Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 050
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Sesana, ти да не гледаш друг ББФ?  Не си видяла злоба в Ели  newsm78
Аз много злоба виждам в нея. Самото и погледче е злобно и иронично. Не я разбирам на какво отгоре се надува, честно?
Абсолютен егоцентрик е. При нея всичко е "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н.

И откога "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н. е признак на злоба???
И аз това се чудя вече?  Rolling Eyes По отношение на какво да злобее Ели? На кой да завижда?

# 1 531
  • София
Това, че Ели има  мнение и си го отстоява, ми харесва повече от ехото Корнелия.

# 1 532
Това, че Ели има  мнение и си го отстоява, ми харесва повече от ехото Корнелия.
Подкрепям напълно Peace

# 1 533

И откога "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н. е признак на злоба??? Да си зарови главата и да си мълчи. И да позволи да я третират???  Нещо не сме наред с понятията.
За мен злобата е да изсипеш една кофа пумия/лъжи например/ на нечия глава с цел да го нараниш. Това, че си казал на някого какво мислиш за него не е злоба.

Все едно не наблюдаваме абсолютно същия феномен и във форума  Whistling Само смей да изкажеш мнение, различно от това на мнозинството - значи си злобен, комплексар, хейтър, и какво ли още не  Joy Повсеместен синдром е това. Аз в поведението на набедения "революционер" виждам много повече злоба, отколкото в Ели, ама нейсе - той е "истински", а тя - "злобна". Досущ като във форума. Най-обективните потребители, които винаги дават друг поглед върху нещата, обикновено са нарочвани за злобарки. Та не ми е чак толкова чудно това.

# 1 534
И аз това се чудя вече?  Rolling Eyes По отношение на какво да злобее Ели? На кой да завижда?
Е, че тя онзи ден си го каза. Само че не в прав текст. Като си говореха с Веселин в спалнята. Точните и думи не мога да предам, но говореше за това тя с какво разполагала и как тук била с два парцала, ама Веско си и го каза, че те наистина си нямат пари и няма какво да се сърди на Христо, че така и говорел.
И не, не съм предубедена. Няма за какво да съм. Аз просто не я харесвам като типаж и такъв човек около себе си не бих допуснала.

# 1 535
При нея всичко е "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н.

Това, съпоставено с Христовото ''ти така ще мислиш'', ''ти така ще правиш'', ''ти такива неща няма да харесваш'' е за предпочитане.
 Едно е да имаш мнение, друго е на всяка цена да го налагаш на околните.

# 1 536
Навсякъде се тръби колко е слаб сезона,аз пък май не мисля така.С разни изключения около бащата на Елеонора,лиричните отклонения около престоя  в Боровец,после влизането на Карла,като цяло си го гледох.Много по-скучен ми беше предния ББ със самолета

# 1 537
Това, че Ели има  мнение и си го отстоява, ми харесва повече от ехото Корнелия.
Подкрепям напълно Peace
И аз мислия така.
Ако се сложат на кантар всички плюсове и минуси и на двете, Ели е по качествения човек.

Ама Корнелия Работела. Какво Работи?
Сигурно от някакво семейно помещение са направили магазин...както сигурно и заведението им.
Иначе никой няма да я взема на сериозна  работа - сериозни дипломи, умения и езици  надали има.

И на Ели ако и даде някой помещение и тя ще направи маагазин.

# 1 538
Sesana, ти да не гледаш друг ББФ?  Не си видяла злоба в Ели  newsm78
Аз много злоба виждам в нея. Самото и погледче е злобно и иронично. Не я разбирам на какво отгоре се надува, честно?
Абсолютен егоцентрик е. При нея всичко е "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н.

И откога "аз така мисля", "аз това няма да го позволя", "аз такива неща не харесвам" и т.н. е признак на злоба???
Явно и аз гледам някакъв друг ББ, защото злоба в Ели не съм виждала. Не съм я виждала и да се надува или да е егоцентрична.

# 1 539
  • Бургас
И аз това се чудя вече?  Rolling Eyes По отношение на какво да злобее Ели? На кой да завижда?
Е, че тя онзи ден си го каза. Само че не в прав текст. Като си говореха с Веселин в спалнята. Точните и думи не мога да предам, но говореше за това тя с какво разполагала и как тук била с два парцала, ама Веско си и го каза, че те наистина си нямат пари и няма какво да се сърди на Христо, че така и говорел.
И не, не съм предубедена. Няма за какво да съм. Аз просто не я харесвам като типаж и такъв човек около себе си не бих допуснала.
Ти на това ли казваш завиждане и злоба?? Нея я заболя , че се мерят по цици, пари и външен вид. Много уважавам хора, които имат тези неща, но не те карат да се чувстваш нищожество, защото ги нямаш. Уви има и друг тип хора.

# 1 540
Откъде толкова злоба, бе, жени Shocked

Сега разбирам как навремето са горили вещици на кладата, а народът се е кефел.

Ми честити да са ви двете К - наркоманите и бившия комуняга Peace
Ма що пък злоба бееееееее...Коментираме си тук.Кво толкова?Защо веднага да сме злобни?Няма злоба в мен,никаква.Гледам и не вярвам на ушите си..и ми се повдига самочувствието. SunglassesПу,пу..май съм се заразила от Ициту... Shocked

А, не бе, няма злоба, хич  Naughty. Тука всеки се надпреварва да злорадства и да се кефи, и да съобщава какво върховно щастие ще е, ако ги изритат преди финала...все едно от джобовете ще ви вземат наградата да им я дадат! ooooh!

Още като видях, че Ицо са оставени за последни на детектора предвидих, че последния отговор ще бъде ЛЪЖА. Много ясно, нали за финал трябва да има интрига и драматизъм. Никой не може да ме убеди, че това не е умишлено направено от ББ. Но така е, който много недоволства, дори и с право - трябва да е наказан.

И според мен се прекали по отношение на Трифонови - направо ми става тегаво като чета някои коментари, май заяждането и оплюването е заразно.То не бе квалификации,не бе диагнози......Корнелия понеже танцувала била психично болна и не трябвало да е вътре,освен това е травестит и още много такива.Христо  излезе най-черният от всички,то в него се е събрало всичкото зло на земята,за разлика от добродушния Веско,искренната Ели и перфектните им деца.Моля се само детенцето им да не чете тук защото не знам как ще се почувства.

# 1 541
Добре де, това да имаш заведение и да се грижиш за него така, че да е печелившо, не е ли сериозна работа  newsm78
Дори и помещението да е семейно (в което не можеш да си сигурна), все пак за да не фалираш и да изкарваш прехраната си от него се иска работа и то не малко  Naughty

Явора, откъде си сигурна, че на Ели ако й даде някой помещение, ще го завърти  newsm78
как ще й остане време за кафета тогава и за клюки  Thinking
И какво значи някой да й даде? Нали имала семейна къща, която продала? Че да беше завъртяла бизнес с парите  Thinking

# 1 542
А какво значение има някой дали работи или не Simple Smile То си е въпрос на личен избор и на необходимост-финансова.

# 1 543

Ако се сложат на кантар всички плюсове и минуси и на двете, Ели е по качествения човек.

ох, дано никога не срещна на живо такъв "качествен" човек. Стига ми да я гледам от телевизията. Пфуууу, блях

# 1 544
  • Бургас
Добре де, това да имаш заведение и да се грижиш за него така, че да е печелившо, не е ли сериозна работа  newsm78
Дори и помещението да е семейно (в което не можеш да си сигурна), все пак за да не фалираш и да изкарваш прехраната си от него се иска работа и то не малко  Naughty
Работа е. Но не е велик успех, както го изкарват. Работа като всяка друга.

Общи условия

Активация на акаунт