фейсбук

• 292 960
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 1 965
Здравейте.Искам да попитам как мога да скрия списъкът с приятелите ми т.е. да е видим само за мен?Благодаря предварително.

от профила горе в дясно - edit profile, после от списъка в ляво - friends and family, след това най-вдясно срещу friends има падащо меню, от което можеш да промениш настройките, избираш only me, ако искаш само ти да виждаш списъка и така!
Simple Smile

# 1 966
Какъв е този брояч на посещения, които ме приканват половината ми приятели да си сложа? newsm78

# 1 967
В началотото последният upgrade ме дразнеше, ама взех май да свиквам с последните промени. Чатът си остава отвратителен обаче Close

# 1 968
Здравейте.Искам да попитам как мога да скрия списъкът с приятелите ми т.е. да е видим само за мен?Благодаря предварително.

от профила горе в дясно - edit profile, после от списъка в ляво - friends and family, след това най-вдясно срещу friends има падащо меню, от което можеш да промениш настройките, избираш only me, ако искаш само ти да виждаш списъка и така!
Simple Smile

Много благодаря.  bouquet

# 1 969
  • на Земята
Какъв е този брояч на посещения, които ме приканват половината ми приятели да си сложа? newsm78

Ако прочетеш 2 поста по-нагоре и предната страница ще разбереш.
Но с една дума-СПАМ!

# 1 970
В началотото последният upgrade ме дразнеше, ама взех май да свиквам с последните промени. Чатът си остава отвратителен обаче Close

Тук има описан начин да си върнеш стария чат https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1 … 2/246709465356404

аз го върнах моя.

# 1 971
  • Не от София.
Мне, но всякакви такива от типа на "виж кой ти е гледал профила" - да. Фейсбук отдавна обяви че такава функция няма, няма и да има.
Мен пък една особа взела,че ме блокирала и то при положение,че грам не се интересувам от нея.Имам информацията не от нея или профила й,а от близко лице..та явно тая си мисли,че си я поглеждам отвреме на време..нали?! За да ме блокира чак.. newsm78
Та,откъде,аджеба,ще си мисли таквиз работи тя..
Ей туй искам да знам..

# 1 972
  • UK
Нали не се интересуваш от нея? Simple Smile Остави я да се мисли за значима.

# 1 973
Мне, но всякакви такива от типа на "виж кой ти е гледал профила" - да. Фейсбук отдавна обяви че такава функция няма, няма и да има.
Мен пък една особа взела,че ме блокирала и то при положение,че грам не се интересувам от нея.Имам информацията не от нея или профила й,а от близко лице..та явно тая си мисли,че си я поглеждам отвреме на време..нали?! За да ме блокира чак.. newsm78
Та,откъде,аджеба,ще си мисли таквиз работи тя..
Ей туй искам да знам..
Блокирам наред хора които не ме интересуват,защо си мислиш,че се интересува тя от теб Wink
Можа да ти са скучни публикациите и да не я интересуват..какво пишеш ти Simple Smile

# 1 974
  • София / Пловдив
Сигурно е писано вече, така че съжалявам, ако повтарям въпросите...

След последните промени не получавам всеки път известия за коментари след направен мой такъв,, също и под снимки. Сигурно някакви настройки трябва да пипна?
И къде да открия филтрите какви съобщения да получавам от ФБ в е-мейла си. Преди ме заливаха, а сега - нищо в пощата.

# 1 975
  • UK
Аз не блокирам хората, които не ме интересуват, само ги трия.

# 1 976
# 1 977
Току що видях, че Фейсбукът ми станал на руски! Менютата, всичко! Как така стана и как да го оправя?  Shocked

Оправих го ... ама как стана така, не знам!  newsm78

# 1 978
Току що видях, че Фейсбукът ми станал на руски! Менютата, всичко! Как така стана и как да го оправя?  Shocked

Чудна работа-и при мен е стананало същото.....А как да оправя езика отново да е български?

# 1 979
Сигурно е писано вече, така че съжалявам, ако повтарям въпросите...

След последните промени не получавам всеки път известия за коментари след направен мой такъв,, също и под снимки. Сигурно някакви настройки трябва да пипна?

И аз съм така  ooooh! . На един коментар получавам, след това спира да ми праща известие. Много се дразня вече!

Общи условия

Активация на акаунт