Кашата е безмлечна и безглутенова
Кашата е безмлечна и безглутенова

- ето, даже са ни изтипосали на сайта им: http://www.ri-ri-ra.blogspot.com/
Беше толкова щастлив като го взех да го водя към повивалника 
Не знам защо, но ме губи винаги темата и чета и нищо не ми остава в главата, ама наистина ми е ужааасно скучно и не ми се захранва, ама идва и това време и няма да има "искам, не искам" - леле, колко ми е лесно сега, ама види му се краят, няма как ... Ще трябва да се насиля да се пообразовам повече
.Установих,че взе да ми намалява кърмата,съвпадение се получи леко и спрях да захранвам,единствено вечер при последното кърмене хапваше малко каша.След като навърши шест месеца и нещо продължих със зеленчуци.Никакъв проблем,относно яденето не съм имала със Сами.И сега яде,каквото му направя,не е претенциозен.Аз обаче съм.
.Направо си се чудя на акъла,какви неща съм изсквала от него и никак не се гордея с това.
Дори мисля,че сегашното му изнервено поведение на моменти е вследствие на погрешния ми подход.
Ама какво да правя като мойто гарже не иска от новите зеленчуци? Направо и се повдига и край с яденето
Само морков и картоф си признава и това е 

подкрепям Мишона. Не бързайте мамчета, всичко ще проядат.
Бяхме навън 3 ч, напазарувах , разходихме се без да ни е жега и да сме потни. Много съм доволна 

Аз вече съм по- добре, но още не съм ходила на големи разходки. Виж малко вървене и сядане на някое заведение не са ми проблем 
Дано никога повече не ви се налага да преживявате това отново 
Да са ти живи и здрави!

Препоръчани теми