Рейки - 4

• 51 365
  • 681
  •   1
Отговори
# 465
Vox populi   Peace

# 466
 PeaceЗдрати Тони !!! Peace   bouquet

smile3521

Аууу, дадохте доста материал за rigit; отиде му уикенда!  Mr. Green
  smile3521    smile3508

Брей голяма си злорадка !!!  Crossing Arms

Ма да я подкарвам под ред !!!

Понякога е по-добре да не се чете литература (която е пълна с противоположности), а да се

Така е !!! Зависи по кой път искаш да стигнеш до определен истина по индуктивния или по дедуктивния  Сиреч по маймунския на шимпанзето Попи - проба грешка, проба грешка, проба успех - Браво Попи !!! Получаваш Морков  Или по другия начин - прочитайки определени инструкции да ползваш чуждия опит и да  избегнеш многобройните грешки на другите !!! И двата имат своите предимства и слабости !!! Човек използва винаги и двата но превеса в честотата на употребата на единия от тях  го приближават повече или по - малко до личност експериментатор или антипода му 

с последното съм на някоя гара)

Аааааааааа моля, моля Хич не намалявай шрифта  и не увеличавай чуденето !!! Никак не е чудно !!! Ти покани Руса Клонка в темата !!! Тя се оказа майстор в словесните туррболентности, от които произтече хипер енртопийното обезличаване на темата !!! От тематичните и стилистичните  й  пироети, и лупинги, всичко така се "подреди", че сега е съвсем в реда на нещата влизайки в темата да не си наясно къде са ти яйчниците и къде сливиците !!!  От връткането и тез дни в темата още имам руси косми по кюшетата на екрана, а едно нейно слузесто и лепкаво Егати барабар с полепналите удивителните по него виси на стъклото на газената ми лампа окачена на опушения трегер който е част от билото на покрива !!! 

Аааа и понеже и ти беше в таз въртележка  dancing ако усетиш че ти натежава гърлото не се чуди не е заушки това е ПМС !!!     С Рейки можеш да намалиш болката  назад нейде си  по темата май бях помагал на някого , ако се наложи погледни ако имаш желание !!!

Поздрави   bouquet
  surpriseuu
rigit

# 467
Цитат
От връткането и тез дни в темата още имам руси косми по кюшетата на екрана
с рейки свалките много да се внимава! Heart Eyes Mr. Green

# 468
Ааа, не ми тежи нищо!  Mr. Green Леле, колко опустошителна била Клонка, чак в къщата ти влязла!  Mr. Green

По повод шимпанзето Попи, смятам не е лошо човек да тръгне от книги, ама в един момент е хубаво да премине към личен опит, мислене, възприемане и практика  Wink

Но всеки си знае за себе си и си избира кое как

bouquet

Vox populi, като сме тръгнали на свалки, заповядай   bouquet (иначе rigit ще помисли нещо горещо) Laughing

# 469

Vox populi, като сме тръгнали на свалки, заповядай   bouquet (иначе rigit ще помисли нещо горещо) Laughing

аз да предупредя, иначе, който го влече, си носи отговорността.
Само дето нямам данни клонка истинска блондинка ли е или това е поетична интерполация на rigit... Thinking

# 470
Здрасти Ралико !!!

Нали  не възразяваш да ми поясниш това онова по написаното от теб !!!

krem-karamel
Но има теория за торсионните полета,която е в основата на всяко учение,и според  закона за електромагнитната енергия в космоса,влияеща върху живота на Земята,съществуват полета на  въртене на енергията,които се наричат торсионни полета.Има ги както във физическия,така и в духовния свят.Енергията е една,само преминава от един във друг вид. Peace

Ха да започнем от червените буквички !!! Наистина има теория за Торсионните полета, която е за сега е само теория като М- теорията - тук спор няма и лошо няма !!! Проблема ми е че не съм чувал за другата подобна теория, която да е в основата на всички други учения !!!  Само ще моля да ми поясниш кои всички други учения - нищо повече !!! А за Торсионните полета ще напиша нещо по - надолу на Сарабия , ако ти е интересно прочети го !!!

Ха да продължим със сините буквички !!! И този закон не ми е познат !!! Признавам човек не може да знае всичко  и за това му се налага да пита !!! Та за туй питам де !!! Ма само да поясня собствената си неяснота в този фундаментален закон влизат ли като подзакони, физичните законите  за  корпоскулно - вълновия характер на полевата материя, част от която са и електромагнитните вълни всяка една с конкретна честота с точно определена дискрета  енергийна характеристика или аз съм си въобразил нещо !!!   

Ха да продължим с цикламените буквички !!!
Те са цикламени защото по закона който аз знам ( ти явно си учила по други програми ) отразяват точно тази дължина на вълната на полевата материя в частност светлината, която е елктромагнитна вълна, която има тази еенргийна храктеристика, че като стигне по нерва до очното дъно  и се "блъсне" в едни рецептори наречени колбички и пръчици в мозъка в центъра на зрението "светва"   точно този цвят . П ааз съм го направил нарочно в този цвят щото проблема е много близък до черевените букви !!!
В детайли ме интересува същността и пораждащата причина за  въртенето на енергия ( каквото и да значи това в твоята теория ) чиято ротация според теб е самото торсионно поле   
Като прочетеш какво съм написал на Сарабия се надявам да разбереш защо любопитствам !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rigit

# 471

newsm78 !!! newsm78!!! newsm78!!!  smile3556  Да бе пълнени пиперки на фурна запечени с Рейки !!!  Whistling

surpriseuu

# 472
Vox populi, като сме тръгнали на свалки, заповядай   bouquet (иначе rigit ще помисли нещо горещо) Laughing

newsm78 !!! newsm78!!! newsm78!!!  smile3556  Да бе пълнени пиперки на фурна запечени с Рейки !!!  Whistling

surpriseuu
кварки, печени на андронен колайдер  Joy

# 473
Аааааааааааааа   Vox populi  Моля, Моля !!!

с рейки свалките много да се внимава! Heart Eyes Mr. Green

Недей сега така да прехвърляш отговорностите - или както казва народа "  Да се правиш  на ощипана мома на селско хоро !!! "

Нали ти беше и двете вечери с тях у във Рейки  формация тип шведска тройка  чаааак до зори !!! Отговорния  секретар в лицето на сървъра е протоколирал всичко !!!  dancing   newsm19   dancing

Аз после си легнах  Sleepingа какво сте правили тримцата по сетне не знам !!!  Ма няма лошо няма лошо !!! Важното е половинките ви да не се нервят от това !!!

surpriseuu

# 474
rygit Отново виждам използваш много !!!!,което само по себе си показва,че много се вълнуваш.Проблема е,че от много вълнение пропускаш някои факти.

А те са,че това не е нито моя теория,нито пък нещо ново.Който търси и чете ще разбере много неща,не всичко може би,но с практика и време всичко е възможно.
Но ти  щом изпитваш затруднения да разбереш части от физиката ,бих ти препоръчала добра  научна литература,може би не се чувствам достатъчно комфортно след твоите  много !!!!! да ти обеснявам,все едно трябва да се оправдавам за нещо.

Пък и много  зависи как ще си поискаш ,за да ти се даде. Laughing Това важи и за информацията! Peace

# 475
   bouquetPeaceЗдравей  Ралико !!! Peace  bouquet

Е Ралико не си внимателна !!! Не ползвам 4 или 5 удивителни винаги ползвам 3 !!! Ти си начетена жена  ще се сетиш защо !!!

Ето виж как ти се моля  newsm17 да миотговориш на питанките !!! Знаш ли я !!! Може пък аз да съм  чел от някой си по проскубан  талибански  папирус дето нещата не са списани както се полага в каноните на правата физична вяра !!! За това те моля, я newsm17 ,    да си сверим Рейки часовниците !!! 
            Я виж назад аз как отговарям на питания и молби
           Не е редно сега да палиш фитиля на научното любопитство у нас и после да го настъпваш с нежеланието си да ни разясниш подробностите !!! НЕ Е УБУ ТАКА !!! Ти знаеш ли каква отговорност носиш !!! Ми я си представи,  че след като съм прочел поста ти, на своя глава  съм започнал сеанс и съм грабнал една енергия ( от твоите ) и съм я врътнал в неправилната посока и се образува торсионно поле неподходящо за болестта  и за лекувания изобщо   !!! Кво праа аз тогава !!! Пък ако знам какво е и как се врътка няма опасност !!!  Че за туй питам де !!!

поздрави   bouquet
  surpriseuu
  rygit

# 476
По темата.....
Някой може ли да ми каже какво лекува рейки. Сама по себе си достатъчно условие  ли е да излекува нещо, или само е като помощно средство.

А ако ей сега до мен има някой който ми праща рейки аз трябва ли да усетя нещо.

А когато се прави така наречената инициация за отваряне на канала трябва ли да се усеща нещо!

# 477
По темата.....
Някой може ли да ми каже какво лекува рейки. Сама по себе си достатъчно условие  ли е да излекува нещо, или само е като помощно средство.

А когато се прави така наречената инициация за отваряне на канала трябва ли да се усеща нещо!
според мен с рейки може да се лекуват много неща, но Рейки се разглежда като духовен път, не само като лечебна система.
За усещане на енергията и при иницияция според мен зависи и от човека, ако се е занимавал с други практики по-рано или ако има по хороскоп предразположения, може да е много интензивно преживяване.

# 478
По темата.....

според мен с рейки може да се лекуват много неща, но Рейки се разглежда като духовен път, не само като лечебна система.
За усещане на енергията и при иницияция според мен зависи и от човека, ако се е занимавал с други практики по-рано или ако има по хороскоп предразположения, може да е много интензивно преживяване.

Ок, Благодаря!
А ако човек никога не се е занимавал с така наречените духовни практики............но примерно е наясно че може да открива подпочвена вода с два съвсем случайни медни пръта огънати на буквата "Г", отиваме към радиестезита..............това знак ли е че има някакви по засилени енергийни дадености?

# 479
По темата.....

Ок, Благодаря!
А ако човек никога не се е занимавал с така наречените духовни практики............но примерно е наясно че може да открива подпочвена вода с два съвсем случайни медни пръта огънати на буквата "Г", отиваме към радиестезита..............това знак ли е че има някакви по засилени енергийни дадености?
да, може да е знак за енергийни дадености, и по хороскоп може да се види дали има такива.
Щом си в тази тема (в която и "християнките" май избягват да пишат) не е случайно:)

Общи условия

Активация на акаунт