Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 771
  • 381
  •   1
Отговори
# 270
Здравийте сладурки, аз вече трети ден съм болна и лежа е къщи. То голяма отврат този грип. Първите две дни бях по-добре а днес се чувствам най зле от цялата ми болест, но нали се инатя и не пия антибиотици.
Пазете се мнго от грипа де от други може и да не се пазите Embarassed

# 271
Вече си пийвам кола и черпя и вас  beer2
Та стоя и си мисля  atwork дали е възможно от фолиевата киселина да пада кръвното защото я почнах преди месец, но от 1 седмица я пия редовно, а преди когато се сетя?

# 272
Момичета, имам повод да ви почерпя - кой каквото си избере  newsm38    food010  beer   Wine Glass  
Повода е служебен, най-после получих удовлетворението, което е разултат от година и половина усилена работа. Усещането да получиш това, за което си мечтал е невероятно. Обаче знаете ли кое ме прави най-щастлива в момента??? Това е факта, че за първи път от месеци наред по време на овуто не съм изнервена Laughing Днес доминантния ми фоликум е 15 мм и до 2-3 дни ще се спука, така че ще с най-голямо удоволствие ще се отдам на любовните ласки.
Пожелавам и на вас добро настроение Hug

# 273
  • Стара Загора
ММммммм Мур благодаря за почерпката..ще си взема от всичко Embarassed Честито ти удоволетворение Hug
mimika2304 това ти кръвно няма да е от фолиевата...до сега значи целия форум да сме се изпонатръшкали със ниско кръвно Mr. Green Послушай Леа и пий повече течности.

# 274
  • На един клон
Добриутро,дами!
Добриутро,Хера!
Да допълня за ниското кръвно,понеже скоро го дискутирахме,-айрянче!
От фолиевата не ще да е падането,аз съм си с ниско и пия фолиева и няма промяна.
Доста ми падаше обаче като бях бременна,някъде 2-ри месец непрекъснато ми се моташе главата.

# 275
mimika2304,  моята колежка, която сега през ноември трябва да ражда, казваше, че има чувството че й пада кръвното от фолиевата к-на. Може на някои да се отразява или пък да няма връзка между двете.
Mur, много се радвам за теб! Благодаря за почерпката! Аз си избирам винцето  Mr. Green да ми укроти нервичките

# 276
Цитат
Hug
Любов и кекс му е майката, верно си е, ама пусто като ми дойде времето на предполагаемата овулация и не знам щто така не ми е до секс, не е като когато е спонтанно и не с цел бебе  Sick
Иначе, аз БТ започвам да я меря пробно, само за обща култура. Реших да не се напрягам много, макар че постояно си мисля че годинките ми вървят и още нямам деца, а искам поне 2  Rolling Eyes
Господ си знае работата, нали Simple Smile
Цитат

И аz съм така, старая се да не се вманиачавам, ама не е лесна работа, помага ми това, че не каzвам на милия, че е време, ами се опитвам да получа своето като го съблаzня, така и на мен ми идва настроение zа  luvbed
а пък zа годинките, какво да ти кажа, то и моя часовник тиктака zаплаШително ku-ku,  пък аz сега искам най малко три newsm19, ама сама съм си виновна, като се сетих да искам деца чак като zабременях и пометнах...вярно е, че е божа работа bishop стискам ти палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart

# 277
  • Sofia
Мър , честито   bouquet ! И все така да продължаваш  Grinning !

Вера , според мен овуто ти е на 12ти ден , а ФФ тия мести защото са противоречиви данните от БТ и ЦС , ако махнеш ЦС от по - прдните дни може и да ти потвърди овуто  , а можеш и ти да си го сложиш на деня , който смяташ за правилен от Ттунинга . Ама няма чака такова значение де .

Мимика не мисля , че ФК може да влияе така на кръвното  Thinking . Пробвай и с айрян със сол естествено , за повишаването на кръвното , това е един от способите при бременност .

Елица , както вече ти каза Марлиис ползвай или анлана или вагинална БТ , най надеждни са .

Жабче , аз в началото също ползвах живачен терм. и го държах 5 мин. - действаше , но с дигитален  ми е по - удобно. Та ти щом сега започваш и си решила да го смениш , давай , не е страшно  Grinning !

# 278
Благодаря Ви на всички за бързите отговори, ще наблегна течностите  Drunk  smile3517

# 279
  • Стара Загора
Весел следобед Mr. Green
За години не ми говорете...и аз искам две а още с първото се мотам...ама тва е..аз казах на мъжа ми..само близнаци ни е спасението Mr. Green Тъй че дума да не се отваря за годините...нали Лея Crazy На всеки му тиктака часовника....макар, че аз искам моя да се развали и да се остана на 29г. например...ама нъцки Mr. Green

# 280
  • На един клон
Весел следобед Mr. Green
За години не ми говорете...и аз искам две а още с първото се мотам...ама тва е..аз казах на мъжа ми..само близнаци ни е спасението Mr. Green Тъй че дума да не се отваря за годините...нали Лея Crazy На всеки му тиктака часовника....макар, че аз искам моя да се развали и да се остана на 29г. например...ама нъцки Mr. Green
Ееех, лудо младо......
Моме,ама аз съм почитател на "ало,ало",затва не пропускам случай да кажа добриутро!Не че ставам в 12.30.
Е,теб по ранно ставане не мога да те стигна де  bouquet
И вечер като ида в кръчмата пак "добриутро" им викам,не се отказвам лесно,ама и те не се отказват да ми правят забележки Joy
Вчера,като минах по "Витошка",и гледам полицаи....много,с лопата да ги ринеш!Чудих се ,чудих се,и се сетих - сигурно някой бекас е починал ,та са отцепили района hahaha hahaha hahaha
То човек да гръмнат едва ли тооолкова полиция шъ съ събере!
Лека му пръст!

# 281
Еех, момичета, това с годинките ми е голяма болка... Извинявай, Хера, че пак отварям дума за това! Аз май съм най-старата /оопс - голямата/ тук...ама ще гледаме смело напред, нали! newsm10 То друг избор имаме ли?! newsm78

# 282
  • Стара Загора
Ееех, лудо младо......
Че съм лудо..лудо съм Mr. Green ама младо  Naughty Не че съм на кой знае колко години...обаче те се увеличават всяка година Twisted Evil Това край има ли Rolling Eyes
Иначе предположих, че не ставаш сега Party Просто се включвам винаги към твоето настроение утрешно Mr. Green Пък и се чувствам полъскана...на мен специално ми го казваш Blush
Айде че пак много се разприказвах.  bouquet

# 283
  • Стара Загора
Еех, момичета, това с годинките ми е голяма болка...
Стари млади...тука всичките сме пичове Mr. Green Айде...годините си вървят и ние трябва да изживяваме пълноценно всеки миг даден ни. Така, че момичета...по-весело. Айде спирам, че Лея ей сега ще ми се скара че пак за ЕГН-та пиша Mr. Green

# 284
Мур, честито за постигнатата заветна цел в работата.

Виждам, че сте започнали да си броите годинките. Ами Blush аз не съм многооо дърта, ама пак ми тиктака часовника. Ко да се прай, то не е от годините, ами до мерака Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт