ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 603
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
 wavey Прибрахме се! Ще чета и пиша подробно довечера или утре!  Hug

# 586
Ха добър ден и от нашето семейство. И ние кацнахме на софииското поле някъде около 17 - 18 така и не разбрах кога  ooooh!.  Пътувахме добре първата половина от пътя ама после малката хуна с партизанско име Гацко ( баща му така му вика  ooooh! ) реши да ни спретне една истериика и пищя почти през половината път. Ама сега си е весел. Що така не разбрахме  newsm78
 Срещата беше супер, хипер готина. Е да имаше си и неуредиците с хотела ама не бяха болка за умиране. Като не им работеше ресторанта ние пък си намерихме къде другаде да ядем - те губят , а ние си изкарахме страхотно. И мястото дето днес за последно ни заведе Мартето беше прекрасно. "Имението" в село Емен. Ачко се разнообрази, мама и тате също. Имахме нужда.
 Снимки има на апарата за сега ама не го знам къде е като сваля ще се опитам да кача някъде. Скоро не съм го правила освен във фейсбука дано да се справя.

# 587
Момичета, ударете едно рамо на  Свето /Светлозар Христов / на този линк http://www.radiobartoszyce.pl/node/188. Освен че е българска и е в полска класация, прачето е много добро.

На завърналите се от националната среща - Добре дошли. Позавидях ви малко, като ви гледах снимките.

# 588
Дорабела,много благодаря!!!!!!!!  bouquetНай-вероятно утре ще ги направя.
Добре дошли на всички пътуващи Hug.Хайде снимковия материал моля!!!
Алхимикова,няма ли те,нещо си ми в премисъл? Thinking

# 589
Нелинда, Алхимикови, ако не ме лъже паметта, трябваше от Търново да пътуват за морето.

# 590
Добър вечер на всички !!! Flutter

Нелинда, Мимето още вчера заминаха за Св. Константин и Елена. Качвам част от днешните снимки от " Имението", с. Емен Grinning

Продължението на февруарската среща в с. Емен   Hug

Приятна вечер! Надявам се вс да са се прибрали живи и здрави по домовете си! Hug

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 21:26 от kamelllia19

# 591
И ние се завърнахме благополучно.

Срещата беше СУПЕР. Радвам се, че се запознах със всички момичета.   bouquet

Марте, и тук да ти благодаря за всичко.  Hug

Ние май сме единствените доволни от хотела  Mr. Green Само дето се оказа, че моите деца спят най-много от всички и пропуснахме някои от културно-масовите мероприятия вчера  Laughing

Снимки ние нямаме кой-знае колко, но по-късно ще видя и ще кача нещо.

# 592
  • Пловдив
Мацкииииииииии,и ние се прибрахме към 17,00 часа някъде.Добре пътувахме-Таня през цялото време спа,което беше бонус.

Срещата беше супер.Много се радвам,че отново се събрахме.Още от сега си мисля за срещата другата година.Имаме снимки,които ще кача утре

Марте,не се чувствай виновна,подвели са те от хотела,което е нормално за БГ действителността ни.Изкарахме си много добре.

# 593
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

Прибрахме се отдавна, но чак сега поседнах. Направо съм гроги  Crazy Изкарахме екстра, въпреки леките неуредици Wink

Пускам тук малко (всъщност не са много малко) снимчици, че така ни грейва темичката! За съжаление нямам снимки на всички прекрасни дечица Sad Голямо тичане падна след Венцо-белята и не съм могла да хвана всички, надявам се опитните фотографки да са могли  Grinning

# 594
Хелоу мацки  55 Ние се прибрахме към 18 ч Малко по-бавничко пътувахме , защото през половината път валя силничък дъжд а аз карам доста бавно като вали. Снимки имам доста , но най - вероятно ще ги свалям утре по някое време , че сега ме мързи доста  Tired
Срещата беше сссссссупер - дупер яка  Mr. Green Хотела беше смотан , ама това няма кой знае какво значение - нали се видяхме и изпихме доволно количество  beer   cheers Mr. Green пък другото не е важно . Не може ли да си правим по две - три национални срещи на година  newsm47
Марте, споко човече   Hug единствените , които загубиха бяха собствениците на хотела сега цяла БГ МАММА ще ги научи и няма никой да ходи там  Mr. Green

# 595
Коте,страхотни снимки! Голям си фотограф Hug

# 596
Е страхотни снимки,страхотни дечица,страхони местенца smile3521 newsm10
Верно,че Мимето каза,че ще пътуват към морето.Много съм зле. ooooh!
Коте,верно снимките са супер.Какъв ти беше фотоапарата?
Айде за сега лека вечер. Heart Eyes

# 597
  • Sofia
Благодаря, благодаря Simple Smile
Можеше и по-добре, ама това е между другото и тичешком след Венци  Rolling Eyes
Апаратът ми е нищо особено - Panasonic Lumix FZ28. Важни са МОДЕЛИТЕ!  Flutter

# 598
Ние се завърнахме към 19 часа, доста изморително пътуване беше. Снимки имам много малко, защото тръгнах с незаредени батерии  Tired, но все пак пускам няколко пък за другите ще разчитаме на останалите папараци.

Много станаха, ама да не сте искали.  Mr. Green
Аз съм доволна от нашата стая в хотела- не, че нямаше какво да се желае, ама не съм се ядосвала за дреболии. И храната ми хареса, само кафето им не струваше ама хич. Радвам се, че успях да се запозная с много от вас, ама съжалявам, че нямахме повече време например с Мия, Гея, Тутубуту, Мартето и т.н. Много ми се оставаше още един ден, още повече, че исках да отида в Св. 40 мъченици...   Cry Но някой друг път непременно.  Peace С Алхимикова се надявам да се видим тук, на морето. Ох, ще пиша повече утре, че направо умирам за сън.

# 599
  • в гората
 Страхотни снимки на сладки февруарчета и техните мами  Heart Eyes.Всички сте много готини, но най-голямо впечатление ми направи Дидерончо - изглежда направо супер   Wink.

Ние пък направихме едно моренце миналата седмица, но жегата беше убийствена и се прибрахме доста по-бързо от предвиденото.Прилагам малко снимки в категорията хипопотам в голямата локва  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт