Рейки - 4

• 51 392
  • 681
  •   1
Отговори
# 480
  • Tам през Атлантическия океан
(в която и "християнките" май избягват да пишат) не е случайно:)
' що ?! Thinking

# 481
' що ?! Thinking
на фона на това колко са активни и доминантни в други теми срещу окултизЪма... Mr. Green (но хич не ми липсват тука, неее  Joy )
трябвало да се покаеш и да повярваш  Thinking,   не казвам, че не е важно, но може да не е достатъчно,   важното е как ще се продължи и с какво...

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 18:20 от Vox populi

# 482
 Peace Здрасти Ивет,  Peace

Ок, Благодаря!
А ако човек никога не се е занимавал с така наречените духовни практики............но примерно е наясно че може да открива подпочвена вода с два съвсем случайни медни пръта огънати на буквата "Г", отиваме към радиестезита..............това знак ли е че има някакви по засилени енергийни дадености?

Това което карат багетите ( пръчките ) или кюветата ( махалото ) да се въртят са вертикалните вълни породени от подземните дадености в обследвания участък . Тези вълни са много видове - калсифицирани са за пръв път от Луй Тюрен , надявам се знаеш щом питаш точно по този начин.
         Екипа му е правил демонстрации в министерството на здравеопазването в Париж за откриване на всякакви видове болести чрез свидетел ( малко пърченце от болното място ), но  за лечения от страна на екипа му не са публикувани в България ( или поне аз не съм попадал ) да са правени.
        Всички от екипа му са имали натренираности за долавянето и идентифицирането на вълните, и са могли да бъдат много добри диагностици , но за лечители от тях не знам, не съм чувал !!!   
        Човек по принцип е антена кой по - добра кой по лоша и според Багетистите 65% от хората могат да се научат да откриват такива вълни и да ги различават !!!
        Та значи наличието на сензитивност към тези вълни е предпоставка  или е необходимо , но не и достатъчно условие за да можеш да лекуваш !!! Може човек да достигне до ниво добър диагностик , а за лечение да не му достигат качества.
       Нещо като Джи Пи те са диагностици които пишат направления и за по сериозните случаи те пращат на специалист. Който от своя страна може да излекува или диагностицира в нефговата си област, но за другите вдига рамене , нищо че е доктор !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu
rygit

# 483
  • Tам през Атлантическия океан
' що ?! Thinking
на фона на това колко са активни и доминантни в други теми срещу окултизЪма... Mr. Green (но хич не ми липсват тука, неее  Joy )
трябвало да се покаеш и да повярваш  Thinking,   не казвам, че не е важно, но може да не е достатъчно,   важното е как ще се продължи и с какво...
То това си е фанатизъм  Mr. Green
то не само там се среща  Wink

# 484

То това си е фанатизъм  Mr. Green
то не само там се среща  Wink

аа, нищо чудно да е специална рейки защита от Съвета На Джедаите  Party
да са ни живи и здрави Stuck Out Tongue

# 485
Peace Здрасти Ивет,  Peace

Ок, Благодаря!
А ако човек никога не се е занимавал с така наречените духовни практики............но примерно е наясно че може да открива подпочвена вода с два съвсем случайни медни пръта огънати на буквата "Г", отиваме към радиестезита..............това знак ли е че има някакви по засилени енергийни дадености?

Това което карат багетите ( пръчките ) или кюветата ( махалото ) да се въртят са вертикалните вълни породени от подземните дадености в обследвания участък . Тези вълни са много видове - калсифицирани са за пръв път от Луй Тюрен , надявам се знаеш щом питаш точно по този начин.
         Екипа му е правил ...............................................

surpriseuu
rygit

Абе аз може и да знам нещо свързано със радиестезия ама не е сериозно и задълбочено.
Малко извън темата ама да попитам - примерно аз мога пък и не само аз да измервам кръвно налягане без апарат......с най обикновен сантиметър сложен по ръката с начало от китката, насочен към рамото и с най обикновенна игла вързана на конец. Там където иглата почва да прави засилени въртеливи движения по сантиметъра са стойностите на кръвното....проверявала съм после с апарат- съвпадат си стойностите.  Това радиестезия ли е какво е?!
А за рейки четох някакви статии из интернет че може дори да се справя с диабет и дегенеративни проблеми на гръбначния стълб - дископатия, дискова херния, спондилоза, остеохондроза и подобни. Според по запознатите тук това пресилено ли е?!

