ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 34 661
  • 728
  •   1
Отговори
# 75

Не съм чела от началото на темата, но бързам да пусна поздравче за всички.  Hug
Ще наваксам и пак ще се включа!

# 76
Миличката сладка Раличка е герой.Дано бързо и безболезнено да и мине краченцето.Тези от Пирогов да имаше кой да  ги гръмне #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Днес след като спря да вали мръднахме с мъжо до южния парк и....... ShockedО изненада,то не било деня на детето,а деня на мангала(роми).Беше претъпкано с мургавите "братя".И от целия този калабалък изкочи Петя с Радинка,и те изпаднали в ужас с тези "братя".Повъртяхме се малко,но те бяха плъзнали навсякъде и от там скокнахме в парка''Заимов".Ми то било много хубаво там,аз не бях ходила от дете там.Едни широки алеи,едни фонтани,едно такова приятно.Разкошно беше.Трябва някой път там да се съберем.Ще има и снимки,но утре,че Маги предрема около час преди 20ч в колата и допреди малко фуча напред,назад и ми взе здравето. Crazy
Това е за сега от мен,лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 77
Толо, много ми домъчня за Раличка! Сега прочетох за вашите беди. Дано бързо оздравее крачето и пак да си ходи свободно миличкото. Сигурно и е много неудобно с този гипс, но как да обясни човек на такова малко детенце, че е за добро... Sad Много да я нацелуваш от нас с Криско!  Hug
Ками, Цвети, Честити годишнини! Още дълги години любов и щастие ви пожелавам!
Ками, от тази история с фибата направо ми се изправи и на мен косата! Много ме е страх нашият пакостник да не глътне така нещо опасно, той всичко тъпче в устата и се сърди като бъркам вътре да вадя. Веднъж даже побърза да преглътне и се изплези да покаже вече празната уста  ooooh! . "Добре", че беше лапнал някакво боклуче от пода, а не нещо опасно.
Иве, как мина интервюто? Чакаме отчет.  Wink
Алхимиче, няма да е лесно с Майчето, направо си представям каква е хитрушка!

# 78
Tolo, много прегръдки за теб и Раличка, а за смотльовците в Пирогов не ми се коментира.

Миме, много се посмях и на вашите премеждия с МайчетоJoy

Иве, изплюй камъчето. Какво стана на интервюто?

Наде, ами аз свиквам, даже доста бързо. Мислих си, че съм позабравила това онова, ама явно само така съм си мислила.
На теб успех в намирането на нова работа. И мисля, че постъпи по най-добрия възможен начин към момента.
А и за Айнтховен   Close и аз искам , където и да е било, само да е в чужбина ама милото толкова трудно се навива.

Подарък на Йоан не успяхме да купим. В Скай Сити беше лудница, дори не успяхме да паркираме, представям си какво е било в Хипо....

И да попитам, къде е тоз детски център в The Mall? Няколко пъти сме ходили, но нещо ми е убягвал.

Хайде лекинка и мекинка  Heart Eyes

# 79
Добро утро!
Сервирам закуската:

И капучиното:

# 80
Добро утро!

Дорабела се е погрижила за закуската, а аз ще ви предложа нещо смешничко за четене (само, ако имате време и желание, че е малко дългичко). Една много актуална приказка в духа на абитуриентските празници:

Живял някога един богат "бизнесмен". Жена му била напращяла фолк-певачка, ама се амортизирала бързо и той я подарил на шофьора си, като останал сам да се грижи за дъщеря си.
Скоро „бизнесменът" се оженил повторно - за супер свестна учителка с две висшета и половина. Тя била разведена и имала две дъщери от първия си брак. Нейните момичета напълно й приличали.
Още от първия ден учителката започнала да ограмотява заварената девойка, понеже въпросната била тъпа като глобус (разбирай, като майка си). Ама на лиглата нищо не й влизало в кухата кратуна. По цял ден се блещела в телевизия „Планета", заголвала си пъпа и ходела на екскурзии в мол-а. През това време доведените й сестри домакинствали, зубкали учебници и гледали единствено новините и „Минута е много".
Когато бизнесменската щерка се прибирала вечер, обикновено била насмукана с алкохол и напушена с омайни водорасли. Тя винаги крещяла и съскала на мащехата и сестрите си... и затова макар да се казвала Янка, всички я наричали ПепелЯнка.
Един майски ден обаче най-после дошъл и абитуриентският бал на девойките. Но Пепелянка, понеже не ходела на даскало, изобщо не била в час кога й е балът. И докато сестрите й се радвали и се приготвяли, тя се влачила като роуди по турнетата на Тони Стораро и Милко Калайджиев.
В деня на бала Пепелянка се прибрала скапана и употребена на ента. Ковнала 3 диазепама и се препарирала в покоите си. Доведените й сестри се барнали яко, привечер се качили в голфа на чичо им от Перник и заминали за ресторант „Вкусен кебап" да броят до 12, както си му е редът.
По това време обаче се прибрал от „бизнес"-среща бащата на Пепелянка. Видял спящото си чадо и почнал да го буди. Чак след втората кофа леден „Ред Бул" шушумигата отворила подутите си оченца и рекла:
- Ко бе, тате? Шо мъ будиш? Устави мъ да спъ!
- Ставай бе, парцал! - изревал „бизнесменът". - Лимузина съм ти купил! Балът ти започва!
И тогава Пепелянка започнала да плаче. После плеснала с ръце и начаса се появил домашният й пластичен хирург-вълшебник.
- Добре! - казал той. - Колко да са кубиците и искаш ли трета?
- Като тикви да са! - отговорила Пепелянка.
Раз-прас и след секунди щерката на „бизнесмена" издула балкон като висящите градини на Семирамида.
- Джуките ще помпаме ли? - попитал пластикът-касапин.
- Като наденици да станат, плииийсссссс!
Останалото било лесно. Един кашон изкуствени кичури, татуировка „Листопад" на иврит над задника и друга с логото на „Пайнер" върху голия пъп, леопардов сутиен тип „само на зърната" и прозрачна рокля от серията „колкото да не е чисто гола".
Девойката небрежно се погледнала в екрана на телевизора (там вървял клип на Галена), вдигнала палец одобрително и се запътила към лимузината.
Преди да се разделят, вълшебникът-хирург много строго й заръчал непременно да си тръгне от абитуриентския бал преди звънът на часовниците да отбележи полунощ:
- Ако се забавиш само една минутка, силиконът ще експлодира, че е от оня френския. Татуировките ще потекат, че са временни, а кичурите сами ще си паднат, щото съм ги лепил с дъвка „Турбо". Ама най-гадно ще е с дрешките, моментално ще им проличи, че не са маркови.
Пепелянка обещала да се прибере до полунощ и потеглила, захапала не една, а три цигари едновременно. Като пристигнала на бала, DJ-ят съобщил по микрофона, че Янка Оборотната най-после е дошла.
Щом тя се появила на вратата, настъпила внезапна тишина. Танците спрели, музиката пък хептен. Абитуриентите гледали онемели напомпаната уруспия и от всички страни се чувал приглушен шепот:
- Те таа съм я ...!
На бала бил и зрелостникът Генади с прякор Диамантения Принц, понеже баща му бил депутат. Всички абитуриентки въздишали по него и си мечтаели да ги покани на танц на някоя поп-фолк балада, ама Генади имал точно 1 грам мозък и моментално се заплеснал по пластмасовите бозки на Пепелянка.
Тя пък почнала да се налива с любимия си коктейл „Мрачен облак", мятала гюбеци, щракала с пръсти и съвсем забравила заръката на вълшебния пластичен хирург.
Изведнъж чула, че часовникът започва да отброява дванадесет, скочила и побягнала. Докато тичала, едната й цица паднала по стълбите.
Диамантеният Принц я вдигнал и му станало адски гнусно. Догадило му се, започнал да повръща, задавил се и... умрял на място.
Пепелянка издъхнала в страшни мъки малко по-надолу по пътеката. С месеци после събирали парчета силикон по чемшира...

А вие какво очаквахте? „Хепи енд" сред випуск 2010? Айде, моля ви се!

# 81
Силве, страшно ми е мъчно и ме е яд за този развой на нещата  Sad Съжалявам  Sad Confused Дано усетиш възможно най-леко тези три седмици. Това прецаква малко и морето, егати тъпата история  Outta Joint Confused

Мартеничке, благодаря ти  Hug Много е яка приказката  Laughing Това, ако не го е писал Иво Сиромахов, няма кой друг да е  newsm78

# 82
  • София
Добро утро Simple Smile

Силве, горкото, Рали, добре че сте отишли при ортопед най-накрая, ама като не вярваш на лекарите, на кого друг да вярваш, добре, че майките сме такива, че не се успокояваме от едно, а във вашия случай и от две мнения, направо нямам думи...да й минава бързо, бързо и да не се мъчи много с гипса, целувки от нас!

