Аранжиране на маса - тема 2

• 206 810
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Малко снимки от днес.....

отивам да взема детето от градина...и ще чета и гледам

# 631
Еееее, Деси, най-накрая, от сутринта съм я зачакала тази маса! Wink Но си струваше. Разкошна е!!!!!! Shocked   bouquet (Все още пред очите ми е твоята романтична бяла маса - маси в този цвят са ми слабост, но и в този стил се изяви отново безпогрешно, искрени комплименти!)

merydit , честит рожден ден, да си жива и здрава!  bouquet Ухааа, много гости си имала! Simple Smile Остана ли тотра? Mr. Green

# 632
merydit, Честит рожден ден на патерица! Уникална торта! Прияде ми се  Embarassed

Деси, направо ме уби с тая маса. Божествена е. Чашите за чай- Боже, пак ти завидях. Наистина имаш страхотни съдове, още го сънувам оня супник, сега и такъв сервиз за чай! А за клона - нямам думи. Толкова е оригинален! Ти ли си си го правила или е готов аксесоар? И медните съдове създават невероятен уют, с тях може да се разработят страшно много маси и то в различни теми Simple Smile

Я, кажи какво казаха приятелките ти? Хълцаха ли много?  Mr. Green

П.С. От мен една другарска бележка. Слафетки са сложени така, че скриват невероятно красивите чинии. Дано не ми се разсърдиш Simple Smile

# 633
Merydit,честит рожден ден на патерица!Много добра декорация Peace
Силви,мерси за комплиментите,много ти благодаря Hug Ако бяхме по близо една до друга бих ти дала супника за декорация Peaceа бих взела от теб красивите пердета в трапезарията HugАз този сервиз за кафе съм го показвала и съм му разказвала откачената история Heart EyesПрава си за салфетките..но исках малко разнообразие.Клона съм си го намерила преди година...имах и декорация за велик ден,сега по Коледа пак го ползвам,влезе ми в действие,намерен е не е купен Wink
Моите приятелки ..ами те си ме знаят и все очакват с какво ще ги изненадам,често им правя деко за Рд,празници и други.
Apr,много е мило някой да ти каже че е чакал твоя маса Embarassed Embarassedмного го ценя,а бялата маса май нещо и се губи  все още търся какво????
Моята декорация за Коледа..
http://iwanova.snimka.bg/daily/masi.546394.all.7

# 634
silviti,чак сега ти видях масата ябълковата.....много е нежна и стилна.Не знам дали да ти вярвам че ориенталската не се е получила Heart Eyes

# 635
dessi06 , така няма да се разберем! Crossing Arms За бялата маса - или хубаво, или нищо! Laughing За мен е идеална. (но аз съм върл почитетел на минималистичния стил, така че...)

А коледната ти декорация е божествена! Нямаш представа каква наслада е за окото ми да видя нещо встрани от златно-червения коледен екип. Simple Smile (Разгледах снимките няколко пъти!!! Flutter)

# 636
Момичета,още малко и ще отидем на трета страница...срам,срам Heart Eyes
Никой ли не прави маси?Не ви вярвамммммм!

# 637
Наистина много умълчана темата. Но аз подозирам, че това е затишие пред .... коледната буря.  Laughing

При мен се получи един малко комичен момент с последната ми маса, пак ябълкова. Разказах историята на Apr на лични, ма не мога да се стърпя да не споделя и с вас.

Вчера вечерта я направих таз ябълкова маса с.... чисто нови чинии, които са ми подаръка от майка ми и свекърва ми за Коледа. Е не можах да се стърпя и ги изтипосах в комбинация от 8 малки зелени ябълки и една голяма централа зелена ябълка - ИЗУСТВЕНА- в средата. Не снимах масата, защото вечер снимките не ми се получават хич. Ставам сутринта и като се пооправих грабнах фотоапарата. Бе гледам, нещо не е както трябва, масата не ми е същата. Взирам се и.... установявам, че единствената изкуствена ябълка Липсва! Първо реших, че мъжът ми ми прави някъв номер, ма това е тъпа шега. После се сетих.... взел си я за работа да се подкрепи- нали беше най-голямата и най- лъскавата. Обаждам му се - "къде е голямата зелена ябълка от масата". Той "ми взех да си я хапна след обяд". Викам му - "да ти е сладко, звънни да ми кажеш хубав ли е сорта, да купя още" Преди малко, той -  "ти тотално изтрещя, как можеш да купиш толкова много изкуствени ябълки, какво ще ги правиш и т.н.". Сега го чакам да види, че се е обзавел с единствената изкуствена. Обещах му и да го изложа пред цялата публика във форума Simple Smile))

Та снимки от злочестата маса - утре най- рано Simple Smile)

# 638
Силви... Laughing Laughing Laughing Laughing
Ох,как я чакам тази Коледна буря Peace

# 639
# 640
 Laughing Ааа, Силвити, не си го възпитала твоя мъж! Моите и двамата преди да седнат на масата питат: "Ще снимаш ли?" Ама, споко, ще свикне!  Peace Laughing

# 641
Смехът продължава.  Joy Joy Joy

Като се прибра, каза, че дори си я измил.... та тогава се усетил Simple Smile)))  hahaha

Сега да не си помислите, че мъжът мие някакъв тъпак.  Crazy Малко е разсеян и много доверчив  Joy

# 642
Хайде и аз на веселбата! Laughing Много е весело тук със сладката история на silviti .

Показвам набързо спретната маса след работа до късно, когато ми се наложи да направя любимата ми "най-бърза гозба на света", както казвам (слава Богу, много ибичаме фондю Laughing). А масата нарекох шеговито "провинциално-алпийска", щото за съжаление бързият й стил не може да се определи... hahaha ВоЙла:

П.П. dessi06, днес съм на лов за запаси за Бурята!!!! Wink

# 643
Браво, Apr, браво!

Първо браво за идеята. Все си мисля, че всички теми за аранжировка са изчерпани - и хоп, вие излизате с нова идея. Това за алпийската маса е страхотно попадение. Никога не бих се сетила, въпреки, че всяка зима сме там. Малко ми е неудобно, че вие измисляте идеите, а аз като поклисар вървя след вас и си ги взимам.  Embarassed

Второ браво за самата разработка по темата. Според мен си хвана духа на онези фрау с тиролските сукмани - покривката на каре, ръчно плетеното каре, традиционната чиния Simple Smile А идеята с магданоза, вместо цвете - пак браво! И тази идея я открадвам.

Само глювайн-а ти липсва -  Flutter... Аз имам едни торбички с фиксове за глювайн, ма само аз си ги пия, не се радвам на особена популярност вкъщи Simple Smile

Сега моята мини драма с последната ми маса продължава. Възвърнах си ябълката, но батерията на фотоапарата нещо й става и вече един ден го зареждам и не мърда. Тази маса се покри с прах.... сега ще ходя да искам апарат на заем от съседа. Дано не го изтълкува като свалка, че е ерген  Sick

# 644
След тежки и неравни сражения с различни житейски несгоди, дойде време и тази маса да види бял свят  sun

И дугите снимки ...

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album38

Общи условия

Активация на акаунт