Казусът "Дойчин Кръстев"

• 5 427
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
А според мен историята е много по-сериозна, отколкото изглежда на пръв поглед.
Да стоиш един месец в ареста и да не искаш да кажеш името си, при положение, че имаш чисто досие едва ли е без причина.
Да избягаш от семейството си, да рискуваш нормалния живот на американец, за който си мечтал, за да поддържаш една фалшива самоличност... хм... струва ми се, че има нещо много по-дълбоко тук.  newsm78

# 16
  • Galaxy 13197853088
Външният вид лъже и нищо не пречи да е психопат убиец или нещо друго, но и нищо не пречи да е просто килешлък.
Предполагам, че случая ще се разплете и ще стане ясно какво се е случило след 2-та година в Дейвидсън колидж и го е подтикнало да изчезне.

всъщност идеята да започнеш на чисто/ново не е чужда на много хора по принцип ...

# 17
  • София
Ето това бих искала да знам.
Поради някаква причина Дойчин решава да напусне колежа, в който е блестящ студент.
Всъщност напуска семейството на Хоровиц и просто изчезва.
Те твърдят разни неща, включително и разни простотии от рода, че бил преследвал американската мечта, мечтаел да станел американец и прочие глупости абсолютни.
Все едно един двадесет годишен младеж, който бяга от къщи да търсим причината в националното му самосъзнание- искал или не искал да бъде българин.
Само, че Хоровиц е много влиятелен човек. И не му е роден баща, все пак.
Всъщност Дойчин не е престъпник, не е извършил никакво престъпление, освен, че е избягал от настойника си.
И настойникът не обяснява защо го е напуснал. Твърди, че просто му се е обадил един ден, за да го информира за решението си.
И оттам прави всичко възможно, за да не бъде намерен.
Определено не е нито убиец, нито психопат.

# 18
Чак пък "казус" Stop ...
Това, че някакъв откачалник върши престъпления в САЩ и по някаква случайност родителите му са българи, по никакъв начин не ме кара да се чувствам по-съпричастна, отколкото към всеки друг престъпен ум, независимо дали е латинос, азиатец или какъвто и да е там...

Сега национален герой ли ще го правим, че е "прецакал" системата, или ще се срамуваме, че сме "престъпна нация", че не разбрах съвсем  newsm78

# 19
Ето това бих искала да знам.
Поради някаква причина Дойчин решава да напусне колежа, в който е блестящ студент.
...

Не изключвай и вероятността да е бил натоварен с прекалено много очаквания от двете семейства и да е искал да се откъсне от това. Като чета - умен, красив, ученолюбив, гениален... в това момче са били съсредоточени големи очаквания, а не всеки издържа на такъв вид стрес.
Но всякакви хипотези са безмислени, ако той реши да обясни един ден, само тогава можем да разберем какво му е било и защо е постъпил така.

# 20

Всъщност Дойчин не е престъпник, не е извършил никакво престъпление

Присвояването на чужда самоличност Е престъпление.

# 21
Не съм много компетентна в тези области, но покрай многото филми за наемни убийци, тайни агенти и т.н. ми се прокрадва идея за нещо подобно.  Thinking

# 22
  • Galaxy 13197853088
Категорично не е заради някаква "американска мечта" или поради срам от националната си принадлежност.
Но властите ще го изяснят този момент, няма да остане тайна дълго време и тогава ще продължим темата (ако съществува) .
Иначе спокойно може поне 10-на звучащо логично предположения да спретнем.

# 23
А защо просто не приемем, че човек с нормален живот и съзнание не би направил подобно нещо?
Защо си толкова сигурна, че не е нито убиец, нито психопат?
Това че не е извършил престъпление по времето, когато е живял с истинската си самоличност в дома на Хоровиц, не означава, че след това не се е отдал на някоя своя тъмна страст.
Д. Кръстев ми изглежда като главен герой от средно добър американски трилър.

# 24
  • София
Според мен няма да изяснят властите.
Благодаря, че споделихте с мен тези въпроси, които ме вълнуват.

Франческа, именно властите твърдят, че не е изтрещял психопат и убиец.
Просто сам си е организирал нов живот с нова самоличност. Нищо друго не е направил.
Всъщност единствената информация е официалната от властите.
От 16 години насам.

# 25
Той е ползвал три различни фалшиви имена, дали последното не е измислено и просто да е станало съвпадение с името на починалото момче, не споменават дали е ползвал и негова рожденна дата или нещо друго?

# 26
Скоро гледах по zone reality за разследването на сериен изнасилвач в Канда, който в продължение на 14 години е насилил над 15 жени.
Оказа се заместник шерифът. Хванаха го 5 години след последното изнасилване.

Понякога и на мен ми се е искало да се разкарам от тук и да започна отначало- ново място, нова самоличност...И сега съм в такъв период, но децата ме спират. Факт е, че тази негова постъпка е обмислена, а не моментен порив. А както Лабрадор писа, могат да се изтъкнат поне 10 логични предположения.

# 27
Факт е, че тази негова постъпка е обмислена, а не моментен порив.

Обмислена, обмислена - колко да е обмислена на 16-18 години... След това вече е било по-трудно да се върне.

# 28
Евалла на Дойчин  Peace

# 29
  • Galaxy 13197853088
Немо, хванали са го.

Общи условия

Активация на акаунт