Благодаря за палците за интервюто, мина добре според мен, то не се знае дали аз съм техният човек и дали те са моята фирма, пък ми беше и първото и някак много скоро ще ми се случи всичко, ако се случи, но важното е, че съм доволна как се представих, че HR-ката не прекъсна интервюто като разбра, че съм в майчинство, между другото аз съм го написала в CV-то, но така между другото, едва ли се забелязва много, много (тя не беше забелязала), само ако четеш всичко подробно, но пък и никой не може да ме обвини, че не съм го написала, беше много готина жената, аз не се чудех как да си формулирам изречението, което е странно за мен, напоследък хич ме няма в изразяването, е, в дзак и ку-ку съм най-добрата Simple Smile))) Правих тест, изобщо не ми пукаше, че нещо не знам, защото знаех, че не ми е нужно за позицията, а и те го знаят, с една дума бях доста по-уверена от интервютата, на които ходих като си търсех предишните работи, първата и последната Simple Smile Това е важното, другото когато дойде Simple Smile

Е, айде да приключвам, че пак се олях днес с писането, лек ден и до нови срещи в някой парк надявам се Simple Smile

# 83
Честито на дечицата ни.

Много гнусничка приказката ooooh! Почти истинска, обаче.

А и тая зловеща тема с погълнатите неща и пресичането Cry, да не се случват такива работи! На всеки от нас се случва, за съжаление, да е невнимателен понякога или детето да направи такова нещо, дето не сме го и сънували.

Ние ходихме в кварталния МОЛ, уж имаше нещо организирано, но така се татъпка с майки и деца, че не можеше да се диша и аз се изнесох. После седнахме с майки и деца на ресторант, те ни  побъркаха от обикаляне и така празникът почти се провали. А и времето беше кофти. Но днес денят е по-обещаващ.

Приятна разходка!

# 84
Добро утро,

Честит 2 Юни !!!
Иве, много яко, че си се чувствала толкова самоуверена. Понякога това е рещаващ фактор за заемане на определена позиция е подплатено и с необходимата квалификация. Успех ти желая.

Марина
, мерси за кафенцето. За мен двойна доза, моля  Wink

# 85
  • София
За вчера, то нали почти цял ден валя, аз пък бях навън от 14 до към 18:30 и след това мъжът ми изведе малкия, ние по принцип гледаме да не го слагаме на онези пеещи и люлеещи се играчки, но вчера мъжът ми е решил по случай празника да го повози поне на едно такова, е, изкарали са 3 игри за левче и после още една за 50 стотинки и Стани е плакал ли плакал да се качи пак, е, знаех си, че не трябва все още да го открехваме на такива занимания, бях решила като си поиска, тогава да го кача, ама пусто бащини сърце - не трае, та сега ще си носим последствията Simple Smile))))))

Честит празник и от мен, сега към 12 ще сме навън и се чудя все още ли спират хората на улицата, защото бях забелязала, че всяка година стават все по-малко и по-малко спиращите, дано запазим традициите си, нека все още има хора, които уважават паметта на предците си  Praynig

# 86
Мартеничка,много яка приказка! "Екскурзия в Мол-а", Рокля тип "колкото да не е чисто гола" и т.н. Joy Joy Joy

# 87
Не плачи, майко, не тъжи,
че станах ази хайдутин,
хайдутин, майко, бунтовник,
та тебе клета оставих
за първо чедо да жалиш!
Но кълни, майко, проклинай
таз турска черна прокуда,
дето нас млади пропъди
по тази тежка чужбина -
да ходим да се скитаме
немили, клети, недраги!.........

# 88

Не спират, Иве, нито коли, нито хора.... единици са тези, за повечето това са безсмислени глупости, пък ако питаш някой ученик какво се случва едва ли ще знае  Sad

Хубав и слънчев ден от нас, Силве пиши как се чувства Раличка  Hug

# 89
Честит празник и от мен!

Гледам повечето дечица имат проблем с първата лъжичка, а на моя дръндьо проблема му е последната  ooooh! . Каквото и да му давам без значение от количеството винаги отказва последната хапка. И това от две-три седмици. Не че ми е проблем, но се чудя защо го прави  newsm78 .

Толо, дано Раличка понася добре гипса и да се оправя бързо, че се е намъчила милата душичка.

Общи условия

Активация на акаунт