Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 50 033
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
туко що казаха по бтв,че парите са били преведени и до утре следобед са щели да бъдат по сметките.

Ако не изцедят на хората нервите до последно,няма да бъде нормално.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 136
  • София
Утре ако ще и в 7 сутринта да са в картите, което е невъзможно пак са в нарушение.
Жалка ситуация.  ooooh!
Аз лично другият път ще отида да гласувам независимо за кого, само за да дам глас против оправляващите в момента. Отвратителна некадърност.

# 137
  • в очите на дъщеря ми
Дами, почти се радвам,че  този месец последно взимам "огромната" сума от 35 лв.(много сме богати в къщи) Rolling Eyes няма такава гавра и подигравка с майки и деца, никъде по света. Crossing Armsубедена съм! Whistling

# 138
за спасение от цялата ни скапана държава и управници терминалите на летищата ще свършат идеална работа

# 139
  • София
ОББ София -нямаааа Sad...Странното е ,че даже са ми взели някакви стотинки  newsm78 Laughing
и аз на ОББ,София кв.Изток-нямам превод.На мен всеки месец ми удържат 0.5 лв.такса обслужване Wink
Прави ми впечатление,че никой на ОББ няма превод още  newsm78

# 140
Шумен - Инвест...няма все още. За утре желая късмет на всички, които още не са получили нищо Hug

# 141
Ами в Пловдив ЦКБ още няма, проверих преди 5 мин.  Confused

# 142
  • София,у дома.
Има ли и други ,които получават парите,чрез пощенска банка,да НЯМАТ превод ,днес?започнах да с е притеснявам .

# 143
  • София-Велинград
София Уникредит -няма,преди 5 минути проверих,явно превод на уникредит в цялата  страна няма.
Утре какво отменя ли се протеста ,остава за 5.06.така ли,за да знам дали да ходя????

# 144
Неуспях да гледам новините,та да питам утре само детски ли ще ни бъдат преведени или и чл.8 и интеграционни?

# 145
Има ли и други ,които получават парите,чрез пощенска банка,да НЯМАТ превод ,днес?започнах да с е притеснявам .

За съжаление има. Аз също съм от тях.

# 146
  • София,у дома.
Ще има ли утре протест?И къде?

# 147
  • София-Велинград
Мина и аз на това чакам отговор,защото в линка е дадена дата на 5.06.,и сега незнам утре да ходя ли или не???

# 148
Аз проверих в 18.00 часа и нямах преведени пари, но преди мен имаше позната майка на банкомата и тя каза че има детски.

Hug

# 149
ДСК София-няма! Преди 15 минути  проверих.Има ли вероятност тази вечер да ги преведат ,примерно към 10 вечерта???

Общи условия

Активация на акаунт