# 486
Широко e разпространено заблуждението,че магьосниците,лечителите или  както искаме да вярваме, че се наричат - са длъжни да работят безплатно. За да не се лишат от този си лечителски "дар". Със самия термин „дар” маговете нямат  нищо общо.То не е дар,а неотменно свойство на дадена същност,която се развива,пести,пази с години  ,с животи и различни съществувания.Народа често бърка маговете с целителите.Дори независимо от факта,че  целителството е раздел от Магьосничеството и практически всички ,които практикуват магии могат да изцеляват/лекуват/ в една или друга степен.Друг е въпросът – искат ли да се занимават с това...

И от тази бъркотия се вади погрешно заключение,че за независимо за какви магьоснически услуги не трябва да се плаща.При това лечителите и те в кюпа.Особеността тук е,че безплатно работят само тези лечители,които са получили способностите си срещу „договор” с Висшите сили в обмяна на.. ни повече,ни по-малко,а срещу собствения си живот.

Или иначе казано - всеки спестен разход за тази услуга, в последствие се връща като бумеранг към този, който я е спестил - така ли да разбираме?

Който не може да си позволи магически услуги, просто не прибягва до тях, просто е.
И, да, всичко си има цена и никой не е длъжен да работи безплатно, но пък това че магьосниците могат да навредят вместо да помогнат никъде не се споменава в публикацията ти. А то никак не е маловажно. Нито пък плащането е гаранция.

Аз например се отнасям с подозрение към всички наричащи себе си "маг", "магьосник", "окултен специалист" и т.н.
Моите познания стигат до там че в каквото и положение да се намирам, не прибягвам до такива услуги, а още по-малко пък ги препоръчвам.

# 487
Ивет , привет и добре дошла

този "апарат за кръвно" и баба ми го ползва и само той е верен  ooooh!
аз се майтапя с нея и искам да ми мери , винаги излиза перфектно, аз си го държа в нормите с разни магически техники  Peace преди години без да зная техники ми играеше, и  е било и ниско и високо и ми мотаеше главата често

# 488
Здравейте и от мен  Simple Smile
както си чета книгата на Пенелопи Куест стигнах и до момента със студените душове за самопречистване.
Нали не е задължително да имаш някакво ниво на рейки,за да се пречисти организма(от отрицателна енергия) чрез студения душ?  newsm78

# 489
 PeaceЗдрасти Сарабийке   Peace

Ма хубав филм , Нали !!! И много готино актьорско присъствие Майкал Дънкан син май беше негъра много готино игра , а !!! Като сложиш и Том Хенкс филма е бижу !!!  Ма ко си говорим то по бате Стефчо Кинг квото и да барнеш, ако не е някой режисьор лаик все хубаво ще стане зер !!!

Снощи за може би пети пореден път гледах "Зеленият път". Чудя се, дали Джон Кофи канализира някаква енергия? newsm78 Или може би се тръшка уморен защото лекува със собствената си енергия? newsm78 И откъде такава силна и мощна енергия, която е способна дори рак да излекува?

Или като лекуваме с РейКи, ние сме само проводници и от нас и нашите мисли и тела не зависи абсолютно нищо?

Да я карам по ред, а ???  Ко ша каиш , а ??? От синичкото а наченем, а !!!

Бяха показани три техники според мен !!! Той Стивън Кинг знае какво прави !!!

Първата техника бе показана при лечението на  Венерическата болест ( трипер май беше) на Том Хенкс ( надзирателя ). Според мен там Кофи лекува със своя енергия . Беше като Кондензатор ( справка >   google )  Всеки добър лечител може да акумулира и задържа определени количества потенциал " енергия " и да ги изстрелва волево в определено направление .Също както можем да правим с въздуха в белите си дробове ( всеки издържа различно под вода, нали - зависи от гръдна обиколка и спецификата на газовия обмен в организма - дарба , даденост  ) !!! 

Втората  беше с Рака !!! Това не е добре тука според мен Коффи засмука аурите на туморните клетки и после ги изплю в устата на оня гадния надзирател !!! всумкване или издухване на аура е възможно - все едно ги одират живи , но в енергиен план - както се дере агне например !!! Художествената  измислица беше скоростта с която се възстанови жената !!!  Е те това не бива да се прави защото не се знае какъв е капацитет на заболяването и какво можем да смръкнем още  с това което си мислим  че има в болния !!! Добре го е натаманил Кинг за рака е трудно друга форма да се генерира като противодействие за такова кратко време !!!

Третото беше за съживяването и удължаването на живота на мишката и Хенкс !!! Удължаването !!! Тука заора е голям Има няколко варианта  удължаване на ИРК ( Информационната Рибоноклинова Киселина ) която е матрица за ДНК и същвременно забавяне процеса на стареене без обаче да се пипа скоростта на метаболитните процеси което е зор. И другия вариант е да се шунтира чрез бай пас гена за стареене или даму се даде команда да се презаписва не на всяка ревитализация на клетките ами да речем на 3 години веднъж !!! Така субекта ще старее три пъти по бавно !!! Гадно нали !!! И на финала оставаш без приятели !!!
           Съживяването зависи какво е било причинило смъртта на мишока след удара  за това няма да го коментирам

Та по сюжета Тръшка се във повечето случаи !!! Когато в първия е кондензатор ти е ясно - като се изпразни енергийно му се нарушават  всички жизнени  функции и му трябва време да презареди поне да поддържа минимален тонус за да е в съзнание !!! Като при секса с пенсионер в напреднала възраст , ако имаш опит де   smile3507!!!
             В другите два случая с енергията която е в него като кондензатор той не я изхвърля ами генерира Торсионни полета за които говори Ралико ( справка >  google  ) . Това поле отваря   портал в бинарния континум пространство и време който е свързан с другия континум електричество и магнетизъм ( за това поддава ел. инсталацията )   - създава  "вакум" - потенциална разлика и всмуква аурите само на раковите клетки защото теса атипични и той ги "вижда" като друг "цвят"  да речем . После издишва изплюва аурите и тъй като те са "кожи" без тела погитват ако веднага не попаднат в друга тъкан. Което пък се случи като ги изплю в устата на гадния надзирател     

И така .... Сарабийке !!!

Поздрави   bouquet

surpriseuu

# 490
  PeaceЗдравей Ивет,   Peace

Там където иглата почва да прави засилени въртеливи движения по сантиметъра са стойностите на кръвното....проверявала съм после с апарат- съвпадат си стойностите.  Това радиестезия ли е какво е?!
А за рейки четох някакви статии из интернет че може дори да се справя с диабет и дегенеративни проблеми на гръбначния стълб - дископатия, дискова херния, спондилоза, остеохондроза и подобни. Според по запознатите тук това пресилено ли е?!

Метод  за който говориш  е чиста проба радиестезия !!! Иглата е кювета ( махало ) !!! Кръвта в артериите или вените е Флуидния поток ( водата под земята)  Колкото е по силен напора на флуида ( течността ) върху повърността на лоното  ( подземния канал - артерията/вената ) толкова по - голямо е и повърхностното напрежение на течността ( като добавим, че в кръвта плуват и сума ти кръвни телца .... става ясно се надявам ....) Та това повърхностно напрежение прави вертикална вълна ( като и подземните води ) и това върти иглата  - както и багетите и махалото на тези дето копаят кладенци !!!
           Така че Хуманис ( здравей Хуманис   smile3525 ) ти е дала отлична илюстрация на явлението . Ако човек се научи - от този метод по точен няма !!! Гарантирам !!! 
           За втория въпрос ще те разочаровам Рейки като канал ( енергиен източник ) няма нужните характеристики да лекува  опоменатите от теб  болести !!! Но има хора ползващи други източници които могат да лекуват в рамките на възрастовите и генетичните характеристики тези аномалии !!!
              Само да те поправя че дископатията не е дегенеративно заболяване а чисто механично или възпаление на нерв ( най често на нервите наречени  коренчета  излизащи от гръбнака ) !!!  Там трябва да се започне с мануално третиране ( чакръкчийство ) и чак тогава може да се въздейства енергийно !!! Има и спецове които сам с енергийно поле   оправят нещата но са голяма рядкост !!!

