Сладурана!!!
Сладурана!!! 

Така или иначе, в къщи се яде готвено. Е, ако вече категорично не иска домашно, ще купувам. Ще давам първо чист продукт, т.е. без мляко, за да усети чистия вкус, ако го отказва, ще добавям мляко. Нов продукт – на второто хранене, към 11-12 часа при нас, като постепенно увеличавам количеството и после давам чисто АМ. Един зеленчук за 3-5 дена, после следващ, после смес от двата и т.н. Нещо такова, но всичко търпи промени , ще се водя по детето, без да гоня график. 

Много е смешен
Изаках я с термометър, че цял ден рева и реших че е от това
aniTakova май ти спомена че имаш теория защо не акат бебетата или защо наддават докато не акат?
Моля те сподели ми я

Ние сме си на Троян на хладинка, че в тази София не се издържа на тези жеги
Хвърлих само на бързо око на последните странички, че се опитвам и да уча за държавен изпит и нямам никакво време 
Така и давах постепенно, докато стане половин бурканче, после цяло (като свърши е рев голям и и давам да суче). След това въведох тиква, после тиквичка, от вчера спанак, но Катрин категорично отказва да ги яде
Това, че е изяла по няколко лъжички (5-6) от всяко, значи ли, че е въведен зеленчука, или трябва да изяде минимум половин бурканче ? (сори за глупавия въпрос, но не ми е много ясно). Иска ми се да въведа и плодове вече, но педито каза, че трябва да се въведат поне 4 зеленчука и тогава, та за това питам. Иначе и аз и давам да си опита диня, пъпеш, банан, ябълка. Много е смешна
, но иначе и в коритото я слагам и си седи. Държи се отстрани и се чувства много добре
в легенчето също
Къпем се по 3 -4 пъти на ден и тя си умира от кеф, ама като я извадя от водата лелееее реввв
и аз знам, че са доста силен алерген
Ако 5-6 л. не са захранване значи до никъде не съм стигнала. 
Педи каза да я следя и може да пуснем една урина защото каза, че може да е много концентрирана каквото и да значи това.
Ще отида да се разхладя малко.
. Яде я настървено и се опитва чак да ми вземе лъжицата и да си я натика сама в устата. Колкото до плодовата каша - смятам да въведа такава значително по-късно.
Оставям ви засега да отметна няколко домакински задълженийца.
Кашата е безмлечна и безглутенова Препоръчани теми