ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
ЕЕЕ, девойки големи, как не сте се обадили, че днес толкова народ е бил в The Mall. Ние с Дани днес успяхме да убием 5 часа там - от 14 до 19 часа. Само дето беше навалица в детските центрове и не се класирахме.

# 61
О,милата Раличка! А тези от Пирогов как може толкова време да не й обърнат внимание. Много целувки от нас! Hug Hug Hug

# 62
Довечера пускам поръчка от майтойс, ако някой иска нещо, да казва, мога да го включа в поръчката.

Карбо, ти ли беше поръчвала Аквадудъл за Бела? Одобри ли го, че мисля да поръчам един за Яна?

# 63
Честит празник на малки и големи! Wink
Да са много щастливи дечицата ни, нищо да не помрачава детството им, и винаги да пазят слънчевото в себе си! Hug

Силве, не знам какво да кажа... Слава Богу, че не са сериозни пораженията. Ще мине бързо и всичко ще бъде наред!

Ние бяхме в The Mall днес. Никога досега не съм използвала онази агресивна, стреляща иконка, но ми се иска да напълня целия си пост с нея... Отидохме, за да могат и двамката да се забавляват, а не само единия. Но, не се получи така. Няма да влизам в подробности, за да не развалям настроението на днешния ден.
Навръщане минахме през Хиполенда, купихме им един голям, надуваем батут и сега е дива радост. Crazy

Хубавото на филма тази вечер е, че показва колко много могат да се променят тези, забравени от майките си деца, ако имат малко обич, малко внимание и малко шанс...
Средата прави чудеса. Пред очите ми дечица са се превръщали от малки, уплашени, ръмжащи зверчета в красиви, умни, одухотворени, лъчезарни и контактни слънчица само година - две след осиновяването им...

# 64
Ооо, Силве, крайно неприятно. Горкото зайче Sad Ама като знам и батко й през какви травми мина, пък "гък" не каза, явно ще е бойна мадамата. Много прегръдки от нас  Hug

# 65
Толо, добре че вече са се погрижили за крачето на Раличка! За специалистите в Пирогов нямам думи!

Мама Зари, и аз това си мислех- колко малко е нужно за да имат тези дечица хубав живот... И ние като общество не можем да им го дадем!

Да се "похваля"- нали на 26-ти трябваше да пътуваме за САЩ но се разболяхме тримата- аз и двете деца и отложихме полета за 11-ти юни. Ще се връщаме на 12-ти юли. Съгласиха се да ни сменят билетите безплатно заради стачката на Бритиш Еъруейз. Ние вече сме добре, още малко покашляме, но се оправяме.

# 66
  • София
Е, тези в Пирогов къде гледат...  Милата Ралица!

# 67
Силве, нямам думи Cryгоркото дете колко дни я е боляло,иде ми да изричам страшни клетви.Може ли да са толкова безхаберни???

И ние бяхме в лудницата The Гьол,егати лудницата,нищо за децата,жега като в тропиците(да не дадат някой лев за климатици като хората).На всичкото отгоре си взехме някаква карта за да повозим Мая на едно камионче,то се развали и никой даже не ни предложи да ни върне парите Rolling Eyesне ми разправяше,а Любо си мисли,че някой друг път ще го посетим и ще си използваме кредита hahaha
Токова ме е яд ,че тъпото време се оправи чак в 19часа Confused

Яна, добре ,че сте по-добре вече,приятно изкарване в Щатско,а от поста ти разбирам,че няма да се запознаем на тази Национална Winkнадявам се на следващата Hug
И понеже Яна писа,та се подсетих,вече имам коластра и познайте кой ме надуши breastfeedingМилата  ми пчеличка не е забравила,дърпа ме за блузата и с най-мазния си поглед ме поглежда,казва ми по най-нежния начин "мамииии,дай"и започва да смуче на празно с устата така сякаш е захапала цицата Shockedне се забравяло това толкова лесно Mr. Greenкакво ли ще правя като родя newsm78ми ако и тя иска да цока???

Та така,това е от нас.  bouquet

# 68
  • Пловдив
цицата Shockedне се забравяло това толкова лесно Mr. Greenкакво ли ще правя като родя newsm78ми ако и тя иска да цока???

представих си умилителната гледка

ами ако иска са цока,ще обясняваш и ще се криеш като къпмеш бебето-но не е ясно колко е приложимо това с криенето

# 69
  • Sofia
Милата  ми пчеличка не е забравила,дърпа ме за блузата и с най-мазния си поглед ме поглежда,казва ми по най-нежния начин "мамииии,дай"и започва да смуче на празно с устата така сякаш е захапала цицата Shocked

hahaha Joy hahaha hahaha hahaha Сватееее, много се посмях! Представям си я!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Силве, и тук да кажа, че просто нямам думи  #Cussing out #2gunfire Confused

# 70
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА
 Hug Hug Hug
Пожелавам на всички дечица да са здрави, игриви, винаги озарени от щастливи усмивки и безкрайната обич на мама и тати  Heart Eyes

# 71
Милата Раличка! Дано не я боли много крачето и бързо да зарастне!
А за лекарското безхаберие просто не ми се говори  #2gunfire

# 72
Честит празник на всички малки и големи дечица! Да са много щастливи и усмивката никога да не слиза от личицата им!

Силве, милата Раличка, дано бързо да се оправи! Не знам и не мога да си обясня как е възможно такова отношение и такава безотговорност на тея лекари #2gunfire
Миме много сладка Майчето, просто не знам как ще устоиш на такава молба Laughing
И ние днес мислехме да се насочим към някой мол, но като спря да вали и решихме да отидем в градинката в Св Троица. Имаше много дечица и Криско добре си поигра.

# 73
Силве, не знам какво да кажа, то с думи не се описва....Не че има значение, ама когато Мишо падна от дивана миналата година един възрастен невролог в спешния кабинет на Пирогов се чеса, чеса пред компютъра и заключи, че фрактура няма. Аз я виждах, саво дето не съм специалист и не знам дали не е кръвоносен съд например... Добре че ни видя приятел на Велин, който работи в ЛЧХ, поиска от рентгенолога да разпечата снимката, занесохме я в неврологията и там истината лъсна...

Всичко ли трябва да става с приятели, познати и рушвети в тая ш.... нашава държава. Поне на децата да обръщат внимание т. нар. "лекари", нали в Пирогов бяха най-добрите специалисти  #Crazy #Cussing out #2gunfire

Много ми е мъчно за Раличка, така ще и е странно така и ще се тормози, тъкмо се беше отпуснала да  ходи, милата.....

# 74
  • София
Силве, герой е малката Раличка! Ще мине и замине счупеното, но като порасне ще може да се фука насам-натам, че е била с гипс толкова малка  Hug

Пети, само с мисленето си останах за тоя аквадуудъл... Няколко пъти се навивах, но все беше свършил и накрая се отказах... просто не съм сигурна, че ще й интересен...
Сега съм харесала една пързалка - басейн с лента от гума, която се мокри и децата се търкалят. Но мисля, че още е малка...
Ти пусна ли поръчката? Ако не, може ли да се включа? Утре така и така ще ходя до банките, ще ти пусна парички?
Сутринта ще проверя дали си писала... Ето какво харесах последно за 1-ви юни:
http://www.mytoys.de/KNORRTOYS-COM-Rutscher-FROPPER-gr%C3%BCn/Ki … .17.04.07/1858213

Аз да ви се похваля - резервирахме си билети за Амстердам  Mr. Green /по-точно за Айндховен и от там с влакче/ за 27-29.юли само аз и любимия Simple Smile Много се радвам  Twisted Evil

Ние утре мислим да се разходим до великия МОЛ, ама няма конктретно нищо да пиша, че зависи от шофера дали ще е на кеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт