фейсбук

• 291 751
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 220
Точно така.

# 2 221
Благодаря за разясненията. И на инфантилна също  Peace

# 2 222
 Благодаря ти Black Arrow, гони ме параноята или по скоро любопитство Laughing..кой може да ти харесва статус public.., а пък да не можеш да го видиш, възможно ли е да е някой на когото си изпратил покана,той не е отговорил,но защо не се вижда... newsm78     

# 2 223
Този, който не виждаш си е ограничил видимостта към профила. Всички могат да видят публичния ти статус, да го харесват и коментират, но ако са си заложили настройки за пълна конфиденциалност ти не може да ги видиш.

# 2 224
Защо от няколко дни насам не мога да пращам и получавам съобщения и имам удивителна в жълт триъгълник ,където пише "в момента няма връзка с  facebook чат"?

# 2 225
Има ли въобще настройки, които да ми "прикриват" дейността? Примерно, ако искам да публикувам нещо на дадена страница, но не искам другите да виждат, а само тези, които и те са я харесали... Та, може ли?

# 2 226
  • Пловдив
Да, вдясно на публикацията ти има опция от която може да избираш, кой да вижда и кой не!

# 2 227
Да, вдясно на публикацията ти има опция от която може да избираш, кой да вижда и кой не!

Когато поствам на публична стена, а не на моята?

# 2 228
Защо от няколко дни насам не мога да пращам и получавам съобщения и имам удивителна в жълт триъгълник ,където пише "в момента няма връзка с  facebook чат"?

Защото има проблем с връзката. И при мен се е слчвало. Снощи също.

Когато поствам на публична стена, а не на моята?

Мисля, че на стена не може да избираш. Т.е. не на публична, а изобщо. На собствената си само. Може да криеш неща на собствената си стена както и да збираш кой да вижда коментарите. Не съм 100% убедена обаче.

# 2 229
Питам само за стена на страница.

# 2 230
Да, имам предвид, че можеш да ограничш достъп само до собствената си стена. На страници или на чужди стени не.

# 2 231
  • UK
Това така или иначе се вижда само от харесалите страницата. Погледни стената си, да виждаш пост, че някой е написал нещо на някоя страница? Simple Smile

# 2 232
Как? Аз виждам коментарите на потребителите без да съм харесала съответната странца.

# 2 233
  • UK
На общата стена?

# 2 234
На общата.
Сега да видим дали не се разбрахме като глух и ням. Ако аз харесвам страницата "смях" то на моята стена излизат нейни статуси както и коментарите под тях. Ако аз не съм харесала страницата "плач", но все пак вляза да я разгледам пак виждам коментарите под статусите.

Общи условия

Активация на акаунт