Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 181
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 755
Та значи трябва да си опъната като струна да те вземе милионер.
Абе зависи, да ти кажа. Опъването ако е като на Корнелия /просто за нея се сещам в момента, но има и доста други лоши примери/ най-много треторазряден футболист да забършеш. Ако можеше да пееш в комплект с опъването - кръчмар.

# 1 756
  • Варна
На Корнелия няма ли кой да и каже, че хич не и отива да си развява пластмасовите гърди без сутиен. Хич не ми е естетична гледка.
Ти пък какво разбираш! Щом Ицето е казал, че е хубаво така - значи е хубаво!
Аз няма да споделя на какво ми прилича, че да не си изпрося епитета "чобанка" след като ги изгонят в понеделник  Mr. Green

# 1 757
Доколкото се сещам Чипев не знае какво е това компютър, лаптоп, сайтове и тн. Веднъж го каза! ...........
някой пожела Сашка като излезе да прочете какво е писано за нея по форумите.   Може и тя да не знае какво е това сайт.

# 1 758
Ми те ги пускат, постоянно гледаме "обсъжданките" на Христо.

# 1 759
На Корнелия няма ли кой да и каже, че хич не и отива да си развява пластмасовите гърди без сутиен. Хич не ми е естетична гледка.
Тя е тъй истинска ,естествена ,що тъй не ти допада newsm78

# 1 760
Ели винаги ми е изглеждала най-искрената в къщата.Симпатична ми е още отначалото,такава малко ударена през устата,джаста-праста.Понякога само обясненията и ми идват в повече-мнооого говори.

# 1 761
  • Варна/Лондон
К'ъв е тоя мъж, дето и  в клюкарските скандали на жените държи той да е първа шматка  и активно да участва.  ooooh!Кеф му прави да е информирана клюкарка или да се покаже колко е добър и там, в женските отношения- не знам. Или просто си знае колко е тъпа жена му, та за това й ,,помага''  с компетентно избухване....

# 1 762
Христо пък точно да й обяснява на Ели как много й знаела устата  Shocked Че той като ощипана мома се цупи от тежките и преднамерени към неговото семейство мисии и коментира постоянно, абсолютен клюкар, аз за жена, която толкова много да дудне не мога да се сетя, а уж е женски арсенал дудненето.

# 1 763
  • Бургас
Ми те ги пускат, постоянно гледаме "обсъжданките" на Христо.
Гледаме ги ние. Аз искам в къщата да ги гледат.

# 1 764
  • София
Тя е тъй истинска ,естествена ,що тъй не ти допада newsm78
Ми очевидно е - злобея, не си ли личи.  Joy

Мариша, ти по подразбиране ще бъдеш наричана как ли не - пускаш темите!  Crazy Party

# 1 765
Аз няма да споделя на какво ми прилича, че да не си изпрося епитета "чобанка" след като ги изгонят в понеделник  Mr. Green
Дреме ти на гегата. Joy
Те съвсем таматично си я бяха пременили като крава. Тез разпасани вимета, дето ги вее така, все такива мисли навяват.
Надявам се заешката премяна на Ицо да не е показателна за определени негови умения, че лошо за Корни. Crazy

# 1 766
  • София
   Понеже Корнелия грам мисъл няма в главата, Ицо говори вместо нея. Корни знае само: Да Ице, така е Ице, съгласна съм Ице!

# 1 767
К'ъв е тоя мъж, дето и  в клюкарските скандали на жените държи той да е първа шматка  и активно да участва.  ooooh!
Супермен! Twisted Evil

# 1 768
Аз викам, всички да си вземат Сополите, Кърпичките, Сутиените, Джуките и Силиконя - за жените, а пък Мъжортята да си успокоят Оная си Работа, и Бандидските си Мутри, и да се спрат да се праааяяяят на Палячовци с тъпотии си, и Всичката Тая Паплач да се изнесе вкупом от Медийното пространство, защото Жална ни Майка, ако за такава Пикня трябва и Пари да получиш. Ей, отдавна не съм си мислила, че мога да напиша нещо такова/гади ми се от всичката тази помия/.
          Сори.

# 1 769
Абе аз уж гледах почти всички
серии, но мисля, че не им даваха
на тях най-тежките мисии newsm78

Ако впрегнат енергията, която използваха
тези хора да си крещят и обиждат, щяха
да осигурят електричество за
цяло Поморие за целия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт