Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 145
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 785
Съвсем съзнателно и преднамерено кове Ели, стига сте я защитавали. Естествена била друг път! Естествено хитра.
Естествено, че е съзнателно и преднамерено. Тя да не е влязла в ББ, защото няма пари да си плати тока или градината на децата? Влязла е за наградата, а за нея всеки се бори със собствени сили и умения.
Ели това може, това прави. На няколко пъти каза, че е притеснена като излязат какво ще правят. Очевидно имат финансови проблеми. Хитра е тя, много добре знае какво прави. Лае срещу Трифонови, защото точно тях
чувства като противник и конкурент.

# 1 786

Ама верно сте чобанки.
ББ е имал предвид, че е много
потентен и може да прави по 10 пъти
секс с тройка.
Е не, не. Ти не си човек направо. Joy Joy Joy

# 1 787
И то си е така - родена е ноември 1975
Това в сайта ли го пише? Не се заяждам, питам сериозно.
Ако има някой помориец нека се включи, защото аз знам от едно място, че е малко по-голяма  newsm78

На 100% съм убедена, че е 75-ти набор  Peace
Били са заедно със зълва ми в един клас в основното училище

# 1 788
Съвсем съзнателно и преднамерено кове Ели, стига сте я защитавали. Естествена била друг път! Естествено хитра.
Естествено, че е съзнателно и преднамерено. Тя да не е влязла в ББ, защото няма пари да си плати тока или градината на децата? Влязла е за наградата, а за нея всеки се бори със собствени сили и умения.
Ели това може, това прави. На няколко пъти каза, че е притеснена като излязат какво ще правят. Очевидно имат финансови проблеми. Хитра е тя, много добре знае какво прави. Лае срещу Трифонови, защото точно тях
чувства като противник и конкурент.

В някоя от предните теми бяха писали, че имали много скъп имот, едва ли са много затруднени.

# 1 789
  • София
Ако има някой помориец нека се включи, защото аз знам от едно място, че е малко по-голяма  newsm78

Може да е повтаряла първи клас!

# 1 790
  • Варна
Тъй, кажете ся ко изтървах, че важни държавни дела ме откъснаха от тазвечершното шоо и хъп не съм в течение на къде задуха вятъра.
Тааа, ше замоля за разяснения, че да мога да се Фключа адекватно към коментите. (срама нямате бре, оставих ви на 94-та страница, а къде сте стигнали...)
Изтърва поредния напън на Христо да се изкара мъченик. Поведението му беше като на махленска клюкарка. ГоворИ повече от жените, от всички жени на куп и това в спор, който беше между Ели и Корни. Ма понеже КорнитУ не може да говори, или поне не й се позволява, Христо взе нещата в своите мъжествени ръце и изкара на божествените си плещи целия скандал.

# 1 791
  • Варна/Лондон
Абе аз уж гледах почти всички
серии, но мисля, че не им даваха
на тях най-тежките мисии newsm78

Ако впрегнат енергията, която използваха
тези хора да си крещят и обиждат, щяха
да осигурят електричество за
цяло Поморие за целия сезон.
Много ще ми е интересни да рефрешнат мисията и Ицо да тегли микробуса. Mr. Green Съгласна съм, че Веско може да падне от колелото, но Ели щеше да се справи. Трифонови не се справиха, ако помните.

# 1 792
  • Бургас
Ама вие се учудвате, че го прави с умисъл Ели ли? Ми естествено, че тя тази вечер го каза. Там е работата, че ползва само истини. Набара видни неща, не вади кирливи ризи. Просто казва видяното, като примерно мисли, че и зрителя не го харесва.  Има ли смисъл да се лъжем? Наградата не е никак малка.

# 1 793
Тъй, кажете ся ко изтървах, че важни държавни дела ме откъснаха от тазвечершното шоо и хъп не съм в течение на къде задуха вятъра.
Тааа, ше замоля за разяснения, че да мога да се Фключа адекватно към коментите. (срама нямате бре, оставих ви на 94-та страница, а къде сте стигнали...)
Изтърва поредния напън на Христо да се изкара мъченик. Поведението му беше като на махленска клюкарка. ГоворИ повече от жените, от всички жени на куп и това в спор, който беше между Ели и Корни. Ма понеже КорнитУ не може да говори, или поне не й се позволява, Христо взе нещата в своите мъжествени ръце и изкара на божествените си плещи целия скандал.
Сълзи и сополи имаше ли?

# 1 794
Ама за какво точно е големия скандал, аз не съм гледала, но доколкото разбрах е коментирала отношеният м/у Ицо и Корнелия, я разкажете по точно. Не и е работа, бай дъ уей.

# 1 795
В някоя от предните теми бяха писали, че имали много скъп имот, едва ли са много затруднени.
Те и за Веско писаха, че спял с трупове, че Ели е взимала наркотици като бременна, че я пребивал, ама нали не вярваме на всичко?
А и имота не прави човека богат, освен ако не го продаде и забогатее за кратко.

# 1 796
  • Варна
Сълзи и сополи имаше ли?
Ели се разплака по едно време, ама те всички й наскачаха като лешояди. Безпричинните нападки и мен биха разплакали.
Нептун не се разрева, ако това питаш, той все пак е Нептун  Crazy

Ама за какво точно е големия скандал, аз не съм гледала, но доколкото разбрах е коментирала отношеният м/у Ицо и Корнелия, я разкажете по точно. Не и е работа, бай дъ уей.
Бай дъ уей и на Христо не му е работа да коментира ама не е спрял  Peace

# 1 797
  • Пловдив
Съвсем в началото мислих, че Корни е над 40-те, но после видях в сайта, че не е на толкова и се замислих - възможно ли е, джанъм, от щастие и любов човек да се състари преждевременно  newsm78, че се окахърих. Нито ща да правят всичко за мен, нито нищо...щом ще е такъв ефекта. И пак да кажа, че тя не е виновна жената- добродушна е и лесно са и промили мозъка.

# 1 798
.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 22:52 от Arizona

# 1 799

Може да е повтаряла първи клас!

Като нищо, тогава го е
нямало Ицето да се изказва
вместо нея и тя горката питате ли я
какво й е било толкова години?

Общи условия

Активация на акаунт