Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 154
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
К'ъв е тоя мъж, дето и  в клюкарските скандали на жените държи той да е първа шматка  и активно да участва.  ooooh!
Супермен! Twisted Evil
Супержен!

# 1 771
Ама много ми е любопитно кой е по-прост Христю или Сашка - двоумя се

Що, Ели и Веселин да не са по-сложни?

Преди 21 ч. погледнах в Раги - двамата седяха сами като кучета, другите - всички заедно. Значи ли това, че всички останали семейства са прости, само тези не!?
И не мислите ли, че вътре в къщата по-добре се преценява кой какъв е?
А другите ви любимци - Колеви? Мълчат като пукали пред всички, а поотделно и с двата лагера играят - "да, така е" на Весо, после "да, така е" на Христо.

Съвсем съзнателно и преднамерено кове Ели, стига сте я защитавали. Естествена била друг път! Естествено хитра.

# 1 772
К'ъв е тоя мъж, дето и  в клюкарските скандали на жените държи той да е първа шматка  и активно да участва.  ooooh!
Супермен! Twisted Evil
Супержен!
Суперуомън???

П.П. дунавска баба, верно ми се сгади от този пост.

# 1 773
  • София
Супермен! Twisted Evil
Супержен!
Суперуомън???
Мани, не мога толкова да си изкривя езика!Пък и той се държи като българска клюкарка, що да го наричаме по вносному!

# 1 774
  • Варна

Надявам се заешката премяна на Ицо да не е показателна за определени негови умения, че лошо за Корни. Crazy
Бъди сигурна, че след като прочете този твой пост и ще разконспирира какво всъщност е намеквал ББ. Как не се е сетил досега  ooooh!

Мариша, ти по подразбиране ще бъдеш наричана как ли не - пускаш темите!  Crazy Party
А аз се канех да му ходя в заведението  Sad. Ще ми сложи английска сол в храната  Cry

# 1 775
Супермен! Twisted Evil
Супержен!
Суперуомън???
Най-точно:pretty woman. Sтискаме ли си ръцете?

# 1 776
  • Пловдив
Абе аз уж гледах почти всички
серии, но мисля, че не им даваха
на тях най-тежките мисии newsm78

Ама нищо не разбираш, начи. Най-тежки са пък! И кво само толерират тоя и оня бррррр- втриса ме от тоя човек нещо

# 1 777

Преди 21 ч. погледнах в Раги - двамата седяха сами като кучета, другите - всички заедно. Значи ли това, че всички останали семейства са прости, само тези не!?
И не мислите ли, че вътре в къщата по-добре се преценява кой какъв е?
А другите ви любимци - Колеви? Мълчат като пукали пред всички, а поотделно и с двата лагера играят - "да, така е" на Весо, после "да, така е" на Христо.

Съвсем съзнателно и преднамерено кове Ели, стига сте я защитавали. Естествена била друг път! Естествено хитра.

Peace Абсолютно.

# 1 778

Ааааааааааа,разбрах тъ...значи,че като са сами като кучета са прости.Ахъм,мерси!
Ковеш ти.Ели играе в играта ББФ.Кво да прави,да мълчи?Или да припява на Ициту и тя..боже,опазИ! Crazy

# 1 779
Тъй, кажете ся ко изтървах, че важни държавни дела ме откъснаха от тазвечершното шоо и хъп не съм в течение на къде задуха вятъра.
Тааа, ше замоля за разяснения, че да мога да се Фключа адекватно към коментите. (срама нямате бре, оставих ви на 94-та страница, а къде сте стигнали...)

# 1 780

Надявам се заешката премяна на Ицо да не е показателна за определени негови умения, че лошо за Корни. Crazy
Бъди сигурна, че след като прочете този твой пост и ще разконспирира какво всъщност е намеквал ББ. Как не се е сетил досега  ooooh!

Ама верно сте чобанки.
ББ е имал предвид, че е много
потентен и може да прави по 10 пъти
секс с тройка.

# 1 781
  • Варна

Ами не! Не ни е това критерия за простотия! Съдим по постъпки, по думи, по разсъждения, по поведение.

# 1 782
Не, миличка, не си ме разбрала. Че са прости, прости са, особено мъжлето. А седят сами, защото са и подлярчета освен това и останалите започнаха да ги избягват по тази причина.

# 1 783
  • Бургас

Ама верно сте чобанки.
ББ е имал предвид, че е много
потентен и може да прави по 10 пъти
секс с тройка.
Joy Почвам да се влюбвам в тези коментари.

# 1 784
Дааа,Колеви пустите му парашутисти!!!Как ни ги натресоха ,че и паричките явно са техни,пък ний тука Ица,та Ицо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт