7-мо Тортено предизвикателство- Юли 2010

• 15 566
  • 187
  •   1
Отговори
# 165
  • варненка от София
Да попитам, явно това остава като тема, щом има плетива, може ли да има и бродерии, м? Аз като една гобленарка се интересувам.  Blush

# 166
Да попитам, явно това остава като тема, щом има плетива, може ли да има и бродерии, м? Аз като една гобленарка се интересувам.  Blush

Маруле, веднага те разбрах каква торта ще правиш  Mr. Green  Да знаеш, че съм виждала подобна  Twisted Evil

# 167
  • Vaudreuil Canada
Страхотна тема ... браво на нас  newsm44 newsm68 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm68 newsm44 newsm68

marulka_s аз не възразявам ... то темата е тоооооооолкова широка че едно нещо повече ...  Mr. Green 

Маруле, веднага те разбрах каква торта ще правиш  Mr. Green  Да знаеш, че съм виждала подобна  Twisted Evil
Само да напомня, че дизайна трябва да е твой не преписан от книжка Simple Smile

# 168
Ама сте и вие , оставете жената да си ушие гоблена ( ако знаете колко време и бодене на очи отнема аз като бивша гобленарка  Mr. Green )...То си има и такава техника от роял айсинг - на мен лично би ми било интересно да видя нещо подобно .

Шемет голяма радост ей ...да видим колко човека ще се включат с тази тема  Rolling Eyes

# 169
Аз като най-невежа от всички вас се записвам, въпреки че изобщо нямам идея какво и как да правя  newsm78 Кога ще е предизвикателството?

# 170
  • варненка от София

Хъх, ти пък как реши, че нещо подобно ще правя. Аз не съм виждала такива торти, а и още идея нямам зародена. Може да и да си нарисувам някое гобленче, попадна ми да рисувам по торти  Flutter

Ще си избера да речем някое от гобленчетата ми тук

Ани, обикновено е октомври месец предизвикателството и ноември се обсъждат тортите, предполагам, че и сега ще е така. Дано има по-голям интерес този път.

# 171
Ще си избера да речем някое от гобленчетата ми ....

Предлагам ето ТОВА!!!!!!!!  Joy  Така с една торта ще си направила портрети на Ванчето, мене и ъъъ...  newsm78  Блуто??!!??   Mr. Green

# 172
"Прела баба, прела баба три недееели..... " и т.н.

Ха, Добър ден и от мен.
Влитам само да докладвам че оцелях и тази година и се завърнах преди малко. Имам да четЪ цяла тема и да гледам торти, че още не съм ги виждала.  Мернах че е решено за следващото Предизвикателство. шЪ плетем значи, а??? Ами, ще плетем щом трябва. Аз не го владея тоя спорт, ама ще се пробвам да изкарам един фонданен пулЬОйвер на две куки.  Гледам че вече и в гоблем ме е втъкала оФчи. Аз съм тази с жълтите гащи нали???  Rolling Eyes Айде, много ви здраве за сега. Ще се включа тия дни, като се климатизирам малко.

# 173
  • у дома

Предлагам ето ТОВА!!!!!!!!  Joy  Така с една торта ще си направила портрети на Ванчето, мене и ъъъ...  newsm78  Блуто??!!??   Mr. Green

Joy hahaha Mr. Green ще участвам, как нЕма да участвам!

# 174
  • София
Да ви кажа, опитвам се от снощи да свържа козметиката с останалите неща в темата и не успявам  newsm78
По-скоро "шапки" ми се връзва.

Идея нямам никаква, но не искам да гледам торти от нет-а, да не ми влезе някоя муха. Да видим ще измъдря ли нещо  Crazy

# 175
  • София
Ами Румя, то нали чанти има, сещаш се от кой дизайн е дошло и добавянето на козметиката:)

# 176
  • Vaudreuil Canada
Rumya шапките са си част от дрехите така че според мен си влиза в темата а за козметиката Дими е права вървят с чантите....

Това предизвикателство започва като едно друго дето се спрягаха пампери (оцветени и ароматизирани при това)  hahaha hahaha hahaha

Някой някакви промени в регламента предлага ли .... щото аз предлагам да махнем изискването за реална торта демек да вмъкнем и дъмита за да елиминираме оплакването че няма кой да я яде тази торта  Mr. Green  Който иска да се предизвиква с печене на конкретна торта може да го направи и да сподели натрупания опит разбира се.

И въобще сега е момента, който каквито мисли има по тема промени и корекции да ги изкаже за да не омазваме пак нещата когато трябва да се правят тортите Simple Smile

# 177
Аз съм тази с жълтите гащи нали??? 

Ам`чи как? Ти си с жълтитИ, само Марулето ще направи корекция и другите две ще бъдат съответно с лилЯви и синички  Mr. Green  hahaha

Шеметче
според мен който иска да участва ще намери по един или друг начин да го направи  Peace  Дъми, без дъми, готови платки, печени блатове .... Няма значение, важно е да не се изтрещява малко преди предизвикателството  Crazy И за да обобщя, ще кажа, че ако има налице ентусиазъм, другите пречки се преодоляват  Peace

# 178
Руми и аз като Шемет мисля че шапките са си част от облеклото ...( определено не от моето обаче  Laughing )

Шемет нали знаеш как е по конкурси и изложения тук - при 3Д торти не е позволено ДЪМИ , при останалите да .
 Аз съм за ДЪМИ , но не и ако някой реши да прави чанта . Чантата си е вид 3Д торта , и е интересно да се пребори човек с гравитацията там .
 За всичко останало съм ОК  Grinning

Темата е обширна , спокойно може да се съчетаят всички изброени "подтеми" , както и може да се направи само една .

Предизвикателството предлагам да си остане Октомври .

# 179
  • София
 Съгласна съм с Рая за дъми-въпроса. Нямам предложения за корекции на време и регламент.

Общи условия

Активация на акаунт