ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 432
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Много голямо гуш за Патенцето и малкия бонбон. Уф направо ми се скъса сърцето като прочетох.
Диде, те в белодробната ли са?
В Правителствена болница са. Утре ще разбера повече подробности, ще отида при тях, за да ги видя Hug

Невероятни снимки!  Party
Виде, изглеждаш страхотно! И Тошето е страшен сладур!  Heart Eyes

# 616
Стискам палци за Чавдар и Патето!
Ние май се разболяваме - от днес започна да кашля, и като че ли и гласът й малко спадна Cry Сега като се събуди, може и да е без глас - всеки път така става..

# 617
Момичета и мен ме е яд че ме нямаше на срещата Sadно нямаше как Outta Joint...а обмисля ли се вариант за по две или три национални срещи newsm78
Страхотни снимки,страхотни деца и прекрасни мами Peace
Стискам палци за Чавдар и за Патето Praynig

# 618
Хехе, значи май ви харесва идеята ми за повече от една среща  Mr. Green

Миме аз съм на линия за срещи когато кажеш дори като прочетеш това най вероятно ще сме се чули вече  Peace

Много стиснати палци за Чавдар и за Патето Praynig Знам какво е да лежиш в болница с толкова малко бебе , дано по-бързо се оправи мъника и да си ходят в къщи при батко  Praynig

# 619
И от мен стиснати палци за Патето и бебчо.  Praynig

За срещата - разберете се и ми дайте знак, а аз ще се опитам да се впиша  Mr. Green

# 620
  • София
И аз стискам палци много бързо да се оправя бебешока!
Мишката пие още Зиртек и е много по-добре! Като се махнаха подутините и петната си личи, че верно нещо я е изяло. А най-гадното е, че продължава. Ужким чистих и прах като луда, но тая сутрин с нови ухапвания и не мога да разбера от какво - не са бълхи, остават комари, но пък тази нощ нарочно я сложих в чувал и пак има по краката, така че май остава нещо друго напр. дървеници. Просто не знам, май ще викаме да пръскат с/у неизвестни вредители, но пък майка ми нещо се прави на интересна и няма как да спим там поне за ден - два, докато се отмирише...
Адашката и всички останали, които сте на море - много ви завиждам! Аз почвам да мисля за планина, само да спре да ми е лошо!

# 621
  • София
И от мен много стиснати палци за Чочко  Praynig

# 622
Привет, привет!
Аз пак набързо, че ..... знаете как е.

И ние с включихме за малко в националната среща, уви не успях много да се видя с мацките, въпреки помощта на бабата за малката ми хуна. Снимки почти нямам Sad и аз като Цвети имах проблем с батерията на фотоапарата, дори аз не съм се снимала с Плами, за което много ме е яд  Close  А малкото снимки, които успях да направя на мъниците са размазани и не стават за нищо ....  ooooh! Но то можеш ли да уловиш толкова тичащи дечица ...
Най-много съжалявам, че само отразих от далече Елфита и не можахме да поговорим, а Кремуцка изобщо не видях   Confused Да се надяваме следващата национална среща да успея  Peace

Ето една снимка все пак, да не ни забравяте

И една от днешната квартална срещичка Simple Smile

Пете, и от нас с Плами стиснати палци Чочко бързо да оздравее и да се приберете в къщи!  Praynig

Много  Hug на всички!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 18:16 от Mia66

# 623
Дано Чочи бързо се оправя и скоро да са си у дома с мама Praynig Praynig Praynig Praynig

Страхотни снимки от националната среща!Лично аз искам ощееееее ако може  Blush Ками ни подгря и сега с интерес чакам всички нови снимки.Радвам се най-вече,че сте си изкарали добре и сте се завърнали живи и здрави!

Мрм,дано разберете какво го хапе детето,че с тези пъпки направо  #2gunfire И ние сме така - от комари ни стават огромни пъпки,направо с диаметър около 3-4 см   Shocked (т.е.пъпката си е нормална,но оттокът и зачервеното място около нея е много голямо)  Ужасна работа!А сега сме се опъпчили и от топлото  Sad

# 624
Много стиснати палци за Патето и Чавдарчо Hug дано да се оправи бързо малкият юнак!

Снимките пак казвам са супер! Пускайте още, много са зареждащи Hug

МРМ, дано да намерите малките гадове и да ги изтребите, ужас направо ooooh!

Маринче, откъде взимаш идеите за тези невероятни закуски? Трудно ли се приготвя това? Аз купувам от магазина смес за мъфини само добавям мляко, яйце и вода и ги пека, стават за 10 минутки, но тази пита с шоколада изглежда страхотно, ще пуснеш ли рецепта?

Мама, изглеждаш страхотно! Тошето е голям сладур Heart Eyes

# 625
Пате, имате много прегръдки  Hug и стиснати палци и от нас с Яна! Да се оправя бързо малкият юнак!

Пълните ми очите и душата с тези снимки, проверявам форума през 5 минути да видя какво ново.

Мрм, а възможно ли е да са паяци?

# 626
  • София
И от нс стиснати палци за малкия Чавдарчо!Бързо да се възстановява и прегръдки за Петя.

Миме, да не са пък от бълхи? newsm78

Снимите са супер от срещата, пускайте още да ви се порадваме.

Маринче и аз бях правила ягодовите мъфинки.Наистина са много вкуснички.Май пак трябва да забъркам.

# 627
Миме, а възможно ли е да е от храна или лекарство?
Така както го описваш ми напомня на Йоан алергичната реакция към Аугментина  newsm78 Подръж я на диета ден-два, ако е от храна ще отминат, ако не значи са гадинки.

Диде, дръж ни в течение. И й предай нашите стиснати палци.

Пете, дано се разминете с малко.

Абе гадно е това време, как няма да боледуват така дечицата. Те не могат да се климатизират още.

# 628
Много стиснати палци и от нас за Чавдарчо и много  Hug за Патето.

И аз съжалявам че не можахме да отскочим да се запознаем, но в момента сме леко банкрутирали  Embarassed . Радвам се, че сте си изкарали добре въпреки всичко.
Снимките са много хубави.
mrm, а случайно да си сменила праха за пране или омекотителя  newsm78 ?

На нас май ни се очартава ход към Бургас. За съжаление не на почивка  Sad , а заради гадните ечемици, които не искат да минат. Свързаха ни с един офталмолог там и ако не подейства мехлемчето, което ни изписа, ще се наложи да ходим да го прегледа и с апаратурата си.

# 629
Силно стиснати палци и от нас за малкия Чавдар, бързо да се оправя и да се прибират при баткото.

За срещата съм сигурна, че сте изкарали супер, въпреки неуредиците. И ние на миналата среща сменяхме стаите по сред нощите, но въпреки всичко останаха само приятните емоции.
Много готини снимки, а дечицата ни толкова бързо порастнаха.

Общи условия

Активация на акаунт