Рейки - 4

• 51 310
  • 681
  •   1
Отговори
# 165
 wavey

PeaceЗдравейте всички, Peace

PeaceЗдравей Миринда фон Щирлиц !!! Hug

Момичета, да ви питам - сигурно и други са задавали същия въпрос назад в темите. Нищо не знам за Рейки, прочетох това, което е написано в посочения на първа страница сайт. След като се ползва учител -Мастер, ако искам да науча повече за Рейки и да го прилагам, кое е по-добре - да чета книги по темата, или да си търся учител?

Трябва да направиш и двете неща!
* Да четеш книги!
** Да си намериш и да контактуваш с Учител !!
 И още ако не искаш да си като някой участници в тази тема дето правят само Копи  &  Пейст , трябва...
*** Като прочетеш нещо в книгите или като научиш нещо от Учителия си, да го обмислиш и осмислиш много задълбочено !!!
**** Да се опитваш и да практикуваш всички научени техники и практики от книгите и Учителя си !!!!
***** Да позволяваш и да се подлагаш да бъдеш обект на съответните практики на които и ти подлагаш другите хора !!!!!
****** Да си готова да си понесеш отговорностите за успехите и неуспехите в това което правиш !!!!!!
******* Да не помагаш без това да ти е поискано  !!!!!!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu

# 166
rygit  , аз да се похваля, че имам ефект от идеята ти за изчистване. Много силно ми подейства и няколко дена бях буквално като болна, кашлица, пот, кихане, неприятности от белия дроб. Имах усещането, че от мен излиза нещо много лошо и много кофти. То не е и хубаво де повече от 10 години пушех като комин  Embarassed Та исках да ти благодаря, че ме насочи какво да правя след спирането на цигарките.
И не съм съгласна, че тук не се споделя личен опит, аз лично само личен опит споделям. Спрях цигарите с Каруна Рейки и сега се чистя пак с Рейки по  модификация на rygit   bouquet

# 167
"Не можеш да научиш човека на нищо. Можеш само да му помогнеш да го открие вътре в себе си."
Галилео

bouquet   Намасте!

# 168
rygit, би ли споделил как да се облекчи положението newsm78  Вече спрях с кашлянето , но нещото като грип си стои Wink

# 169
аз предлагам пост 24 часа без храна и вода. Помага и за грип и за порезни рани.

# 170
аз прилагам 3 дневен пост само на плодове и вода....може и по-дълго, ако се наложи и човек се чувства добре, но за грип обикновено ден-два ми е доататъчно.

# 171
Vox populi , agneshka , благодаря за съдействието Peace

# 172
wavey

PeaceЗдравейте всички ! Peace

Peace Здравей Humanis !!!  Hug

rygit, би ли споделил как да се облекчи положението newsm78  Вече спрях с кашлянето , но нещото като грип си стои Wink

Ей  Humanis ти да не си пришпорила ситуацията съвсем изведнъж - имам в предвид да не се опитваш катрана от сто годишно пушене  сега, веднага, така,.....   да го изкашлюцаш за един месец.
           Недей така процедурката е простичка но си има необходимия ефект. Ако много форсираш ситуацията има опасност да си "изкълчиш" някоя бронха от кашляне
            Колкото до твоите бели дробчета Турците имат такъв лаф за ситуацията " Яваш бе серт"
            Недей да форсираш много защото ако изведнъж "оголиш" голямо количество алвиолна лигавица чрез изкашлянето на катрана тя ( общата площ на лигавицата освободена от катрана ) понеже до този момент е имала "смолисто покритие " след "издухването" му е като кожата на дълго време гипсиран крак - изнежена е и е по - уязвима към навлизащата с вдишвания въздух микрофлора и микрофауна. Може би и на това се дължат аспиратооните проблемни симптоми наподобяващи грипна форма.
              Извинявай че не те предупредих за тези неща предварително , но честно да си призная не предполагах че ще приложиш несериозно и в толкова интензивен вариант метода , за което още един път моля за извинение.
Не се плаши от състоянието. ако си решила да продължиш ето ти идейка как да направиш сериите :
              Започни с една процедура на ден по пладне ( астрономическото - слънцето да е в зенит ) - с един ден почивка . После два сеанса преди пладне желателно е да хванеш зеления лъч на изгрева и след пладне - желателно е да хванеш зеления лъч на залеза ( внимавай с лъча той трае 30-45 сек - можеш от Нета да се информираш в кой ден от годината кога е часът на изгрева и залеза ) с два дена почивка . После три пъти на ден по изгрев по залез и по пладне с три дена почивка !
                 И после пак почни от първия ден с една процедура на ден и един ден почивка и тн - Направи това три пъти и после почивай 1 месец счетено от последния цикличен ден независимо че деня е процедурно неактивен.
               Колко пъти в годината и с какъв интензитет ще повториш 36 дневната схема зависи от състоянието ти и твоята лична преценка за него.
                По лекия вариант е да работиш по подобна схема в денонощния часови пояс за лечение на бял дроб , който трае 2 часа ( не го знам наизуст кога точно беше, има го по букварчетата) Направи схемата така първи ден 15 минути ( по 7,5 минути топло и 7,5 минути студено за всеки лоб на дроба ) с ден почивка . После 30 минути 2 дена почивка след това 45 минути с три дена почивка. пак се получава 36 дневен цикъл. Разликата е че в първия вариант влияеш на биохимията на целия организъм, а във втория локализираш влиянието само около белия дроб и съседните два нему органа и системи като меридианна структура.
            Първия съответно е по - тежка артилерия и ще издуха и съпътстващи с пушенето проблеми, но има вероятност и страничните реакции на организма да са по интензивни. Така, че ти си избираш формата на терапия в зависимост от моментното нервно-физиологично и общо клинично състояние на организма ти !
Ако си нямаш доверие за това в какво състояние си в момента помоли някой колега да ти направи едно "скенерче" 
 Naughty И докато си правиш процедурите отбягвай да даваш рейки и да се целуваш страстно да не вземеш да залепнеш на нечии устни  и да зкатранчиш някоя невинна душичка  Outta Joint  Thinking

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

# 173
Здравейте, знае ли някой координатите на Зора- Мастер по Универсално Рейки, ще съм много благодарна, ако можете да ми помогнете  Simple Smile

# 174

wavey

PeaceЗдравейте всички !!! Peace

Днес е Понеделник ден за отдаване на позитивни мисли към България !!! Реших няколко Понеделника да не качвам снимки, а песни на български изпълнители. Дано небезизвестната в света мистика и вълшебството на българските гласове, настроят всички четящи тази тема позитивно към земята, която ни е дала това Енергийно богатство - българската песен !!!  Отвърнете и със същото, ако имате добри сърца !!!

Спорна и успешна седмица желая на всички които четат темата в Понеделник

smile3521    http://www.youtube.com/watch?v=ESCCEsZ-U5k    newsm62

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

# 175
Хубав спомен  Laughing Благодаря   bouquet

# 176
rygit , еееее и без да се целувам  ooooh! имай милост  Laughing Разбира се че няма да давам Рейки сополива  икашляща, за мен е закон. А на себе си дали мога да пускам ? Вече съм в пълна кондиция и спрях малко всички енергийни методи за да си почине дробчето горкото. Относно сериозността , ами не съм била много сериозна но мисълтат ми е много силна Crazy
За България  Heart Eyes , песничката е  newsm10

# 177
wavey

PeaceЗдравейте всички !!! Peace

PeaceЗдравей humanis !!!  Hug

rygit , еееее и без да се целувам  ooooh! имай милост  Laughing А на себе си дали мога да пускам ? Вече съм в пълна кондиция и спрях малко всички енергийни методи за да си почине дробчето горкото. Относно сериозността , ами не съм била много сериозна но мисълтат ми е много силна Crazy

Айде  ще проявя милост можете да се целувате с ............. когото там си си наумила но само по веждите. Пък ако ти е толкова силна мисълта може и малко по на горе от веждите, че ако дружката има синузит да го полекуваш докато си под еротична карантина !!!
                 А относно това дали можеш да си пускаш силица на самата себе си.??? Да може хем ще заредиш със сила дробовете си за следващата "коклюша рапсодия" в ДОмажор.
                Нянките на гърдите ти са вторични входно изходни информационни точки. Слагаш си върху тях дланите така че всяка нянка да попадне в центъра на дланта и пръстите на двете ти ръцете да насочени едни към други.  Използвай силната си мисъл да си заредиш дробовете със сила.  Само гледай да не задремеш и да не ти се присъни турския Брад Пит от филма  Гюмюш  че мероприятието вместо лечебен ще придобие много сериален характер !!!
                После си допри палеца показалеца и средния пръст на двете ръце, така че празното пространство между тях да образува триъгълник и постави длани така, че сърцето да остане в празния триъгълник с върха на долу и си постави ръце пак върху гърдите си. И пак си помисли как силата на мисълта ти зарежда батериите на дробовете ти за следващото им изкашляне !!!

Ми това е !!!    

Ааааааа и ако след това ти се допушат хавански пури значи турските сериали нe ти понасят добре на дишането и белите дробове, и трябва да  подмениш  комшийските сериали с латиноамерикански !!!

Поздрави    bouquet

surpriseuu
rygit

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 06:36 от rygit

# 178
Здравейте:)
Имам проблем с рейки.Нещо не се получава както трябва.От есента се занимавам с рейки и оттогава всеки път, когато заспивам с рейки се събуждам ужасно трудно...не съм отпочинала,а по-скоро уморена от сън..едвам се разсъннвам и цял ден ми се спи.Другото,което ме притеснява от известно време е че когато използвам рейки за някаква болка..тя не намалява, а се засилва.Какъв е проблема?

# 179
SleepWalker Малко повече инфо  как работите с Рейки ще ни напишете ли?

Общи условия

Активация на акаунт