Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 774
  • 381
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря Ви за подкрепата!!!
 newsm53  Започвам с молитвите  newsm20 

# 256
Момичета, знам че не Ви познавам,  Embarassed но няма ли да си направим едно женско парти  Tada  bigdance2  ...

# 257
Морена, то всичко идва от четенето на изследванията, които трябва да се направят от сайта на зачатие.
Май по-добре да не чета ooooh!

# 258
  • Някъде там...
Гато аз също съм чела въпросната информация в сайта на Зачатие и смятам че някои от изследванията са излишни. Отиди на гинеколог, той ще прецени какво точно трябва да направиш. Аз не съм боледувала от рубеола, но имам някакви откъслечни спомени че в горните класове ни имунизираха точно против тази шарка, още повече че биха ваксина само на момичетата. Ако не се лъжа е било 95-96 година някъде. Иначе варицела съм карала като дете.

# 259
Добро утро мили деца   bouquet

Аз се събудих тази сутрин с мисълта че от началото на този си цикъл правя нещо тъпо, ама го правя упорито  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Досега не съм мерила БТ, мислех че няма да се наложи и бебето ще стане бързо... но реших да започна. Знам, че се мери орално, вагинално или ректално, но аз понеже нямах в деня когато реших да започна нов термометър и започнах да си я меря както телесната се мери - под мишниците.  smile3538
От другия цикъл ще започна както трябва, но знаете ли дали температурата измерена по този начин може да се използва за случая?  newsm78

# 260
Уф аз днес съм объркана  Rolling Eyes От три дни като си въвеждам данните във ФФ ми се сменя датата на овулацията. Първо 11-ти ден, после 12, а сега направо ми дава предполагаема овулаци на 13-ти ден. Ошашках се нещо. И температура ми омръзна да меря и  #Cussing out бясна съм, но не знам на кой и за какво.
И в офиса ме изнервиха от рано, та хептен се побърках smile3515

# 261
www.lovecalendar.ru/modules.php?name=LoveCalendar
Аз съм много доволна,но вместо 27 дена попълвам 26,ако ти е 28 пиши 27.

# 262
Здравейте и от мен!  Simple Smile Вчера ви бях писала, че от два дни ми пада кръвното, днес картинката е същата 90/80-60, нормалното ми кръвно е 120/80. Пия по няколко кафета, ям шоколад и нищо пак ми е лошо. Дайте съвет какво друго да пробвам за да се почуствам по добре?

# 263
Аз пък се зачудих,дали просто цикълът ми не се е променил на 30-дневен,а не на 28 newsm78Всичко е възможно,но е възможно и заради рязкото застудяване да е станало.Щото като си гледам календара-миналия месец ми е дошла лелята на 19...и този месец-вчера-на 19.

# 264
Добро утро мили деца   bouquet

Аз се събудих тази сутрин с мисълта че от началото на този си цикъл правя нещо тъпо, ама го правя упорито  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Досега не съм мерила БТ, мислех че няма да се наложи и бебето ще стане бързо... но реших да започна. Знам, че се мери орално, вагинално или ректално, но аз понеже нямах в деня когато реших да започна нов термометър и започнах да си я меря както телесната се мери - под мишниците.  smile3538
От другия цикъл ще започна както трябва, но знаете ли дали температурата измерена по този начин може да се използва за случая?  newsm78
А аz миналия чела недочела си мерих най старателно и редовно температурата под миШницата, не успях да zасека никаква промяна 36,7 в 8ч всяка сутрин, после се порових пак и прочетох, че се мери орално, вагинално или ректално, мерих я орално 36,4, после вагинално и ректално 37,3 и в двата случая, но малко по късно преz деня, та реШих да прекратя с опитите да zасека неЩо, но ти ако мислиШ да продължаваШ, искам да ти кажа, че от мерене под миШницата или в устата няма никакъв смисъл. Иначе моя цикъл е бая редовен и винаги си усеЩам овуто, та нямам май нужда от допълнителни наблюдения, пък и от мерене на БТ ако се zабременяваШе....нали zнаеШ кекса му е майката luvbed, ама не с мисъл zа бебеправене, а с много любов и чувство, то бебето Ще си дойде само, когато zабележи, че любовта е на лице newsm30 txtloves

# 265
Ако няма кой да ми вдигне кръвното (колеги, мъжа,...) Close, аз пия червено вино (100мл) или 1 бира.  Wink

# 266
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile Вчера ви бях писала, че от два дни ми пада кръвното, днес картинката е същата 90/80-60, нормалното ми кръвно е 120/80. Пия по няколко кафета, ям шоколад и нищо пак ми е лошо. Дайте съвет какво друго да пробвам за да се почуствам по добре?
Съветвам те да не прекаляваш с кафетата! Вероятно кръвното ти е такова поради рязката промяна на температурите. Като гледам, на повечето момичета това пък се отразява на цикъла. За да си качиш кръвното пий повече течности, Кока-кола, ако обичаш и това е...Приеми, че организмът ти се настройва за студения сезон и скоро кръвното ти ще се нормализира Grinning

# 267
Аз пък се зачудих,дали просто цикълът ми не се е променил на 30-дневен,а не на 28 newsm78Всичко е възможно,но е възможно и заради рязкото застудяване да е станало.Щото като си гледам календара-миналия месец ми е дошла лелята на 19...и този месец-вчера-на 19.

Напълно е ваzможно и на мен ми zакъсня тоzи месец с цели 3 дни, това ми се случва доста рядко

# 268
Благодаря Ви за бързите отговори  Simple Smile Отивам за кола, дано се пооправя, че това ми пречи да се съсредоточа и се чуствам веадекватно а трябва и да работя  Rolling Eyes

# 269
....нали zнаеШ кекса му е майката luvbed, ама не с мисъл zа бебеправене, а с много любов и чувство, то бебето Ще си дойде само, когато zабележи, че любовта е на лице newsm30 txtloves
Hug
Любов и кекс му е майката, верно си е, ама пусто като ми дойде времето на предполагаемата овулация и не знам щто така не ми е до секс, не е като когато е спонтанно и не с цел бебе  Sick
Иначе, аз БТ започвам да я меря пробно, само за обща култура. Реших да не се напрягам много, макар че постояно си мисля че годинките ми вървят и още нямам деца, а искам поне 2  Rolling Eyes
Господ си знае работата, нали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт