Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 952
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
Способен ли си , да излъжеш за да спечелиш голямата награда? е точния въпрос  Crossing Arms
сега го гледах пак при Гала
и тоя като се запени ooooh! без да слуша какво го питат........
И да се пени, и да не се пени - все тая. Той самият го каза, че в играта всичко е позволено. Каза го в една от игрите когато им задаваха въпроси. Бяха в Хепи и Корнито беше на пангара. Въпросът беше къде се провежда световното тази година и той зад нея подсказваше. Да не се прави на луд и да си променя мненията както му отърва. Кокошкар!

# 1 426
 BlushКакво направих с това бееееееее...или някой от къщата го ползва?Не го гледам редовно ББФ.
И не искам да се обяснявам на всеки,но наистина не злобея.А си се чудя...кви хора има...какво самочувствие си имат и им е добре..живеят си в заблуда,поне според мен.Кефи се женицата,че е ехо на мъжа си..и се чувства супер.Наистина ли е така?Наистина ли и харесва така да живее...Не мога да го проумея,но хора всякакви,кво да прайш.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 11:32 от ol

# 1 427
BlushКакво направих с това бееееееее...или някой от къщата го ползва?Не го гледам редовно ББФ.

Е Сашето беееееее. Как мож' да не знайш пък ти?

# 1 428
  • София
Много на сериозно се взехте май. Всеки има пристрастия, не всеки харесва определен тип хора.
Не харесвам Трифонови не заради визия или заради това че живеят по този начин. Не харесвам у тях това че само и само да са първи са способни да предадат хората на които преди са декларирали приятелски чувства. Не харесвам това, че правилата трябва да са задължителни за всички други но не и за тях. Нима харесвате тези, които се пререждат на опашката в задръстване, нима харесвате тези, които буквално ви прегазват с нечестни методи било то в работата било то в живота? Хайде не ме карайте да си мисля че не е останало нищо човешко у нас! Това кой как изглежда не е причина да харесвам този или онзи. За мен у Трифонови егото е заглушило всичко друго. Те са на принципа "След мен потоп!" Може и да ви се струва смешно и остаряло, но предпочитам наистина да живея без да причинявам болка на останалите.

# 1 429

Е Сашето беееееее. Как мож' да не знайш пък ти?
JoyВъйх,неволно съм я имитирала Joy

# 1 430
 Peace Мата Космата.

# 1 431
Много на сериозно се взехте май. Всеки има пристрастия, не всеки харесва определен тип хора.
Не харесвам Трифонови не заради визия или заради това че живеят по този начин. Не харесвам у тях това че само и само да са първи са способни да предадат хората на които преди са декларирали приятелски чувства. Не харесвам това, че правилата трябва да са задължителни за всички други но не и за тях. Нима харесвате тези, които се пререждат на опашката в задръстване, нима харесвате тези, които буквално ви прегазват с нечестни методи било то в работата било то в живота? Хайде не ме карайте да си мисля че не е останало нищо човешко у нас! Това кой как изглежда не е причина да харесвам този или онзи. За мен у Трифонови егото е заглушило всичко друго. Те са на принципа "След мен потоп!" Може и да ви се струва смешно и остаряло, но предпочитам наистина да живея без да причинявам болка на останалите.

по добре досега никой не го е написал  Peace

# 1 432
Мата както винаги блести с интелект. Е, нека види птица, че тук се срещат и интелигентни хора, а не само злобни. Wink

# 1 433
ТАЗИ САШКА ЗА МЕН Е МНОГО ТЪПА, ДОБРЕ, ЧЕ Е  КОМАРДЖИЯТА ПАВЛИН!
КОРНЕЛИЯ И ИЦО......

# 1 434
  • Пловдив
Още от самото начало ме сърби клавиатурата да споделя. Има един страхотен роман на Айра Левин "Степфордските съпруги" - первръщат жените си в зомбита, които изглеждат перфектно и правят всичко за мъжката угода, с две думи преразказано. Като видях Корнелия все за тази литература се сещам.  "Да, Ице, да"

# 1 435
Аз пък освен това, което е написала МАТА КОСМАТА, не харесвам Трифонови включително и заради външния вид, и още повече заради отвратителните им гласове на селяндури от класа. Противни са, да. Освен това имат една неприятна арогантна агресия, която се чувства дори и когато мълчат, в алчните им погледи и фалшивата полуусмивка на Корнелия. Сякаш нещо ги стиска за гърлото, че вените им и на двамата изпъкват до пръсване. На Христо почти нищо не му разбирам, трябват ми субтитри, а Корнелия праска такъв диалект, че ме изкарва от развновесие просто.

То нИ моЙ се описа ТуЙ де нИ сЬЪ види  Laughing Joy

п.п. Чипеви също са илитерати от класа, но поне не дразнят до такава степен.

# 1 436
Кака Лара току що си призна при Гала , че я е срам и се е заблудила и 2 пъти е защитавала Трифунови

Щом и защитниците им се отказват от тях, какво остава за другите  Mr. Green

# 1 437
Гледате ли Маги бре?  Laughing

# 1 438
Тц. Нямам ТВ - счупи се, а нета е слаб за ТВ онлайн. Sad Ще кажеш ли набързо какво са случва? Simple Smile

# 1 439
Ц, гледам моите двама спящи мъже  Wink

Общи условия

Активация на акаунт