Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 167
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Пловдив
Май не само Христо си вярва.Кузмова щяла да си намери милионер  #Crazy

# 1 711
ЕЛИ култова реплика:Щях да имам до себе си милионер,а не погребален агент Joy
Ма да бе, ти милионерите 'са избият за нея  ooooh!
С тоя темперамент само някой флегматик като Веселин може да я изтрае нея. А щом и той на моменти откача, представям си тая какво чудо е  Shocked

Между другото видях по-напред в темата да се коментира възрастта на Корнелия. Не е под 35 години, 100%. Малко послъгва за възрастта си  Wink
Тук има и момичета от Поморие, нека и те да кажат  Peace

# 1 712
  • София
   Предлагам на финала, да облекат Ицо като горила  Joy!Сашка като патица!  А на Ели и Весо да дадат официални дрехи - рокля и фрак!

# 1 713
Христо забрави много бързо кои яде хлебарки и червии.

Peace  А и за нейното късогледство е много опасно да се напъва да тегли буса  ooooh!

Много ми е противен тоя Ицо. Дели си първото място със Сашка  Sick

# 1 714
  • Бургас
Сашка си е същата скандалджийка. Тъй като не може да измисли за какво да се хване, поради природни дадености или по - скоро липсата им, просто ще се прикачи към най - близкият скандал.

# 1 715
  • Бургас
Тя съвсем друго каза, но уви не сте разбрали.

# 1 716
Христо какво прави в къщата???
Дал си е задника на ББ, ще играе по свирката му, точка. Уникален и божествен може да бъде само в очите на Корнелия, там вътре е "прост" играч.

# 1 717
  • София
   Мисля да се прецакам с няколко смс-а, та да и бръкна в мозъка на Сашка, да излезе точно преди финала!Стига спане и ядене!

# 1 718
  • София
Чак днес чух за диоптрите на Ели. Наистина и правя евала на тази жена, че така дърпаше буса.  Peace Имам очни проблеми и да го направя това е АБСУРД!

# 1 719
о сега разбрахме погледа на  Ели тя имала -10 диоптъра значи е с лещи ...

# 1 720
Корниту пък на ква се направи..не знам.С тон като на майка Тереза...едва ли не целият свят обича ..и за малко да плесне с ръце. Stop
За Сашка ...сега съвсем спокойно мога да кажа-ей ти нА кво значи злоба.Тъпо,тъпо,та дрънка.
Ели,вярно,че прекалява с мърморенето..обаче и аз да съм,при такава простотия там..еми и аз ще намилам.

# 1 721
  Мисля да се прецакам с няколко смс-а, та да и бръкна в мозъка на Сашка, да излезе точно преди финала!Стига спане и ядене!

Сакън нИдеЙ ако ще пускаш пусни за Трифунови...Сашка си тръгва по закон в 21ч. в четвъртък Mr. Green

# 1 722
  Предлагам на финала, да облекат Ицо като горила  Joy!Сашка като патица!  А на Ели и Весо да дадат официални дрехи - рокля и фрак!

newsm62 Еми няма друг начин, така ще трябва да стане

# 1 723
о сега разбрахме погледа на  Ели тя имала -10 диоптъра значи е с лещи ...

Няколко пъти се каза в темата,че затова са й така изпъкнали очите, заради лещите, които носи отдавна. Евала на Ели  Peace Мъжко момиче  Peace

# 1 724
Тя съвсем друго каза, но уви не сте разбрали.
То и аз не можах много да и разбера мисълта.Само вдянах,че НЕ иска мъж с много пари.Явно си има некъв принцип жената.

Общи условия

Активация на акаунт