Поздрави
   surpriseuu

# 491

Peace Здрасти Вал  Peace 

Нали не е задължително да имаш някакво ниво на рейки,за да се пречисти организма(от отрицателна енергия) чрез студения душ?  newsm78

Не !!! Не е задължително !!! Къпи се само гледай да не си простудиш котенцето, щото и Усурйските тигри де живеят в Сибир, не обичат да се лицикат много много, по  зимъска  гато от небето ситен сняг забръска !!!   

surpriseuu

# 492
rygit , интересно за Зеленият път  Peace има ли други филми с подобна насоченост

Чувала съм, че с Рейки не може да се третират сложни заболявания и ти също споменаваш. В друг форум ми казаха, едва ли не с присмех, че Рейки е слабичко нещо newsm78

Какво мислите, дали е слабичко Рейки? Става дума за сериозни проблеми , сериозни болести и т.н.

Val_333
, студената вода пречиства толкова силно, че нямаш нужда от много мазила за да ухаеш на чистичко. Аз се къпя много често със студена вода и след това съм като нова. За мен е много важно това пречистване.

# 493
 PeaceЗдравей Ивет,   Peace

Там където иглата почва да прави засилени въртеливи движения по сантиметъра са стойностите на кръвното....проверявала съм после с апарат- съвпадат си стойностите.  Това радиестезия ли е какво е?!

Метод  за който говориш  е чиста проба радиестезия !!! Иглата е кювета ( махало ) !!! Кръвта в артериите или вените е Флуидния поток ( водата под земята)  Колкото е по силен напора на флуида ( течността ) върху повърността на лоното  ( подземния канал - артерията/вената ) толкова по - голямо е и повърхностното напрежение на течността ( като добавим, че в кръвта плуват и сума ти кръвни телца .... става ясно се надявам ....) Та това повърхностно напрежение прави вертикална вълна ( като и подземните води ) и това върти иглата  - както и багетите и махалото на тези дето копаят кладенци !!!
           Така че Хуманис ( здравей Хуманис   smile3525 ) ти е дала отлична илюстрация на явлението . Ако човек се научи - от този метод по точен няма !!! Гарантирам !!!  
           За втория въпрос ще те разочаровам Рейки като канал ( енергиен източник ) няма нужните характеристики да лекува  опоменатите от теб  болести !!! Но има хора ползващи други източници които могат да лекуват в рамките на възрастовите и генетичните характеристики тези аномалии !!!
              Само да те поправя че дископатията не е дегенеративно заболяване а чисто механично или възпаление на нерв ( най често на нервите наречени  коренчета  излизащи от гръбнака ) !!!  Там трябва да се започне с мануално третиране ( чакръкчийство ) и чак тогава може да се въздейства енергийно !!! Има и спецове които сам с енергийно поле   оправят нещата но са голяма рядкост !!!

Поздрави
   surpriseuu

А какви са тези други енергийни източници различни от рейки, които могат да лекуват болестите за които съм споменала?

Иначе дископатията си е чисто органичен проблем - скапан междупрешленен диск който не е достигнал все още тотална скапаност. Тоталната скапаност на диска се нарича дискова херния. Така наречената компресия на коренчето на нерва се  казва радикулит и се получава от променената форма на скапания диск или прешлен. При мануална терапия гръбнака се разтяга/разпъва и нерва се освобождава.....но диска и прешлена си остават скапани.....в най добрия случай хернията леко да се прибере ако не е калцирана. Но това почти винаги се оказва временно до следващата компресия на нерва .

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 20:55 от Ивет

# 494
обливането със студена вода може да не е подходящо за всеки. Топлата също пречиства:)

Общи условия

Активация на акаунт