Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 084
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 695
Сашке, като излезеш,дано прочетеш какво мисли за теб масата  Mr. Green

# 1 696
Кузмова какво е откачила, никой не може да я надприказва, че и плаче.

# 1 697
  • София
 Joy  Хаха, Ицо пак с тези дрехи! Идиот! Анжелика пощури с тези дрехи, сега пак!

# 1 698
  • в ябълковата градина
Христо вече не издържа вътре.
Ми да си ходи тогава.

# 1 699
Аз пък разбирам защо скочиха срещу Кузмова. Корнелия няколко пъти и каза "Защо развиваш теми без да са те питали?"
Кузмова използва всеки момент да плюе срещу Трифонови, които смята за основен конкурент, под предлог, че не можела да си мълчи  ooooh! Shocked
За каквото и да става въпрос, Кузмова все срещу Трифонови плюе
Не се спря да лае (тук ще се съглася със Сашка)

# 1 700
Тоз баси идиота! Confused
Анджелика беше галеница, сега Кузмови галеници... Защо Веско се жалвал, че Ели ще ослепее... ooooh!

# 1 701
  • Бургас
Христо забрави много бързо кои яде хлебарки и червии.

# 1 702
  • Варна
Тоз баси идиота! Confused
Анджелика беше галеница, сега Кузмови галеници... Защо Веско се жалвал, че Ели ще ослепее... ooooh!
А Ицо се оплаква и мърмори като жена.

# 1 703
  • Ænima/Albuquerque
Христо забрави много бързо кои яде хлебарки и червии.

Направо светкавично!

# 1 704
Аз пък разбирам защо скочиха срещу Кузмова. Корнелия няколко пъти и каза "Защо развиваш теми без да са те питали?"
Кузмова използва всеки момент да плюе срещу Трифонови, които смята за основен конкурент, под предлог, че не можела да си мълчи  ooooh! Shocked

Peace

# 1 705
Христо и Сашка откачиха!

# 1 706
  • Бургас
Кузмова използва всеки момент да плюе срещу Трифонови, които смята за основен конкурент, пид предлог, че не можела да си мълчи  ooooh! Shocked
И така да е. Трифонови също не си спестяват тези плюнки, нито пък Чипеви. За мен има значение само факта, че едните имат смелост не само да го кажат, а и да го защитят. Защото ако сега пуснат едно записче на разговорите на Трифонови и Чипеви няма да се плюнчат така.

# 1 707
На Ицо все другите са му виновни  Mr. Green Joy

Ако може и двете семейства да си ходят в понеделник ще е най-добре  Peace Сашка голямо самочувствие вади. И на първите номинации се държа така безцеремонно като някаква примадона

# 1 708
 На Трифонови били по-тежки мисиите ...  Нали Христо не яде червеите на лайфа   ooooh!

# 1 709
Марчееее, Марче! Влез си обери последователите! Joy

Ей хора, не знам, с какъв акъл Ели се е навила да дърпа онзи бус, но си е сериозен риск наистина. Confused

Общи условия

Активация на акаунт