кратунките и си поставила чаените свеЩички.
Преди години исках да си засея от ония бъгарските малки кратунки и после да ги изсуша.
Мислех да си направя едни такива висяЩи дрънкулки и да ги провисна на някое дърво в градината.
Но мъжът ми като чу че Щели да дрънчат и ми каза newsm25  Ти и кратунките smile3513.
Толкова по въпроса за тиквите Mr. Green

Днес по време на кучешка разходка и лутане из гората, и докато песа гони някакви диви зверове аз поначупих малко клончета и разни други работи. Ако имам утре повод и не хукна за на някъде Ще се появя с маса. Но не обеЩавам Naughty
 До скоро момиченца Hug

# 569
И моята тиквена маса...  Wine Glass

И другите снимки:

http://www.dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album30

..... и салфетките на ягодка, или поне вариация по темата  Embarassed

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:15 от silviti

Общи условия

Активация на акаунт