Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 963
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 995

Ама се подиграваха на 19-годишното момиченце, полусираче, расло по домовете, че няма нищо.

И на мъжа и. Че мама го гледала.
Което трябва да значи, че за тях да се оставят да нямат е недопустимо /за това и предполагам, че пари си имат/.
Изобщо колкото и да се опитват да се представят всички за високоморални ангели, самият факт, че са вътре ме кара да се съмнявам, че не им е читава работата.

# 1 996
Е нали вие твърдяхте,че Корнелия не е  такава, каквато я представят в къщата и на визитката. Тя е мъжко момиче, а Ристю е под чехъл  Mr. Green ooooh!

Да, продължавам да твърдя, че не е такава залюхана и подтискана. Явно успя докрай да издържии да не си отваря устата много, много  (добър човек е Корнелия, личи й, не е злобна, не е избухлива и заради това явно и успя), някаква си тяхна тактика, не знам.Колко пъти започва да обяснява нещо, ама Ицо я спира с думите 'нали съм ти казал, нали знаеш' или нещо такова.
Но все пак това каква връзка има с твърдението, че Корнелия се надценява...този отговор си чакаме с Тейлър...пардон, Nenna  Grinning

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 18:04 от bugsy

# 1 997
Маука Суатка БЯНКА, за чии е вътре бре? И онез двете женски на хората телевизия и те?!  Crazy

# 1 998
  • Пловдив
Не ги знам Трифонови защо го разиграват тоз театър.Корнелия на няколко пъти я чувам да говори и да си стои зад мнинието.Последно вчера като се разправяше с Ели и каза, че тя го обича този мъж и не се чувства така, както Ели ги представя нещата: т.е. нищо чак толкова страшно не и се налага да търпи.Интересно ми е какви всъщност са им взаимоотношенията.Може да не блестят с две магистратури и три езика, но има нещо което ги държи заедно.Най-лесно ми е да кажа, че е простотията и глупостта но дори и така да е, щом това ги удовлетворява, защо не.Щастието има много лица и ако това не е нашето щастие, може да тяхното Rolling Eyes

# 1 999
  • Абсурдистан
Маука Суатка БЯНКА, за чии е вътре бре? И онез двете женски на хората телевизия и те?!  Crazy

Е как защо,за да осигурят поне малък рейтинг на предаванията си.
Но след ББ не знам как ще продължат да задържат 10 -те броя зрители пред телевизорите.

# 2 000

По - добре ли се чувстваш, когато се присмиваш на недъзите на другите?

Айде без излишен драматизъм  Crossing Arms

Обикновен въпрос, на теб какъв ти е проблема?
Който има нужда от това, да продължава. И без друго се забавлявам да чета плоски коментари за погледа на Ели.

# 2 001
  • София
Аз много пъти съм казвала, че бих искала да влезна в Къщата.
Наречете ме тъпа и т.н., няма значение. bowuu
Няма да го направя, защото ще ме обезкостят, а смятам че личният живот си е личен, и не трябва да става достояние на 2млн. души.
Това, което ме привлича,в никакъв случай не са парите. Нямам нужда от пари! А и се познавам добре и знам, че не само  не бих стигнала до края на играта, но ще бъда и една от първите изгонени.
Искала съм да влезна, защото съм голям фен и бих искала да видя как стоят нещата отвътре, какво е чувството, кое би ми било трудно и кое не, как ще се държа, как бих се чувствала сред толкова много непонати, как ще изглеждам отстрани, и всякакви такива неща. Нищо друго.

Извинявам се за "чаршафа" , но да не пиша същото.
И аз бих влязла , дори и сега навивах мъжо , ама не успях да го закарам на кастинги Mr. Green

# 2 002
Е нали вие твърдяхте,че Корнелия не е  такава, каквато я представят в къщата и на визитката. Тя е мъжко момиче, а Ристю е под чехъл  Mr. Green ooooh!

Да, продължавам да твърдя, че не е такава залюхана и подтискана. Явно успя докрай да издържии да не си отваря устата много, много  (добър човек е Корнелия, личи й, не е злобна, не е избухлива и заради това явно и успя), някаква си тяхна тактика, не знам.Колко пъти започва да обяснява нещо, ама Ицо я спира с думите 'нали съм ти казал, нали знаеш' или нещо такова.
Но все пак това каква връзка има с твърдението, че Корнелия се надценява...този отговор си чакаме с Тейлър...пардон, Nenna  Grinning

Отговор от мен ли?  Thinking

За Трифонови има два варианта:

1. Отношението на Ицо към Корни е такова, каквото го видяхме. Тя е негово ехо, вслушва се във всичко, което й заповяда. Той определя кога какво да прави, с каква прическа да бъде и какво да облече. Държи се грубо с нея , обижда я и заплашва, мрънка постоянно, а уж се прави на голям мъжкар. Ако е така, това на мен никак не ми харесва  Peace

2. Трифонови играят роля, както твърди Бъгси. Значи не са естествени, тоест опитват се да представят семейството си в друга светлина, а не това  е целта на формата ББФ.

Очаквам Нена и Бъгси, както и останалите поддръжници на сем. Трифонови, да ми отговорят, кое от гореизброеното им харесва и защо. Или подкрепата се дължи на географски фактори ?  newsm78

# 2 003
Аз харесвам Трифонови точно защото се държат истински,не избягват умишлено скандали и не си шушукат.Има още нещо което ми харесва в тях,но не знам точно какво е.Може би самият начин по който се държат,това че са приятни като цяло .Така и неразбрах защо нарочиха Ицо за играч-той никой не е плюл и злепоставял умишлено и безпричина.Неговата ярост която виждаме на моменти е напълно естествена и предизвикана от некоректното поведение на някой друг.А относно Корнелия-тя за мен е изключително мила и разбрана жена,без грам злоба.Според мен парада го води тя и то доста умело.Разбрала е какво харесва мъжът и и го прави както тя си реши,но изглежда така все едно той и казва.

# 2 004
  • Пловдив
На мен ми е интересно защо го правят, след като им трупа негативи.Не ги поддържам, но те са най-често в полезрението.Другите хич не ме вълнуват.Стандартна работа: жената овиква дацата, кучетата и мъжа, а той се почесва по шкембето с вид: говори си, нЕ ми пречиш.Сашка: Беееее, Колеви, уж по възрастни, вместо да налеят малко ум и разум и да предадат опит, и те само шушумушат без да дисциплиноразвалят строя, а Стефанови си живеят живота: и вътре и вън, май не правят разлика.

# 2 005
А мога ли да предложа трети вариант - семейството си е съвсем нормално. Мъжът е по-сприхав и барутлия, жената обаче знае как да го успокояна и прикотква и всъщност си живеят доволни един от друг.
Като е раздавало картити ББ им е дало тази на патриархалното семейство. Спазват си договорката.
Кой е виновен?

А че има нещо такова - коментираха самите участници наскоро. Явно всеки е наясно с каква визитка влиза в играта и какво се очаква от тях. Проблемът май е, че ББ доста надскачат предварителните договорки и затова стават сакътлъци.

Що са най-често в полезрението ли? Ми навират ни ги, бееееее Laughing Толкова ли не се разбра това. За този един час се прави подборка от целия ден, че се и монтират и повтарят до безкрай кадри от много предишни.
Когато и да съм погледнала он-лайн предаването - всичко е мирно и тихо в къщата, няма скандали, няма разправии, всички си приказват съвсем нормално и се държат съвсем нормално. Едва последните дни се появи някакво разделение и ми се струва, лагерите са 3 към 2 в полза на Христо. Като Колеви дори неможе да се каже, че са на страната на Ели, те по-скоро са и тако, и вако.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 18:40 от птица

# 2 006
А мога ли да предложа трети вариант - семейството си е съвсем нормално. Мъжът е по-сприхав и барутлия, жената обаче знае как да го успокояна и прикотква и всъщност си живеят доволни един от друг.
Като е раздавало картити ББ им е дало тази на патриархалното семейство. Спазват си договорката.
Кой е виновен?

А че има нещо такова - коментираха самите участници наскоро. Явно всеки е наясно с каква визитка влиза в играта и какво се очаква от тях. Проблемът май е, че ББ доста надскачат предварителните договорки и затова стават сакътлъци.

Всяка договорка си има цена, всяка роля се заплаща. Така че приемаме,че Трифонови са си взели парите за цирка,който правят, за да ги дават постоянно в лайфовете. Неслучайно Корни няколко пъти попита  Ели "И ти без пари такава тема им разви"  ooooh! Тоест при тях всичко се прави само срещу заплащане. Няма да се учудя ако и счупването на рамката от Ицо да е било предварително уговорено с ББ  Crazy

# 2 007
Интересно ми е да чета коментарите на
хората с различно от моето мнение,
опитвам се да видя определената ситуация
през техните очи.
Рядко успявам. Laughing

Ако на всеки са плащали да играе
определена роля съм спокойна
за Давидко и Елеонора, трябва бая
пари да са взели.
Голяма част от сезона изкараха
на техен гръб. hahaha

# 2 008
Цитат
Неслучайно Корни няколко пъти попита  Ели "И ти без пари такава тема им разви"  ooooh!

Не каза това К. Naughty
Каза, че Ели се разпростира (развива теми) без никой да я е питал. Вижда преднамереност в това жената. И е права.

Не знам дали са им плащали, просто са ги взели като определени типажи и вероятно има очаквания (не казвам изисквания!) да се придържат къв тях.

А иначе продължавам да мисля, че на всички участници им се плаща пропорционално на времето в къщата, макар че тук ме навикаха, че не било така.

# 2 009
Самозалъгвате се, мацки. Няма жена на тази планета, която ако уважава поне малко себе си - да търпи такова говедо като Ицо. Як е като бик и е точно толкова умен. Стратег бил - глупости... та дрънка. Ако беше стратег, то щеше да знае, че ще бъде гледан от куп обществени прослойки от които ще му зависи статуквото. Той е обикновен селски тарикат, деспотичен родител и комплексиран гражданин, съсед и син (все пак е дете на някого).
Корнелия е типичната селска мома, която чака някой да я вземе (по възможност да е що-годе добре изглеждащ и с пари). След като се "прикачи" към завалията (още повече когато й направят дете) - не й остава нищо друго, освен да си "натиска парцалите" и да се остави да я "газят".

Общи условия

Активация на акаунт