фейсбук

• 291 786
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 130

Проблемът не е в количеството изпратени покани на ден, а в количеството не приети покани от отсрещната страна. Можеш да пращаш по доста повече от една покана на ден, но ако никой не ти ги приема - счита се за спам. Освен това ако пращаш покани на хора, с които нямате никакви общи приятели - ФБ решава, че това са произволни избрани от теб хора и затова и след някакъв определен брой те ограничава. Ако сте свързани с общи приятели - няма проблем.

# 2 131

Значи казваш повече от един приятел на ден не е добре да се добавя..
[/quote]

Може повече от една покана да се изпраща разбирта се, но не е желателно да се изпращат покани на непознати и такива с които не сте приятели, тъй като е възможно тези хора да не ви приемат поканата и да я отбележат като Спам, а Фейсбук реагира с бан Peace

# 2 132
Как да направя тези, които не са ми приятели да не виждат стената ми?
И аз питах наскоро, но никой не отговори... Confused
Направили са някакви промени и не мога да намеря настройките за стената (като цяло, не отделни публикации), кой да ми я вижда и кой не, и до колко.
Освен това поисках помощ, относно профилната снимка. Как мога да си я скрия от непознати, а да я виждат само приятелите ми и техните приятели?
Благодаря!

# 2 133

Направили са някакви промени и не мога да намеря настройките за стената (като цяло, не отделни публикации), кой да ми я вижда и кой не, и до колко.
Освен това поисках помощ, относно профилната снимка. Как мога да си я скрия от непознати, а да я виждат само приятелите ми и техните приятели?
Благодаря!
[/quote]

Отиваш в Редактиране на профила, след това в Настройки за поверителност ои от там вече може да избереш видимостта на профилните си снимки и другите неща които публикуваш..

# 2 134

Благодаря!

Отиваш в Редактиране на профила, след това в Настройки за поверителност ои от там вече може да избереш видимостта на профилните си снимки и другите неща които публикуваш..
[/quote]
За съжаление настройката за профилната снимка не я намирам... Confused Преди имаше - да, но сега?

# 2 135
Под всеки албум със снимки отстрани има опция за видимост на самия албум - от там избираш каква да е видимостта на албума ти със снимки от профила.

# 2 136
Как да направя тези, които не са ми приятели да не виждат стената ми?

Честно казано на мен ми омръзна да го чета отново и отново. Ако прегледате последните 10тина страници ще забележите, че се коментират едни и същи неща на всяка страница. Назад във темата има дори и прикачени снимки с показано къде какво да се цъкне по зададения от вас въпрос. Не разбирам защо не използвате търсачката или не пробвате да прочетете някоя друга страница, за да потърсите отговора на въпроса си.

# 2 137
Някой знае ли, след като съм скрила от стената си това,с кого се сприятелявам, как да го направя отново видимо?

# 2 138
Помагайте! Реших да си изчистя компютъра и явно се е изтрило нещо, което не трябва, защото през Mozilla Firefox не мога да вляза във Фейсбук, даже и в БГ Мама. През другите браузъри става, но са ми неудобни. Кажете какво може да се е изтрило и какво да правя?

# 2 139
  • Italia
Опита ли да преинсталираш Мозилата?

# 2 140
Опита ли да преинсталираш Мозилата?

Вече го направих.  Laughing Въпреки, че не ми се искаше, защото съм изкарала толкова много отметки отгоре и отстрани...  Laughing Направо видях зор като ги слагах преди малко.

# 2 141
дайте съвет... човек излязъл от група по собствено желание и сега като иска да се върне, нито може да влезе, нито да го вкарат.
как да оправим проблема?

# 2 142
Интересна информация, не я знаех, благодаря   bouquet.
Но имам въпрос, как тогава се отказва покана?
Имам 1-2 покани които аз не искам да приема, но пък не желая да наказват хората които са ми пратили такава  Thinking...няма опция откажи, има само скрии?

# 2 143
И въпреки че, вероятно е коментирано 100001 пъти, моля да ми дадете съвет, как да блокирам публикациите на определен потребител, които са свързани с някакви ФБ игри и приложения? Всяко едно по отделно ли да блокирам?

А за стената, за стената как да я направим невидима от масата, как да стане?  Simple Smile

# 2 144
Имам 1-2 покани които аз не искам да приема, но пък не желая да наказват хората които са ми пратили такава  Thinking...няма опция откажи, има само скрии?

Ще ги "накажат" само ако са пратили не само на теб, но и на още дузина други, които са им отказали приятелството също. Или ако ти отбележиш поканата като спам. Така че не се притеснявай да откажеш поканите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт