фейсбук

• 292 968
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 1 950
  • UK
Няма как ти да го спреш. Докато имаш приятели, които в настройките си имат "споделяй с приятели на приятели", постовете им, които те засягат, ще се появяват на приятелите ти. За да не се появяват, трябва всички настройки на всичките ти приятели да са само за "приятели".

# 1 951
Уф #Cussing out.........абе,явно ще се следим........

# 1 952
# 1 953
  • на Земята
И аз се чудя на това да го харесам или не Rolling Eyes

# 1 954
  • UK
Не, разбира се.

# 1 955

ЩО?
Аз го харесах. Сега очаквам отговор.
Вие като че няква свещена страница имате в тоя фейс бе  ooooh!

# 1 956
  • на Земята
Нямам свещена страница,просто ми писна от спамове,които само лъжат Stop

# 1 957
  • UK
Защото е спам. Както всички досега от този вид. Иначе очаквай си отговор. Сигурно харесваш и страниците "Вземете неограничен Фармвил Кеш и неограничено пространство" и каниш всичките си приятели.

# 1 958
Защото е спам. Както всички досега от този вид. Иначе очаквай си отговор. Сигурно харесваш и страниците "Вземете неограничен Фармвил Кеш и неограничено пространство" и каниш всичките си приятели.

Не играя игрите, защото не са ми интересни. Нито от спамове ме е страх, защото фейса далеч не ми е свещено лично пространство.

# 1 959
  • UK
И на мен не ми е свещено лично пространство, но не е в това въпроса. Никога не съм се връзвала на идиотски спам, не знам защо хората продължават да го правят.

# 1 960
Здравейте.Искам да попитам как мога да скрия списъкът с приятелите ми т.е. да е видим само за мен?Благодаря предварително.

# 1 961
И на мен не ми е свещено лично пространство, но не е в това въпроса. Никога не съм се връзвала на идиотски спам, не знам защо хората продължават да го правят.

М, за виси - кое е идиотски спам - на мен са ми много забавни тия късметчета, пожелания и тн за деня - спам ли са те?

# 1 962
  • UK
Мне, но всякакви такива от типа на "виж кой ти е гледал профила" - да. Фейсбук отдавна обяви че такава функция няма, няма и да има.

# 1 963
Мне, но всякакви такива от типа на "виж кой ти е гледал профила" - да. Фейсбук отдавна обяви че такава функция няма, няма и да има.
Къде си помества обявите Фейсбук?

# 1 964

Общи условия

Активация на акаунт