Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 775
  • 381
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Ха добрютро.  Laughing Моме, в петък ша ти сФирна за бира, щото и аз съм такава вече за неопределено време. Рано рано изпратих половинката за Горна Оряховица, затова съм кукнала тука.
Тия нашите мъже да не си правят сбирка без нас в Балканите Crossing Arms И аз моят още в 05,00 часа го изпратих и сега кукувам в офиса като овца Twisted Evil
Айде петък да се отрежем, че то сам под завивките е студ бееее...белким се стопля от бирицата..мен колко ми трябва. Обаче без Загорка Crossing Arms душата ми взе предния път ooooh!

# 241
Мацки,подкарали сте се от рано май,няма лошо!
Аз започнах с фолиевата,ама забравям понякога.Чудя се колко ли време ще ни отнеме бебеправенето този път?Въобще,тази нощ се отдадох на разни мисли за необозримото бъдеще и ме хвана малко шубето.С първото бебеправене нещата бяха толкова лесни,нищо незнаех и после...а сега,направо си ме е страх.Гледам да не се поддавам много на такива мисли,ама те понякога така си ме превземат.Доста преди да се включа ви четох,честно казано май заради мненията тук се навих на бебе/само като прочетеш тема като на Буболина,кеф да ти стане!/Ама някак си ме е страх.
Иначе относно лелката,която уж ми дойде вчера-ама много слаба бре,уж тръгна,пък днес почти я няма. newsm78

# 242
Момичета понеже наближава денят в който да започна да правя тестове за ову. исках да попитам,миналия месец си правих на 29 и беше положителен,но на 30 беше също положителен с бледа черта.Това според мен трябва да значи,че теста показва 36h преди ову.,след като и на другия ден имам бледа черта.А на 1.10  Illтемпературата вече рязко се покачи,което значи,че в този период е имало наистина ову.Греша ли в моите умозаключения или не?Искам да знам,защото този месец ще процедирам по същия начин.Благодаря Ви предварително.
Чела съм много,но искам и по едно умозаключение и от вас. newsm17

# 243
Мишке,знам ли?Аз понеже още не меря нищо,та не съм навътре.Мен ако питаш-правете си и трите дена сладко кекса,пък все ще улучите !Хайде успех!

# 244
Ей, среднощни птици...не спите ли бре?

Снощи бяхме на РД на един френд и малко си пийнах повечко винце и сега ми се спииииииииии Confused.
Лелката си се придвижда с бавно, но славно....ама няма какво много да се направи по въпроса.
Айде, лек и успешен Mr. Green

# 245
Доброутро и от мен циврлата Hug
Днес ми дойде Tired ама не е за вярване,щото нормалното за мен е няколко дена преди това да имам зацапване,а като ми дойде да съм на легло от болки,а сега нищо което съм споменала Shockedабе сбъркана съм ooooh!няма кво да се крия Crossing ArmsЕ поне така ми е по добре,ако пък е и за напред така се случва няма да се сърдя,поне да не ми зацапва предварително че понякога цяла седмица минава така а не мога да се наслаждавам на приятеля си Mr. Green
Поне знам че не съм болна Simple Smile
Мацки пожелавам ви слънчев и изпълнен с положителни емоции ден  bouquet newsm10

# 246
  • Sofia
Добрютру  девойки французойки  Grinning !
Иф , не губи кураж , идва  следващия тираж , нали  Simple Smile !
Мише правилно разсъждаваш . Като видиш 2 черт. на ову теста и действайте същия и следващия и по следващия ден ..... абе докато видиш висока БТ ....и в първия ден на повишението не е излишно да бъркате кекса мисля аз . И добре да го забъркате пожелавам  Grinning!
Пенлопа наблюдавай Флото и ако продължава със странностите тртирай я' с тестче .

# 247
  • Някъде там...
Добро утро и от мен! Пожелавам ви един хубав и слънчев ден! И много положителни емоции  Heart Eyes
Иф следващият месец с нови сили   bouquet

# 248
Здравейте мацки  newsm03
Иф, и при мен се получава така ... един месец имам ПМС, следващия нямам (идва ми изневиделица). И това те обърква (или по-точно те заблуждава че най-накрая е станало  EFP )  Ставаме две сбъркани  Wink

# 249
Ами на мен за 1-ви път ми става така и съвсем се ошашках,ама дано се оправям в смисал така е по добре от преди  Wink

# 250
 Grinning Дано!!!  Wink
Ето сега при мен... 3 дни преди М всичко ме боли, гърдите ми са WOW  Laughing и не са ме боляли така от години, изнервена съм до n-та степен ... Това мое състояние така ме обърква, но и ми дава надежда че може и да е станало. Охх до 24-ти ще получа удар!!!

# 251
Здравейте, скъпи момичета бъдещи майчета! Аз днес съм в прекрасно настроение, няма особена причина, като се има предвид студеното време. Но пък е четвъртък и следва петък, а и много ви обичам Wink
Днес съм почти цялата в оранжево и затова сега ви пиша в този цвят - мисля, че е много подходящ за разведряване на настроението в студените дни.
Стискам палци на всички, които чакат и много скоро да се похвалят.

# 252
Стикскам палци Peace
               Момичета пак да ви благодаря за подкрепата  bouquet
Съни а ти как си не си се обаждала скоро?

# 253
Добро утро на всички:)
И благодаря за отговорите!
Съвсем ме накарахте да се замисля, има ли смисъл да го правя това изследване.
Защото аз сама се набутах като питах дали има нужда от него и лекарката отговори - ами ако искаш, за твое спокойствие. Сигурно е, че съм имунизирана като дете, но не е сигурно карала ли съм или не рубеола. Както и да е де.

Хубав ден на всички вас:)

# 254
  • Sofia
Аууу дамата в оранДЖЕво дали няма да ни зардва в близките дни  Crazy ... дано , дано !

Ами Гато щом е сигурно , че си имунизирана , значи няма нужда да правиш изследване сега .

Общи условия

Активация на акаунт