Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 48 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
незнам какво да кажя вече,уж детските и паричките от Телка са заедно,а ги превеждат с няколко дни закъснение,уфффффффф,аман от тая нашта бюрокращина

# 661
Аз пък да се похваля, че изобщо не си получих детските надбавки за април Mr. Green
Щели да ми ги преведат накуп заедно с тези за май  ooooh!

Някой каза ли защо  Shocked Егати държавата, от ден на ден все повече се отчайвам.

# 662
  • София
Някой каза ли защо  Shocked Егати държавата, от ден на ден все повече се отчайвам.
Е, аз отидох да се информирам  Wink Понеже съм си подала документите към края на април (на 22-ри ако трябва да съм точна) и не могли да ги обработят, та затова не съм получила детски. В крайна сметка аз съм си ги подала в срок, но те не са от бързо работещите  Peace

# 663
Цитат
вчера вав вестник СЕГА имаше статия от която се разбра,че този месец отново ще има забавяне на плащанията.еми това е,аз не знам какво стана с онова писмо което беше връчено на БОРИСОВ,или и там глас в пустиня

да, http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=6032& … =2&id=0000302

отговор на писмото засега няма. честит ни юли

# 664
вчера вав вестник СЕГА имаше статия от която се разбра,че този месец отново ще има забавяне на плащанията.еми това е,аз не знам какво стана с онова писмо което беше връчено на БОРИСОВ,или и там глас в пустиня

да, http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=6032& … =2&id=0000302

отговор на писмото още няма. честит ни юли

Честит да ни е юли! Има няма 3 седмици до тогава.......

# 665
Добро утро, майчета. Аз си изтеглих детските, но повод закъснялото изплащане да ви кажа нещо. Моя позната, която си получава с детските надбавки и майчинството от социални грижи на 1.06 си е взела документ от банката, че няма превод и с този документ е завела дело срещу СП. А двоката и (който и е баща) гарантира, че ще спечелят. Поискали са 1000лв обезщетение, не гарантира, че ще им изплатят цялата сума, но за половината е сигурен. Ще ви разкажа каква е развръзката.

# 666
  • София
Petia.y интересно ми е каква ще е развръзката  Peace
Твоята приятелка има късмет, че баща й е адвокат. Малко са тези, които ще се въвлекат в разправии и разходи да съдят тия нещастници!

# 667
  • София
Цитат

От въпросната статия, се разбра  че първо се изплащат  детските на здравите деца , със здрави  и прави родители. Интеграционните добавки и двойните детски  са чак след това. Ако съм разбрала правилно  , ще бъда цинична, но само животните изхвърлят  негодните и недъгавите вън от гнездото и хралупата.Кое е по  важно да имаш пари за шоколад на детето си или да са ти нужни пари за да може да му купиш лекарства или специални храни без  които ,то не може......Имам усещането че супер Бойко има за цел да наскачаме един срещу друг Sad

# 668
  • София
Аз заповам МНОГО да се изнервям.
Ако още веднъж ми ги преведаъ на дата от следващия месец, че взема извлечение от банката и ще го изпратя с писмо до някоя международна институция, занимаваща се с правата на децата. Само трябва да видя към коя е най-подходящо.

# 669
Цитат

НЯМАМ думи,вярно че на всички ни трябват детските,но все пак парите по чл.8 са за болни дечица би трябвало да се изплащат първо тях,това са пари за лекарства,специални  храни и т.н.

# 670
  • в пустинята
Добро утро, майчета. Аз си изтеглих детските, но повод закъснялото изплащане да ви кажа нещо. Моя позната, която си получава с детските надбавки и майчинството от социални грижи на 1.06 си е взела документ от банката, че няма превод и с този документ е завела дело срещу СП. А двоката и (който и е баща) гарантира, че ще спечелят. Поискали са 1000лв обезщетение, не гарантира, че ще им изплатят цялата сума, но за половината е сигурен. Ще ви разкажа каква е развръзката.
браво smile3501

# 671
  • София
браво smile3501
Точно така трябва да направим всички. Аз ще поизчакам да си повторят грешката...

# 672
  • Mediterraneo
Струва ми се, че няма да чакаш никак дълго  Tired Наближава истерията и този месец.

# 673
Много полезна информация, мисля и аз да се възползвам. Като станем повечко, може би ще се замислят за следващия месец кога ще ги преведат.

# 674
да, вероятно така би било доста по-ефективно - за всеки отделно взет случай. но далеч не всекиму е достъпно, уви

а колективен иск, за съжаление, до сега никой адвокат не се наема да заведе. поради това, че законът е съставен с мисълта да бъде колкото може по-малко в полза на гражданите и обратното - колкото може повече в угода на репресивната система

Общи условия

Активация на акаунт