Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
На мен пък са ми странни подписи, състоящи се от две лентички една под друга като от втората не се вижда текстът, защото двете заедно надвишават допустимите пиксели. Е защо стои тази втора лентичка?

# 646
Пък и чат-пат някой кат' мен вземе та си смени малко ника.

Ник-а добре, но тази пикселизирана котка е много ретро.

# 647

Мен котката ме кефи- Стефка само по нея я разпознавам  Wink

# 648

Мен котката ме кефи- Стефка само по нея я разпознавам  Wink

На мен май няма подпис или аватар,който да не ми харесва..някак си по него разпознаваш потребителите така да се каже.Някой път ме дразнят тези прекарлено святкащите и бързо мърдащите, ама всеки с вкуса си все пак.Това е облика,който сами избираме за  да се представим  тук Simple Smile

# 649

Сега познай какво ми се прияде  Crossing Arms Mr. Green

# 650
  • Талант на 2012,2013 г.
Подписа на Тедито е толкова сладък, че не можеш да му устоиш... Embarassed Laughing

# 651
А това, хем дразни , хем е крайно неподходящо за тоя форум. По скоро за "Гепи ме"

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=137350

# 652
На мен пък са ми странни подписи, състоящи се от две лентички една под друга като от втората не се вижда текстът, защото двете заедно надвишават допустимите пиксели. Е защо стои тази втора лентичка?
И мен това ме дразни.

# 653
Подписа на Тедито е толкова сладък, че не можеш да му устоиш... Embarassed Laughing

Еми голям съм  си чревоугодник какво да се прави Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
Сигурно е коментиран, но... http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=144297  Sick
Дали има нещо по-гадно от навлизането на насекоми в разни човешки отвърстия  Confused

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 12:45 от елиас

# 655
Изглежда потребителката силно се гордее със зодията си и не иска да оставя и сянка на съмнение коя е тя.  Grinning

# 656

Много е банална, да. Ама съм свикнала с нея. Blush

# 657
Аз не харесвам цитирани разни готови сентенции, но много ми хареса един подпис, който гласеше да не се спори с глупака, защото ще те завлече на неговото ниво, където той има повече опит и ще победи.

# 658
# 659
А на мен ми харесват много подписа и аватара на елиас .Носят ми много лятно и слънчево настроение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт