Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 510

Бях сигурна, че ще се намеря тук.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе е ужасен, да, не съобразих, че ССФ не ака.  Joy

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 10:41 от Анонимен

# 511
хм, да попитам - само аз ли съм толкова непостоянна, че си сменям аватарите според настроението Embarassed... не мога да изтрая повече от месец с един...

# 512
  • Italia
Хайде всеки да си признае как разбра подредбата на нещата в линка от подписа, започвайки с Вълка. Ако излезе, че моето подсъзнание е по мръсно от неговото, ще с посипя главата с пепел  Embarassed

Ако не беше ти, и аз нямаше да разбера дълбокия смисъл на подредбата в подписа  Joy

# 513
Ами аз заради Вълка ги погледнах по този начин  Embarassed

# 514
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хайде всеки да си признае как разбра подредбата на нещата в линка от подписа, започвайки с Вълка. Ако излезе, че моето подсъзнание е по мръсно от неговото, ще с посипя главата с пепел  Embarassed

посипвай  Sunglasses

залагам на това, че Вълчо искрено се радва на оформлението, а това за портмоненцето е за завършеност ( да е решено изцяло в монохром)  Peace

# 515
  • София
Нищо не ви разбирам. Явно съм чиста като момина сълза.

# 516
Нали си чувала израза 'портфейла да ти е между краката'  Embarassed

Посип, посип, посип...

# 517
  • София
Оф, ама да не казвам какъв реотан съм  ooooh! Изобщо не се сетих... Но е готино, няма спор  Laughing

# 518
  • Варна
Нищо не ви разбирам. Явно съм чиста като момина сълза.

Едно 15 минути ми отне да схвана "мръсотията". Ria  и друг път е слагала детски аксесоари в подпис (аз поне сандалите ги виждам детски).

# 519
Аз не казвам, че е нарочно, даже съм сигурна, че не е. Просто Вълкът написа за подредбата и аз, очаквайки от него подобна стилистика, сама паднах в капана  Blush

# 520
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... очаквайки от него подобна стилистика....

значи не е от Вълчо, а от очакванията ти  Laughing Мир?  Hug

а тоя кон що се хили така? или е наръпал лимона?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=136532

# 521
хм, да попитам - само аз ли съм толкова непостоянна, че си сменям аватарите според настроението Embarassed... не мога да изтрая повече от месец с един...

Няма лошо, само модния за момента във форума аватар на Бербатов ми идва малко в повече.

# 522
Какво против мъжът, който ме чака в леглото  Crossing Arms Whistling

# 523

Няма лошо, само модния за момента във форума аватар на Бербатов ми идва малко в повече.

Ами, не знам, специално за тук не съм гледала кое е модерното

А, Рокси...щъ станем на кълбета Joy Joy

# 524
Какво против мъжът, който ме чака в леглото  Crossing Arms Whistling

Теб те чака отдавна и съжалявам, че не е дошъл.  Mr. Green Аз имах предивд fake soccer chicks, които откриха вторичните си полови белези покрай рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт