фейсбук

• 291 826
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте, приятели!
Вчера се рових във Фейсбук и се чудих няма ли такава опция да виждаш кой ти е влизал в профила? Видях че има опция за броене на влизанията. И то даже не ми трябва точно кой е влизал, а например от кой град е влизал. Някой да знае дали има такава услуга или ...няма? newsm78

# 2 116
  • София
   Oт фейсбук нали отрекоха,че някога изобщо ще има такава опция?

# 2 117
  • София
Направих гаф, изпратих съобщение предназначено за един човек на друг. Лошото е, че получателя няма да остане доволен от това, което ще прочете....Има ли някакъв начин да изтрия съобщението и получателя въобще да не го види?  Wink Wink Wink
Магия?
Или да се готвя да се обяснявам.... Sick

# 2 118
Приготви се да се обясняваш,понеже съобщенията не могат да се трият . ... Но сега видях,че има опция да изтриеш дадено съобщение,но не знам дали и при получателя се 'изтрива',но може да пробваш,ако още не е видял съобщението. Съобщението-над него има 'Действия"-Изтриване на съобщения- и избираш кое да премахнеш.

Oт фейсбук нали отрекоха,че някога изобщо ще има такава опция?
Отрекоха,и в тази тема се коментира почти на всяка страница,че няма как да видиш кой ти гледа профила,но все още има хора които се надяват да се е появила някоя програма с която да следят посещението на профила си Mr. Green.

# 2 119
Аз със сигурност съм получавала  известие на поща, че имам съобщение. Влизам във ФБ през линка и чета- съобщението е било премахнато. Нямам идея как става, но явно може.

# 2 120
Ако е писмо според мен остава. Само ако е писано на стената или под снимки тогава може да се махне. Все пак получаваш копие от писмото  на личната си поща и дори и да се изтрие във Фейсбук ще има копие в пощата на получателят.

# 2 121
  • София
От 5 часа вече ми изписва това:

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.

Пфууууу ..... исъхнАха ми патладжанитееее...... hit

Е бива ли такъв issue да имат, какво пък толкова не могат да оправят?

# 2 122
Това ми напомня момента когато по някакъв начин ми делнаха акаунта с над 2000 приятели и изключително важни писма. След дълго писане ....ми не можели да го възстановят да си направя нов  #Cussing out

# 2 123
Здравейте,
след всичките тези промени, ъпдейти във Фейса и т.н., които започват да ми писват... ooooh! , не мога да намеря в настройките начин за промяна на парола. Освен това искам да си направя профилната снимка видима само за приятели, а не публична и не мога да намеря начин. Между другото специално снимката ми беше настроена така, но след всичките тези ъпдейти забелязах, че се вижда от непознати, т.е. публична е... ooooh!  Close
A, не мога да си променя настройките на стената - кой да я вижда, кой не, и до колко...
Моля ви, помогнете ми.   Whistling

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 02:09 от tany

# 2 124
  • Sofia, BG
Мога да дам идея на Марк З, от която да изкара още няколко милиарда - да направи виждането кой ти е влизал в профила платено  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  - със сигурност ще има доста хора, които са готови да платят всякакви суми, само и само да си начешат крастата  Laughing

Rima ужасно неприятно... по-добре репетирай правдоподобни обяснения...Това съм си го представяла колко кофти може да се получи, затова чета по 3 пъти дали това е правилния получател, защото с тези подсказки кой да е получателя на това съобщение като нищо човек може да цъкне на някой крайно неподходящ...

pipilota viktualia тази бройка снимки под профилната мисля, че показва на колко снимки си ти (т.е. тези, на които си тагната) Ако си трила снимки, на които те няма отбелязана, не се променя и бройката

# 2 125
Някой да може да ми каже нещо за тези наказания за забрана за пращане на покана за приятелство. Пратих една покана на една стара позната обаче тя не е влизала отдавна във Фейсбука и поканата ми висеше една седмица без отговор. Вчера получавам писмо от Фейсбук, поради това че поканата ми не била приета дълго време от другия човек се смятала за спам и съм наказан за една седмица да не мога да пращам покани за приятелство. Преди няколко месеца пък ме бяха наказали за 4 дни пак по същата причина. Явно всеки път наказанието расте като дни. Каква е политиката на Фейсбук. Постоянно ли ще се увеличава наказанието ако някой не ми приема поканата за приятелство.
Освен това искам да питам къде може да се види на кого съм пращал покани за приятелство и кои покани не са ми приети да ги изтрия. Има ли някъде списък с изпратените покани за приятелство. виждат ли се кои потребители са отказали поканите за приятелство.

# 2 126
  • София
Как да направя тези, които не са ми приятели да не виждат стената ми?

# 2 127
niksana2, спри да добавяш така абонати, защото мисля, че после може да ти блокират акаунта за постоянно или го триеха направо...пишеше го някъде в правилата. Добавяй ограничен брой приятели на ден. В противен случай когато получиш бан автоматично ти връща всички изпратени покани.

# 2 128
Здравейте,

Някой знае ли защо и как се получава статут '' чакащ''( ''в очакване'') на членовете на семейството. Нищо не съм натискала, но на един от членовете на семейството ми пише отдолу( в очакване). пробвах да го изтрия и пак да го напиша- не се оправя. Всички са просто изброени- нямат профили, така че не разбирам какво 'чакаме''.
Някой знае ли как да го премахна? Никъде в настройките не намерих такова нещо...

# 2 129
niksana2, спри да добавяш така абонати, защото мисля, че после може да ти блокират акаунта за постоянно или го триеха направо...пишеше го някъде в правилата. Добавяй ограничен брой приятели на ден. В противен случай когато получиш бан автоматично ти връща всички изпратени покани.
Значи казваш повече от един приятел на ден не е добре да се добавя..

Общи условия

Активация на акаунт