ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 702
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Мацки качвам снимки от срещата днес Hug Ще ги пусна след малко  Laughing

# 571
Леле,Фокси,хич не ти е леко  Hug На нас с по-едно болно дете ни е трудно и много притеснено,представям си с две.Дано бързо оздравеят момчетата.

Мерси,Миленка Hug .Вече нямат температура.Само гърлата все още ги болят и храненето,пък и пиенето са голяяяма мъка....Почти нищо не могат да ядат,а виждам,че искат.
В интерес на истината притеснено ми беше вчера,защото Жорето не беше пил нищо цял ден и докато го заведем в болницата през ума ми минаха всякакви неща..че се е обезводнил,или че му има нещо вътрешно..чудих се и защо повръща...И се притесних да не го оставят в болницата..
Уф,майната му,не ми се мисли пак и се надявам вече да няма болести при никоя от нас Praynig

Камиии,давай,давай smile3508
Сега ще ме хване много яд,ама карай...ще си представям,че съм била там Confused

# 572
# 573
Много хубави снимки с много хубави хора Mr. Green
Браво,изглежда че си изкарвате страхотно.Продължавайте в същия дух.

# 574
Миме, напърно е възможно Мишката да се е изринала от домати, те са доста алергенни, внимавай с количествата.

Браво на Ками, че намери време да се лиши от купона (или купона от себе си  Heart Eyes) и да изпрати снимки. Мястото изглежда много приятно, компанията - също, но с тъга забелязвам, че има силно бременлийско присъствие, но без мен....

Наздраве и да пийнете и за нас тази вечер (Алхимикова, полека с мастиката  Joy)

# 575
  • София
Снимките показват, че си изкарвате супер - всички сте много готини и усмихнати! Наздраве и от мен!
Мишката се изрина още повече - по ръцете и лицето с огромни червени плюски. По тел. докторката предписа Зиртек, калциев глюконат и нещо за мазане. Аптекарката, която познавам и на която вярвам я видя каза, че щом е по откритите места нещо я е ухапало/полазило, но нямало смисъл да ходя в някой спешен кабинет, защото предписаните лекарства покриват всичко. Малко се успокоих (вече си представях алергичен шок). Сега малка част от последно избилите петна изчезна, но тези от сутринта са още по-изявени - червени и подути. Дано утре изглежда по-добре горкото! Иначе спирам с доматите, които тя обожава, ягодите и прасковите - също.

# 576
Добър вечер!
Мечи, ние отидохме за около 4 ч. само, защото имаме и др задачки по Търново. Не сме си идвали 2 месеца и всеки иска да види Сияна, отделно нещата които ние искаме да си свършим Sad Както и да е, много се радвам, че се запознах с всички присъстващи на срещата! Hug Беше ми много приятно!

От мястото дали са доволни ще кажат мамчетата, които са си платили да спят там. То снимки от мястото почти няма, само тези май  от паркинга са от там. Повечето  са от манастира над. град Лясковец "Петър и Павел" и двора на заведение "Извора" с. Арбанаси, където седнахме за обяд.

Чета пак за дечица с проблеми. Дано бързо всички  да са на крак и готови за разходки Hug
Миме, дано обрива спре да се разпространява. Ягоди не съм давала още / освен май в данонино, ама то там есенция не ягода Joy/, домати яде и в супичките от детската кухня слагат и няма проблем. Със сигурност трябва да разбереш от какво точно е. Сияна ми се изрива от риба и не давам, макар да е мн полезна за организма  Sad
лека нощ! newsm46 Sleeping

# 577
Добро утро, момичета!

Да, тук е доста весело. Особено снощи се получи страхотна среднощна разпивка  Party  cheers Drunk 
Имахме, обаче, проблеми с хотела. За съжаление Алхимикови не можаха да се разберат с тях и си тръгнаха още вчера. Просто сградата, а изглежда и управата й, са доста соц. Ресторантът им е с едно криво работно време и предлагат само салати, скара и аламинути (аз пък си мислех, че щом се скъсват да правят сватби там, всичко трябва да е наред). Нямат климатици по стаите и безжичен интернет (за него изрично питах и ми потвърдиха, ама нейсе). Всичките тези тъпотии малко или много помрачиха прекарването, за което искрено се ИЗВИНЯВАМ на всички, доколкото имам вина аз.

Иначе трябва да ви споделя, че аз съм очарована от всички, които видях. Не смеех да се надявам, но момичетата са дори още по-готини, отколкото си представях от виртуалното ни общуване. И сякаш не се запознаваме наново, а виждаме стари и много добри приятели. Страхотно е!

Отивам да пия кафе, докато всички вкъщи спят   food010

# 578
Добро утро!!!!!
Жалко,че е имало и такива моменти снощи в Търново,но винаги така става.Все нещо или някой ще се намери да помрачи хубавият момент.Миме(алхимикова) само да не се ядосваш,че сте двама Hug.
Тук от снощи ще падне небето от дъжд и гръмотевици.Дано при вас е по слънчево.
Фокси как са малчовците?Надявам се да са по-добре.
Мрм дано на малката кукла и мине бързо обривчето.
Моята не ще да яде плодове и зеленчуци. Rolling EyesСамо като сме в парка мога да я излъжа с малко ябълка.
Хайде весел и усмихнат ден на всички. Heart Eyes

# 579
Добро утро! Сервирам закуската от моята маса!
Капучиното ми!
и
Мъфините ми с ягоди!

Много гадно за неуредиците в хотела.

# 580
Браво мами страхотно изглеждате всички

# 581
Дорабела,изглеждат ужасно вкусни тези мъфини с ягоди.Ако са твое производство-браво   chefsmile3501.А да споделиш майсторлъка с една рецептичка Laughing.?Може ли с череши да е? newsm78

# 582
Нелинда, днес май само ние си пишем Laughing Много лесно се приготвят мъфините. Ето и рецептата:250  гр.брашно+2ч.л.бакпулвер, 2 яйца,250 гр.кис.мляко,100гр.захар,75мл.олио и плод по избор. Всичко се обърква с вилица(не с миксер) и се слага веднага (много важно) в предварително загрята на 180гр.фурна.Пече се около 20-25 минути. Много е важно също мокрите (яйца,захар,кис.мляко) и сухите съставки(брашно) да се разбъркат първо отделно и след това заедно.
Ако имаш въпроси пиши Hug

# 583
Снимките са супеееер! Ех, как ви завиждам ако знаете Laughing Догодина идвам и аз!!!

Фокси, радвам се, че малките са по-добре Hug а за плачът-да, на тази възраст вече сънуват и е възможно да се уплашат от нещо. Синът ми по едно време редовно се будеше с рев и плачеше по 5-10 миути истерично докато успеем да го успокоим. Добре, че беше само временно.

МРМ, дано да се оправи бързо Мишето Hug ако от лекарствата не минава или става по зле води я на друг лекар.

Червеношийка, мерси за количката. Сега като я ползвам и двете искат да сядат вътре и ме е страх да не я счупя, че са си тежички, а все пак е за едно дете. Но идеята е София да си спи в нея докато брат й си играе по площадките, защото той ече не спи следобед, обаче тя си има нужда.

А за кърменето, браво на теб, похвално е, че все още успяваш. Аз кърмих до 13 месеца, защото ми омръзна и спрях Embarassed а това, че имаш помощ е супер! Възползвай се максимално! А ако излизате с мъжът ти от време на време сами и ако успеете да си починете и да се разнообразите най-вероятно и дрязгите ще намалят, поне при мен е така Wink преумората и еднообразието в един момент си казват думата за съжаление.

Дорабела Мммм, мерси за закуската! Чудесно изглежда Hug

# 584
  • София
Аз ли съм първа от завърналите се  Joy хихи.... не знам, ама едвам гледам Simple Smile Много е вероятно с милия ми мъж да се видим чак сутринта... то докато се прибере, ние с Белка ще заспим  Tired

Общи условия

Активация на акаунт