Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 918
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 410
Кака Лара току що си призна при Гала , че я е срам и се е заблудила и 2 пъти е защитавала Трифунови

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 11:24 от el tiburon

# 1 411
Птица, успокой се бе жена. Ква клада, кви вещици!!!!
Дай го Ристо на сам, айде ще му цуна мускула, от мен да мине, само се успокой! Wink

# 1 412
Откъде толкова злоба, бе, жени Shocked

Сега разбирам как навремето са горили вещици на кладата, а народът се е кефел.

Ми честити да са ви двете К - наркоманите и бившия комуняга Peace
Ма що пък злоба бееееееее...Коментираме си тук.Кво толкова?Защо веднага да сме злобни?Няма злоба в мен,никаква.Гледам и не вярвам на ушите си..и ми се повдига самочувствието. SunglassesПу,пу..май съм се заразила от Ициту... Shocked

# 1 413

Птицо, ние не сме злобни беееееее
Взимай си го Ицйо у вас да си ти дудне и да си те дундурка , не ти го искаме бееееееееее

# 1 414
  • Пловдив
Преди половин час някъде в Хепи, Кузмови и Стефанови си седят и си хортуват.Веселин провлачено: "Тя Радка не ме харесваше, защото съм хооодил гооол.Мииии тяяяя сяяяя ако се възбужда......." #Crazy #Shocked

Нали не си взела думите му на сериозно, та се коколиш така  Laughing ?

Ицо цяла сутрин настройвал другите срещу Кузмовите. Crazy Пак се е пенил нещо. Човек каквото си направи сам, никой не може да му го направи. И аз съм за К-тата.

Той и да ги настройва-файдата вече е никаква. Нищо не зависи от тях вече. Само доказва колко е прост и комплексиран.

Аз не, ама жена му както смята че всички му се лЕпят, а го беше рЕкнал за някоя друга дето не го харесва гол.......да видим дали щеше да го вземе на майтап или щеше да го накара да се облече.

# 1 415
Пу,пу..май съм се заразила от Ициту... Shocked
Нееее  Joy От Сашето идва заразата - тя така навири нос последните дни, че чак си повярва  hahaha

п.п. Ето и това "бееееее" в предните постове го потвърждава Simple Smile

# 1 416
Дайте линк за гледане онлайн бе мацки. Скапа ми се кабелната и сега съм в неведение...
Въх!
Да ми беше казал някой, че и ти ще гледаш ББ, щях да го сметна за луд. smile3544

Колкото и да гледам тия вътре, най няма да ме е яд, ако спечелят Колеви.
И като семейство, и като участници в игра се справят добре.

Корнелия ми е по странен начин симпатична. Като плюшена играчка е.

# 1 417
  • София
О ама много сте ми смешни с това "комуняга" В същност знаете ли какво точно значи думата или айде по презумпция. Да отбележа не съм привърженик на нито една партия защото за мен всичката тази бълвоч наричаща се политици са все едни и същи. Независимо в какъв цвят се боядисват за актуалност.

# 1 418
хахахахаха щом и в толкова неангажираща тема пак почна свадата ...  Laughing връО сме, дет са вика ... (бееееееееееееееееее)  Hug Whistling

# 1 419
  • Варна
Дайте линк за гледане онлайн бе мацки. Скапа ми се кабелната и сега съм в неведение...

http://www.ragi.us/live
Ма дали дават на живо  newsm78

# 1 420
Въх!
Да ми беше казал някой, че и ти ще гледаш ББ, щях да го сметна за луд. smile3544

Колкото и да гледам тия вътре, най няма да ме е яд, ако спечелят Колеви.
И като семейство, и като участници в игра се справят добре.

Корнелия ми е по странен начин симпатична. Като плюшена играчка е.
Аз вече сам се смятам за луд, миличка!  Hug Heart Eyes
Истината е, че не го гледах до преди.. .седмица. Даже и имена не знаех, ама се подпалих от тук.  Crazy

# 1 421
Способен ли си , да излъжеш за да спечелиш голямата награда? е точния въпрос  Crossing Arms
сега го гледах пак при Гала
и тоя като се запени ooooh! без да слуша какво го питат........

# 1 422
Кака Лара току що си призна при Гала , че в е срам и се е заблудила и 2 пъти е защитавала Трифунови

То си е за срам... Но тя и двата пъти се държеше толкова неадекватно, че с мъжа ми се чудехме - дали е надрусана, та всичко и е толкова еуфорично, или се държи инфантилно просто така, по навик от воденето на детски предавания  Thinking Стоеше много не на място  Thinking

# 1 423

http://www.ragi.us/live
Ма дали дават на живо  newsm78
Мерси, градско! Ше почерпя! Wink

Ох, таз кака Лара ноу убава беееееее...  Crazy Heart Eyes

# 1 424
Откъде толкова злоба, бе, жени Shocked

Сега разбирам как навремето са горили вещици на кладата, а народът се е кефел.

Ми честити да са ви двете К - наркоманите и бившия комуняга Peace
Ма що пък злоба бееееееее...Коментираме си тук.Кво толкова?Защо веднага да сме злобни?Няма злоба в мен,никаква.Гледам и не вярвам на ушите си..и ми се повдига самочувствието. SunglassesПу,пу..май съм се заразила от Ициту... Shocked

А, не бе, няма злоба, хич  Naughty. Тука всеки се надпреварва да злорадства и да се кефи, и да съобщава какво върховно щастие ще е, ако ги изритат преди финала...все едно от джобовете ще ви вземат наградата да им я дадат! ooooh!

Още като видях, че Ицо са оставени за последни на детектора предвидих, че последния отговор ще бъде ЛЪЖА. Много ясно, нали за финал трябва да има интрига и драматизъм. Никой не може да ме убеди, че това не е умишлено направено от ББ. Но така е, който много недоволства, дори и с право - трябва да е наказан.

Общи условия

Активация на акаунт