Рейки - 4

• 51 361
  • 681
  •   1
Отговори
# 495
обливането със студена вода може да не е подходящо за всеки. Топлата също пречиства:)

да,но за топлата пише,че разширява аурата и спомага за негативните енергии да проникнат още по-дълбоко в тялото newsm78

# 496

Peace Здрасти Вал  Peace 

Нали не е задължително да имаш някакво ниво на рейки,за да се пречисти организма(от отрицателна енергия) чрез студения душ?  newsm78

Не !!! Не е задължително !!! Къпи се само гледай да не си простудиш котенцето, щото и Усурйските тигри де живеят в Сибир, не обичат да се лицикат много много, по  зимъска  гато от небето ситен сняг забръска !!!   

surpriseuu

Joy Joy Joy то и аз едва издържах на напрежението Sick

# 497

PeaceЗдрасти Ивет , Peace

А какви са тези други енергийни източници различни от рейки, които могат да лекуват болестите за които съм споменала?

Иначе дископатията си е чисто органичен проблем - скапан междупрешленен диск който не е достигнал все още тотална скапаност. Тоталната скапаност на диска се нарича дискова херния. Така наречената компресия на коренчето на нерва се  казва радикулит и се получава от променената форма на скапания диск или прешлен. При мануална терапия гръбнака се разтяга/разпъва и нерва се освобождава.....но диска и прешлена си остават скапани.....в най добрия случай хернията леко да се прибере ако не е калцирана.

Добре няма да спорим за детайлите !!! Пиша как аз виждам нещата за да сверим часовниците не за да спорим !!!  За мен дегенеративен е когато има някаква форма на разрушаване - механично или биохимично, без оглед причината за него !!! Дископатия е когато има компресия ( Притискане / прищипване )  на тъкани в които почти винаги има и някое нервче. 
           А Дисковата херния ( по памет- беше три вида май ма не ми се умува сега кои бяха ) за мен е първия ред написан от теб , която най - често е съпътстван от Радикулит компресия на коренчето , зависи на къде се е "разляло" ядрото на междупрешленния диск  !!! 

Та по същество Хернията се лекува с   енергийна намеса но не е лесно особено ако  е в последната фаза с пълното изливане !!! Там успеваемостта е много ниска !!! Най - лесно се оправя пукнати диск !!!  Това определено Рейки може да оправи почти без проблем стига Лечителя да си разбира от работата !!! Сиреч да " види" Пукнатината и да насочи "лъча" в точното място ако се върнеш назад бях показал и описал една позиция на пръстите  ще познаеш диалозите голямо присмиване по мой адрес падна от участниците в темата !!!
           Другите почти всички " ОЗИ "  се лекуват , но много бавно защото на костната система ревитализационния цикъл е година и два месеца, а е добре да минат по 3 такива без сериозен рецидив за  да се води човека излекуван ( това последното си е мой критерий ) При лечението обаче има и мануална терапия за механично "разклащане"  на ОЗИТЕ има мазила и т.н. абе не е лека процедурата, но не е невъзможна !!! 
          Диабета нещата са по подобен начин. Много зависи от причината !!! Отстраниш ли я , стабилизираш ли  вангехансовите клетки  като динамика да "включват и изключват" синтеза на това което синтезират ( нали бяха три основни типа ) особен зимата ...значи  човека е вън от опасност  ( задстомашната май се ревитализираше на 4 -5 месеца ) това значи  минеш ли три зими с захар в рефертни стойности си пушка !!!
          Е трябва по сериозно внимание към храни и корекция по "духовен"  път , но като не се гъчиш или дупчиш с  чужд инсулин другото е бял кахър  !!! Поне аз така мисля !!!     
            А за другите източници обяснението е много просто !!! Ти колко канала имаш на кабеларката сигурно са 100 нали . Ами те всичките от един спътник ли се ретланслират !!! Не Нали !!! В оклоземна орбита сигурно има наколко стотин телекомуникационни подобни. На единия за нас Астра май беше ( да не излъжа ) е качена БТВ или Канал 1 .  Така е и  с енергийните канали използвани за това или онова в енергийните практики. Ако се приеме че Астра е еквивалент на Рейки до 240 колко стават !!! Всеки от другите си има параметри на прихват ( ъгъл за приемане ) технически характеристики, като потенциали на пренос на информация което е енергия разбира се от всякъде !!!     

Поздрави

surpriseuu

# 498
  • Tам през Атлантическия океан
обливането със студена вода може да не е подходящо за всеки. Топлата също пречиства:)

да,но за топлата пише,че разширява аурата и спомага за негативните енергии да проникнат още по-дълбоко в тялото newsm78

Аз , пък не вярвам на всичко написно  Mr. Green

Водата си е благодат , топла или студена  Hug

'Що тртябва някой да се дерзае/"мъчи"  само защто било написано някъде  Wink Добро е това с което човек се чуства хубаво и комфортно   Wink

# 499

'Що тртябва някой да се дерзае/"мъчи"  само защто било написано някъде  Wink Добро е това с което човек се чуства хубаво и комфортно   Wink

Peace  Освен всичко друго водата има и памет,наистина си е благодат bowuu

# 500

'Що тртябва някой да се дерзае/"мъчи"  само защто било написано някъде  Wink Добро е това с което човек се чуства хубаво и комфортно   Wink

На мен ми е по-добре с топла -  че тя също чисти, мисля, че неведнъж съм го опитвал. Пък след къпане може да си стоим в къщи, вместо да тръгнем с мокра коса в "Син сити" Stuck Out Tongue
Тези които пишат книги по рейки и те са хора.

# 501

PeaceЗдрасти Ивет , Peace

А какви са тези други енергийни източници различни от рейки, които могат да лекуват болестите за които съм споменала?

Иначе дископатията си е чисто органичен проблем - скапан междупрешленен диск който не е достигнал все още тотална скапаност. Тоталната скапаност на диска се нарича дискова херния. Така наречената компресия на коренчето на нерва се  казва радикулит и се получава от променената форма на скапания диск или прешлен. При мануална терапия гръбнака се разтяга/разпъва и нерва се освобождава.....но диска и прешлена си остават скапани.....в най добрия случай хернията леко да се прибере ако не е калцирана.

...........................................................................
           Та по същество Хернията се лекува с   енергийна намеса но не е лесно особено ако  е в последната фаза с пълното изливане !!! Там успеваемостта е много ниска !!! Най - лесно се оправя пукнати диск !!!  Това определено Рейки може да оправи почти без проблем стига Лечителя да си разбира от работата !!! Сиреч да " види" Пукнатината и да насочи "лъча" в точното място ако се върнеш назад бях показал и описал една позиция на пръстите  ще познаеш диалозите голямо присмиване по мой адрес падна от участниците в темата !!!
............................................................................................

surpriseuu
ОК. Благодаря! Лека нощ!   Леле, как преядох днес с информация за невидими и финни духовни светове. За божествени закони, за духове и души................какво ли ще сънувам тази вечер.

# 502

ОК. Благодаря! Лека нощ!   Леле, как преядох днес с информация за невидими и финни духовни светове. За божествени закони, за духове и души................какво ли ще сънувам тази вечер.

Бели сибирски мокри котета  Embarassed

Цитат
Един пич влиза в бааар. Държи в ръце едно мокро коте, до него-щраус. Поръчва по нещо и за тримата...И така дни наред. Любопитството на бармана, обаче, един ден надделяло и той отпрал въпрос към пича:"Бе, ти в що за компания движиш?" Пичът с тъжен поглед отговорил:"Ми, кво да ти разправям, баце, получИх наследство-голяма къща, много стаи, тва онова, отивам на тавана и там кво?Бутилкааа! Отварям, а от нея излиза дух и пита кое единствено желание искам да ми изпълни...И аз кво-кво-ми... дай, викам, едно пиле с дълги крака и мокро коте!"

# 503

wavey

Всяко нещо което има период на полуразпд си има памет !!! Всеки химичен елемент например !!! Както и веществата получени от химичните елементи - Водата например !!! Проблема е дали как и колко бързо стигаш до нея и колко можеш да я използваш !!! Тук нещата се делят на две основни категории Води -  Блондинки и  Води - Брюнетки !!! За мъжете водите биват Твърди и Меки !!! Естествено и при двата пола има категория Гола Вода !!! Където паметта е в най - отдалечената част на тетраедъра на диполната молекула на  водата и при нагряване поради слабите водородни връзки характерни за повечето флуиди паметта се отделя първа ........... няма какво да служи за основа за мисленето  !!!
А що касае периода на полуразпад там нещата също имат изключение Лили Иванова например !!!       

Поздрави

surpriseuu

# 504

wavey

Всяко нещо което има период на полуразпд си има памет !!! Всеки химичен елемент например !!! Както и веществата получени от химичните елементи - Водата например !!! Проблема е дали как и колко бързо стигаш до нея и колко можеш да я използваш !!! Тук нещата се делят на две основни категории Води -  Блондинки и  Води - Брюнетки !!! За мъжете водите биват Твърди и Меки !!! Естествено и при двата пола има категория Гола Вода !!! Където паметта е в най - отдалечената част на тетраедъра на диполната молекула на  водата и при нагряване поради слабите водородни връзки характерни за повечето флуиди паметта се отделя първа ........... няма какво да служи за основа за мисленето  !!!
А що касае периода на полуразпад там нещата също имат изключение Лили Иванова например !!!       

Поздрави

surpriseuu

rygit , a ти мъж ли си или жена?Блондин(ка) или брюнет(ка) newsm78  balloon

# 505

wavey

rygit моите извинения момко! [/size][/color]Как можах да те забравя!  Grinning Благодаря за топлото посрещане! 

Другото оставам на фантазиите на участниците в темата !!!

bouquet

surpriseuu

# 506
  • София
Обхванала ме е някаква нервност.
Освен това ми "играе" око. От няколко дена. Mr. Green

Да не кажете, че не съм ви предупредила, де Crazy

# 507
   Peace Зравей Хуманис   smile3525,

rygit , интересно за Зеленият път  Peace има ли други филми с подобна насоченост

Мисля че във феномен с Джон Траволта имаше нещо подобно  !!! Но възможностите му бяха по широкоспектърни !!! Лошото е че се дължаха на Тумор в мозъка !!! Тежичък е филма да предупредя !!!

Thinking Ей Хуманис от няколко дни те гледам  newsm78 и ми се струва че  нещо не ти е на ред  Confused !!!  Туй на гърлената ти чакра  гренясали буци от преглъщани реплики  ли са или днес май много дълго стоях пред компа и ми се е привидяло щото та мернах за кратко  Thinking!!!
                NaughtyАко има нещо  думай  Hug.................  Naughtyзнаеш правилата .........  Peace

По    bouquet      здрави 

surpriseuu

# 508
Относно водата подкрепям Desss, и да не забравяме, че водата си е течен кристал, който просто ни пречиства./а не само помни/
Да, след Рейки човек се променя и вибрира на нова честота, много хармонично и деликатно се сменят възгледите и осъзнаванията. Това не означава, че "пречи", просто човек "пораства" на ново стъпало.  Simple Smile
Прекрасен ден   bouquet

# 509
  wavey

PeaceЗдравейте Всички !!! Peace

Днес е Понеделник !!! Ден за позитивни мисли към България !!! Хайде от мен последната песничка от моята колекция http://www.youtube.com/watch?v=MXx5LEDXiAQ  па от вас всичко позитивно което можете да си помислите за нашата Родина да уточня като география и природа !!! 

Поздрави и спорна седмица   bouquet

surpriseuu
Rygit

ПС Да започна  newsm78ли една серийка за водата  newsm37и комбинираното и приложение с Рейки - у наше село му викаме  наергитизиране  babydust7,  па купешката дума  по хотелите е СПА  ???  bath Аааааа стига сте заничили де тук сапуня е секретен !!!   Да не започна ли    newsm78  ???   Айде ша покъсам малко маргаритки и ша си помисла !!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт