Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 721
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Gone with the wind

Да, само че въпросът към него беше "правил ли се секс с друга жена", а не "изневерявал ли си".
А това как е обяснявал, че е излъгал лъде сте го гледали, аз за 1ви път го чувам.

А каква е разликата между двата въпроса?

Обясняваше го след ЦИ на Антоний и
доста на дълго и широко как просто
казваш не и нямало нужда да се правят
циркове като на Антоний.
Не го казвам само да хвърлям
кал по Трифонови. Peace

За мен няма разлика м/у правил ли си секс и изневерявал ли си, но прочетох теория как някои хора не възприемали секса за изневяра и затова уточних въпроса.
ПС - хич даже не съм от поддръжиците на Трифонови, но много лошо впечатление ми прави когато се изопачават нещата.

ПС - мерси за уточнението  Simple Smile

# 2 416
  • София
Напускам ви момичета, от видяното до сега ми се затвърди мнението че определено не харесвам никого в тая къща.
Лека нощ!

# 2 417
Абе тя Милева беше първата дето се опъна на идиотщините на ББ, ама първа си замина.Да не припомням коментариите.....

Милеви тогава бяха на номинации
с Чипеви ако не греша?
Ако бяха останали Милеви
до сега си представям
какъв смях щеше да е.
Милев не спираше да
мели и почти нищо не
му се разбираше. hahaha

# 2 418
То въпроса му беше, правил ли си секс с друга жена, освен Корнелия в последните 10 години. Аз като го чух за първи път, си помислих, че става дума за тройка, честно ви казвам.

# 2 419
  • София
Отсвирвам ги. на сателитния има хубав български филм.

# 2 420
Христо отново се издъни

# 2 421
  • Куциндрел
То въпроса му беше, правил ли си секс с друга жена, освен Корнелия в последните 10 години. Аз като го чух за първи път, си помислих, че става дума за тройка, честно ви казвам.
То и Ристю може така да го е разтълкувал. И да е отговорил НЕ (тройка нъцки).
Пф, що не може и Чипеви, и Трифонови да си заминат в понеделник.

# 2 422
  • София
    Не съм ви чела, после ще се върна, но само да споделя - Корнелия ме дразни!С поведението си, с това залепване за Ицо,със съгласието си за всичко, с мълчанието и с това,че все оставя Ицо да говори вместо нея, без да се опита дори и дума да каже.Толкова ли не се ражда поне една мисъл в главата и освен "Да, така е Ице"!?Такова поведение на подметка, ама хич не ми харесва. Просто куха лека!Кукла с празна глава!

Другото, което ме дразни, като и гледам веждите! Ами иде ми да и ги хвана и да и ги сваля там,  където им е мястото !

# 2 423
Ааааааааааааааааа
Ицката ме изкефи.
Той чакал утре да му
изкарат факти , че
ЩЯЛ да бил излъгъл за
наградата.
То ако някой
може да докаже
бъдещо намерение на
някой друг.....

# 2 424
  • Пловдив
Дончовица, голяма мъка са ми Милеви, че си заминаха толкова рано.Много загуби купона.Представям си Ицката и Боян в диалог на този етап Joy hahaha

# 2 425
Може и да ме изядете сега, обаче Ицо с реакциите си адски ми напомня на бат Бойко - все са безгрешни.

# 2 426
  • София
Може и да ме изядете сега, обаче Ицо с реакциите си адски ми напомня на бат Бойко - все са безгрешни.
Ааа, не закачай Бат Бойко, той ми е симпатичен.

# 2 427
Ицо е лъгал както си иска детектора, а днешното му поведение е  Sick Дори и Корни знае за изневерите му, тя самата си го каза в ЦИ. А тия задачки, които ги дава на "педалчетата" са абсолютни глупости. Въпроса е зададен с "би ли", а не, че го е казал. И сега ако тръгнат да му доказват много ще сглупят и ще заприличат на Корнелия, която при всеки отговор  поглеждаше "Бога Ицо" смирено и умоляващо  ooooh! Това не е роля за мен, Ицо си е такъв и в реалния живот - един ГОЛЯМ НАДУТ ПУЯК, НА КОЙТО ПЕРАТА И ПЕРУШИНАТА ЩЕ СЕ РАЗХВЪРЧАТ МНОГО СКОРО. Как пък се сдушиха най-неприятните семейства в къщата? Трифонови, Чипеви и Стефанови  Mr. Green А Диана може да чете книги, но не й личи  Crazy

# 2 428
Добре, защо по дяволите някой не му обясни на Христо, че въпроса му НЕ беше- лъгал ли си, а БЕШЕ - би ли излъгал. Какви доказателства иска?

# 2 429
Дончовица, голяма мъка са ми Милеви, че си заминаха толкова рано.Много загуби купона.Представям си Ицката и Боян в диалог на този етап Joy hahaha

Абсолютно! Joy Joy Joy

Тази мацка ме уби с тъпия си въпрос
към Колеви.
Май е Таня Карабелова.
То има толкова деца на 3г , които
си живеят в БГ и не
могат все още
да говорят ( български.)

Общи условия

Активация на акаунт