.Редче - точно тази е книжката, но нашата е във варианта със слончето, не жирафчето
.Еола,
. Лека и спокойна нощ освен да пожелаем...И дано такава е за всички!
в домашно приготвен мехлем против ...
Надявам се да си гледа добре детенцето, защото ми звучи леко дистанцирана от него... 
Иначе природата е красива, морето е чудно! Хотела в който бяхме е парк-хотел и са едни бунгала сред дърветата в залива близо до морето... абе тази тема с мореттата по-добре да я спирам, че нали тази година ще пропуснем... 
Такива книжки шумящи не намерих. На Дани и на Явор купих по две играчки от рекламите на ужасния канал Джетикс, бонбони, яйца с крокодили ли, чудовища ли, незнам вече с тези техни страшни играчки..... Между другото съм силно възмутена от цените на играчките в магазин Марсел, но понеже е горе-долу близо да нас и мога да стигна до там с количката, та затова друг избор нямах. Ама то пък бива цени, бива, ама те са се уляли направо :ooooh

Сърдита съм, да знаеш!

Сутринта извадих към 10 ч. прахосмукачката да чистя и така и си остана на средата на хола цял ден, Беба не ми даде никаква възможност да почна и чак към 19 ч. майка ми като се отби да ни види я позабавлява малко, за да мога да изчистя...
Говоря й, обръщам й внимание, но не - ако не съм при нея - не издържа дълго време.
.

и вие оздравявайте бързо!
, абе не е за разправяне...затова решението е да сме в хотел на плажа, за да не се налага постоянно да го влачим нанякъде. В Албена като бяхме само 1 ден успяхме да се разходим, просто с него е кошмарно, а в Златни пясъци като тръгнахме на разходка и като взе да се запъва на всяка сергийка да иска нов пояс и какво ли още не, да пищи и врещи, не разбрахме как се върнахме в хотела и не излязохме повече от комплекса, просто нямам нерви...
На скалите е много красиво и заливчетата са страхотни!
. Все пак българското черноморие още пази своя чар в очите ми - с пясъка, с вълните, с мидичките и чайките 
Препоръчани теми