Ох, на мен това е болезнена тема... Кърлежи, бълхи и всякакви такива гадинки... Нали живеем в планината и тук ги има всякакви. Синът ми като стана на 3 месеца и го ухапа бълха по единия крак. Ревя от сърбежа... Мазах му пъпките с оцет и му мина за 3 дни, няма проблем. Но аз много бях истерясала тогава. Все гледам да е чисто, да поддържам хигиена у дома (без да стигам до крайности), но то като си сред природата - не може, всичко става...

Red Tree - честито пълзене на Фил!
Роси, честито на братовчедка ти!
Ивалекс, непременно ще опитам рецептата с панирания бъз! Много оригинална! Аз така някъде бях чела за панирани цветове от тиква или краставици.

Тарталета, вие вече сте здрави, нали? Хайде, Дани77, и Мишо бързо да оздравява!!
Цоци, виждам, че вече са ти отговорили... Да, това е блистер. И аз го имах. Неприятно е, но отшумява за 2-3 дена. Всеки ден пия лецитин по 1 капсула. Много съм доволна. И благодаря на МТВ, че беше споменала за лецитина!

Еола, много ми е приятно да ти чета постовете!

Далечна, как сте вие?
Честито лятно слънцестоене на всички! Настъпва утре, 21 юни, в 14:28 ч. Много енергия има в природата тези дни... Направо да я гребеш с ръце... Сигурно и затова някои бебета са по-чувствителни тези дни, те всичко усещат.

(тази 90 дневната), два пъти сме излизали вечер на по биричка......супер ни е. Все казвам, че сме на пълен пансион, камериерката чисти ежедневно, градинарят поддържа градината........доволна съм.
.
Да не се окажем роднини
там много жега, нали 
Дано се адаптира човечето, че после друга голяма промяна я чака. Честно казано, съжалих, че не сме пропуснали тва лято България, май бебенцата е добре да не се отделят от вкъщи за дълго време в първите 6 мес... Малко егоист се чувствам за това пътуване, че аз мн обичам да се прибирам
.
Моите идеи за захранване са мн подобни на твоите

не бива да съм Везни
а преди няколко дни забелязах 2 червени точки на бебка - едната на ръката, другата на бузката и установих, че определено е от ухапване, от комар ли, от паяче ли незнам.. Мен комари не ме хапят изобщо, но се зачудих дали да не сложим нещо противокомарно за Криси, вие слагате ли и какво ? Ние поне веднъж в месеца пръскаме навсякъде против хлебарки, че откъде се навъдиха незнам, току преминава някоя
Блока ни е нов и до скоро нямаше нищо, но се бяха нанесли едни наематели с 2 кучета - е няма такива мизерници. Ние даваме луди пари за ремонти - целия блок свети от чистота, градинки отпред и какво ли не, а те не стига, че нищо не плащаха, ами и супер мизерни - като се изнесоха една комшийка ни пусна в тях - целия под беше в килим от натръшкани хлебарки
та сега 1 път в месеца се изнасяме за цял ден, пръскаме и така....