Приятни и/или досадни аватари и подписи 2

• 50 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А ти Бо, 'що си на пиксели? Вълчан също!
На пиксели ли съм?

ПП С Вълчан нямам нищо общо. Laughing

# 691
Ти отдавна ме Апаш за пусти пиксели, Октоподке.

Махни го тогава това <br /> от подписа. Тези кодове не работят У форума. Mr. Green

Цялата си в пиксели, Бо, кропвай се пак за да възцари вечна обич!

# 692
  • София
Цялата си в пиксели, Бо, кропвай се пак за да възцари вечна обич!
Готова съм на всичко, за да възцари вечна обич, само преведи "кропвай", ако ти е удобно. Hug

# 693
И въййй. Това сега го видех, Октопод. Не знам от де е дошло. Ще да съм се объркала нещо.

Ммм, че ме изгорЕ с пипалото си веднага. Варди да не си сложа тиган за аватар -  току виж някой ден те сготвя като деликатес.  smile3534

# 694
  • Талант на 2012,2013 г.
Да попитам съвсем смутено Embarassed Blush... някакво предложенийце за и около моето аватарче...?!? Wink

# 695
# 696
Това е екстра за Ivonska.

# 697
  • Талант на 2012,2013 г.
Признавам Окти... много си добра! newsm10

Но едва ли след този аватар на някого ще му се допие разхлаждаща напитка... Mr. Green

# 698
Може ли и аз да дам моето сладко предложение за котешки аватар?Simple Smile

Много ми харесва, но няма да издържа да ми шава. Simple Smile

# 699
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отдавна не съм ви навестявала Hug

Joy_r , благодаря, много си мила !  bouquet Hug За " Незнайко " говориш, нали ? Изтрепах се една вечер да го търся из нета, накрая го открих в един руски сайт. Пожелавам ти вълшебства като описаните в книгата , това е най-любимата ми книга, с " Градът на цветята ", " Улица на камбанките ", " Булевард на синчеца ", с вълшебните мили дребосъчета, с газирания автомобил, чието описание може да накара всеки да ожаднее... Simple Smile
Да, Незнайко е страхотно детско вълшебство, учудих се, че го нямаше в списъка на "Голямото малко четене" Rolling Eyes

Да ви кажа, аз понеже се подвизавам основно в "Кино и телевизия", съм станала разногледа от най-различни мърдащи подписи с вампири #Crazy. Не че и аз не гледам въпросните сериали, ама да ми се разхождат по цял ден на екрана, и то все Деймъновци или Едуардовци, омръзва, хем ги харесвам Mr. Green

# 700
О, и Деймън ли е в графата на харесваните?  Whistling Отивам да те обадя в Кино и телевизия  Mr. Green

# 701
Bebo4ko, това май е клепоуха котка, а? Никога не съм виждала наживо такава порода.

# 702
Bebo4ko, това май е клепоуха котка, а? Никога не съм виждала наживо такава порода.

ДА! Обожавам ги! Heart Eyes
Ако ти харесва ще ти го оразмеря за аватар, че сега е доста голямо:)

# 703
Може ли и аз да дам моето сладко предложение за котешки аватар?Simple Smile

Отвратително е! Шаващо, циклещо и сякаш гледам запис от 1965г. Стефка, ако го шляпнеш това ще те преследвам из всички теми.  Twisted Evil

В КиТВ е страшно! Там отвсякъде мърдат аватари и подписи.

# 704
  • Талант на 2012,2013 г.
Котенцето е много сладко. Обожавам котки... Обаче ако не се движи ще бъде по-добре. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт