Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 767
  • 381
  •   1
Отговори
# 285
Годинки - майната им, да си се трупат - аванта са Simple Smile
Важното е на колко се чувстваш  Hug
Аз съм на 29, но се чувствам на 22-23,  Twisted Evil
а и съм си младолика    tooth newsm03  ...че и скромна май излязох  Mr. Green  Mr. Green
Малиии увлякох се. Нещо съм се разлигавила.  Blush

# 286
А като се замисля нищо смислено не съм постигнала още  в тоя живот. Ех какви са сега тези мисли, които са ни налегнали хайде по-весело  Heart Eyes
Миличка, я го карай по-оптимистично... аз определено се водя за "реализирана професионално", но продължавам да считам, че най-големите ми постижения в живота са, че като страстна пушачка от раз спрях цигарите /с което си доказах, че съм способна на всичко за което се иска воля/ и че явно съм късметлийка, защото срещнах и се ожених за най-уникалния красив, любвеобвилен луд и преуспяващ мъж на света!
сигурна съм, че и ти си щастлива с твоя мъж, а някои хора цял живот търсят топлина, любов и партньорство... това не е никак малко!

# 287
По зла от мен днес няма.В събота имам изпит,а нищо незнам,ще работя Събота и Неделя(Събота веднага след изпита).И преди малко ми съобщиха,че чичо ми е починал.Много ми е готино няма що,ако живота е решил да ми сервира още някое лайно да го дава,че за сега държа,но незнам до кога ще мога.Мръсен живот еййй.МРЪСЕН

# 288
  • Някъде там...
Мишка, мила приеми моите съболезнования   Sad
Не може ли някак да се разберете с работодателя ти за събота и неделя, да си ги отработиш другата седмица ли не знам как щом имаш да учиш?

# 289
Аз малко съм изстинала и много ме дере гърлото и се чудя дали мога да смуча Стрепсилс... при евентуална бременност дали са противопоказни?

# 290
Аз малко съм изстинала и много ме дере гърлото и се чудя дали мога да смуча Стрепсилс... при евентуална бременност дали са противопоказни?
по време на бременност не се препоръчват заради лидокаина,  но докато не се докаже наличието на такава - няма проблем! Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2005, 16:15 от irinii

# 291
Мишке-съболезнования...Това е живота-един се ражда,друг умира.

# 292
Момичета дойде ли неделя??? Thinking Не ми се чака повече  Tired Тая лелка ме изнервя....

# 293
Ква неделя бе Илианчееееееееее???И утре ще работим! Crazy
И на мен ми е нервно,че освен лелята и други неща ми се тръснаха на главата! ThinkingМисля си -събота да дойде да се наспя хубаво. Tired

# 294
   Мише, няма подходящо време за такива новини.. Ама гледай да се съсредоточиш върху изпита максимално, надявам се това да ти помогне да преодолееш загубата, или поне да вземеш изпита.. А веднъж като го вземеш, после лесно се работи!... Иначе тези неща стават, защото така трябва. Понякога е трудно да се разбере защо някои неща се случват. Понякога никога не разбираме. Но аз вярвам, че нищо не става случайно, всяко нещо има смисъл..

# 295
  • Sofia
Мише съболезнования от мен !

# 296
И при мен са лелка + още поне 5 проблема Sad ... с извинение Мамка му!!! Но тя ме ядосва и не мога да мисля за останалите  Close Но да я караме по-бодро!!!  Naughty Да говорим за нещо по-различно от бременност. ОК? Thinking

# 297
  • София
Мишка, моите съболезнования!
Херка, аз чак сега влизам в офиса, имах малко работа навън...ама гледам нещо за възрасти и ЕГН става въпрос Thinking чуйте сега какави кво ше каже по въпроса: Една жена като навърши 30 години...и си стои все на 30 Mr. GreenТъй че какиното, имаш още 1 г. да растеш, а после все ще си младееш Wink Ето, аз от две години все съм си на 30, и познай през януари колко ще навърша...пак 30 Laughing
Еееех, много ми е весело и лигаво, но пак трябва да ходя на тръстиката....А тука ако има още 30-годишни, да си признават Mr. Green

# 298
  • Sofia
...А тука ако има още 30-годишни, да си признават Mr. Green
Пу за менЕ  Laughing ма не ми дреме  Sunglasses

# 299
  • Стара Загора
И аз, и аз  Grinning Grinning Grinning
И на мен  ми пука колкото на Моренка!  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт