Аранжиране на маса - тема 2

• 206 828
  • 726
  •   1
Отговори
# 540

Дълго гледах тази маса.  Не обичам жълтото като цвят, но тази маса е апогей на финия усет към хармония м/у форми и цветови нюанси.  Simple Smile

# 541
Ето и новата ми  макаронена маса:

Една от най-вдъхновяващите теми за разработка, поне за мен, имам афинитет към подобни "домашни" аранжировки. Много ми е влязла под кожата тази макаронена маса и скоро ще се опитам да я пресъздам в мой вариант, без да плагиатствам много  Wink

# 542
 Здравейте мили аранжорки!

Вижте колко съм примерна- един ден преди заминаване се включвам и то с маса Heart Eyes

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/AsianTableII#5 … 4473553022788050]http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/AsianTableII#5 … 84473553022788050[/url]
Ягодка- виж - откраднах ти подложките Mr. Green

Един от големите модни диктатори (мился, че беше Валентино) беше казал, че истинската елегентност се крие в ненатрапчивата визия, тази визия, която не забелязваш на пръв поглед. Горната маса го потвърждава. Едва когато се вгледаш, разбираш колко много стил и усет се крият зад цялата композиция. Поклон Simple Smile

# 543

Много ми е нестандартна мидената декорация. Видя ми се адски необикновено хрумване с купата с мидените черупки. Хем морско, хем в земни цветове. Е това, ако не виртуознозна комбинаторика! Simple Smile))

# 544

Тази маса ми напомни за малка къща в провинциална Франция. Непретенциозна, естествена и толкова одухотворена.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 00:20 от silviti

# 545

На закуска хапнахме палачинки с мед на нея, а на вечеря ребра с мед и ето тази салата.

Уникална! Оригинална идея, безупречно изпълнение. Много наситена визия, без да е натрапчива. Свежа и предразполагаща маса, веднага те грабва  Heart Eyes

# 546

Много весела, приповдигната маса. Веднага покачва градуса на настроението. Предстваям си една вечер, изпълнена с позитивни и засмяни хора около тази маса. Браво, много е красиво и завладява за миг.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 00:38 от silviti

# 547

Ето тук има още един колаж, но и той не е много сполучлив  Sad

Супер свежо! Елегантно. Хем темата е закачлива, хем лъха много вкус и стил, защото всичко е умерено. Много, много красива маса.  Simple Smile

# 548

Тоталният ми фаворит! Изумителна маса, за която речникът ми е обдино беден. Гледам я често и не мога да й се наситя!

# 549
silviti, много благодаря за комплиментите, но по-добре спри, защото скоро ще трябва да пуснем нова тема! Има много красиви маси и няма смисъл да се повтарят. Аз даже съм си направила папки на момичетата и си ги преглеждам с удоволствие, а пък и може всеки да ги види в албумите.
Надявам се, че няма да се обидиш!

# 550

Много фешън, много класно, много новаторско. Собствен стил и рядко внимание към детайла. Страшно любима  маса за мен  Heart Eyes

# 551

Тази маси отдавна искам да я похваля, ето че сега ще ми се отдаде възможност. Чудесна стилистика и много топло излъчване.  Heart Eyes

# 552

Много ми на сърце тази маса. Ювелирна изработка на детайлите и любимата ми комбинация от кафяво и светло синьо. Старшно прецизна аранжировка и бих казала, доста респектираща  Sunglasses

# 553

Много я обичам тази маса! Тя ми беше вдъхновение за една моя маса за двама в бяло и червено. Моята се получи далеч от оригинала, но страшно ми хареса асиметричната композиция и най-вече зеленчуковия аранжимент.  Heart Eyes

# 554

И хелуинската кулминация: неповторимо стилна разработка на една толкова неедозначна тема.... тивите са грубовати, но ето че има начин да се превърнат в забележителен аксесоар към една маса, аранжирана с талант и любов!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт