ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 422
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, искате ли една среща в София в сряда преди обяд или следобяд Flutter Аз утре и в сряда съм в столицата и имам време за разходки и срещи Grinning Ще имам интернет и ще следа какво става във форума, ако решите нещо Wink

Стискам палци Чавдар бързо да го изпишат от болницата! Praynig Hug

Приятна вечер на всички, че багажите пак мен чакат Whistling

# 631
Камелиа готово,само кажи къде ще ти е удобно и кога?Маги спи след обяд(13-15,16ч).Но ако трябва ще пренаредим графика.Пращам ти на лични тел.,ако има нужда звънкай.

# 632
Привет момичета,много хубави снимки разгледах от срещата.Пускайте още снимки да ви се радваме. HugЧудесно е ,че и тази година националната среща се осъществи,макар и без мен,но догодина живи и здрави...
На свой ред да споделя какво се случва при нас. Лора от две седмици ходи на детска градина,през които ни носи какви ли не бацили. #Cussing outПърво имаха и двамата фарингит,Вики още влачи сополи от тогава,а от събота сме цялото семейство със стомашно-чревен вирус,днес последен татито се разписа и не знам вече какво да правя. Rolling EyesИска ми се да ходи ,защото от есента ще е в предучилищна и трябва да свикне,но от друга страна с тези болести ми писва и ми идва в повече един след друг да са болни . Sad
mrm,имахме подобен проблем,при нас се оказаха бълхи.  ooooh!
Стискам палци на Патето и Чавдар,както и на всички болнички. Hug
Фокси и вие голямо премеждие сте имали с гнойната ангина,направо е ужасно да са болни дечицата,дано повече не се повтаря.
Маринче,пускай рецептата,направо ми потекоха лигите.  chef

# 633
  • София
Абе не са бълхи гадовете (хапала я е бълха и съвсем различни пъпки ставаха). Нещо микроскопично е (аз по цял ден дебна и чистя и нищо не съм видяла). Сега пак са и надути и 2-те длани, ужас. Направо се побърквам, ще викаме фирма и ще се натресем на майка ми, въпреки нейните фасони! Извинявайте, че само за глупости ви приказвам, но само за това мисля. Само дано се оправят нещата с едно пръскане, че ако е от нещо друго няма да и остане място без пъпка на Мишката
Ох, спирам! Добре че пускате снимки тук и във ФБ да ме развеселявате.

# 634
Рени, рецептите си ги намирам в нета, като се ровичкам в совободното време. И с такъв чревуогодник вкъщи (Жоро) винаги трябва да има десерт ooooh!
Лори, пускам ти на лични рецептата - да не ги занимавам всички. Hug

# 635
  • Пловдив
Лори, пускам ти на лични рецептата - да не ги занимавам всички. Hug

аааа не е често и ние сме чревоугодници

смятам,че всички ще искат да споделиш рецептата

mrm ,дано да намерите какво хапе малката.И аз се сещам за бълхи и паяци.Може да пробавш да спи в друго легло и да й преместиш леглото и после да видиш дали е хапана.А майката ти защо се спотайва?Имате ли къде другаде да отидете-свекърва примерно

# 636
Пате, стискам палци на Чавдар! Бързо оздравяване!

Ще си бъда в Монтана след 30 юни. Майнички, след 19 август, ще пием ли бира?

Ето и малко Дени, да не я забравите:

Фокси
, много добре звучи Канада. Аз имам съученичка там, много добре се уредиха цялото семейство, сега имат клиника за хомеопатия и спа. Сами с 2 голи ръце, почнаха от 0та, там се квалифицираха, учиха наново.

До скоро Simple Smile И много здраве на всички болни!

# 637
  • Пловдив
ееее ioli загуби се значи
разбира се,че ще пием бира  Hug

# 638
Ели, веднага я пускам. Просто се замислих, да не го превърна в кулинарен този форум тези дни Stop

Свеж ябълков сладкиш

Продукти:
1кг. ябълки
1пак. (голям – 270гр)  „Обикновени бисквити” Житен дар
1 заквасена сметана (голяма 500гр.)
Около 8 с.л. пудра захар
125гр. кр. масло
3 суп. лъж. какао
3 суп. лъж. прясно мляко (или вода).

Приготвяне:
Бисквитите са натрошават. Ябълките се обелват и настъргват. Смесват се. Към тях се прибавя размекнатото масло (от него предварително се отделя малко парченче за заливката), 8 пълни супени лъжици пудра захар и сметаната. Всичко се омесва добре. Изсипва се в тортена форма.

Шоколадова заливка: На котлона се смесват отделеното масло, 3 суп. лъж. какао, 3 суп. лъж. пудра захар, 3 суп. лъж прясно мляко (вода). Когато сместа стане еднородна е готова. Оставя се леко да се охлади и се залива върху сладкиша.

Това е всичко по приготовлението, остава тортата да престои поне 4-5 часа и е готова за сервиране.

# 639
wondertedy7, elfitko, mama_pettty, radka80, dorabella, g_dimp, teodora_popova  (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема. 
Елфи мъжът ти да не се е регистрирал в БГ МАММА  hahaha

# 640
Кой каза бира  Whistling

Супер са снимкире от срещата.

МРМ,мен са ме хапали акари,само нощем,много сърби.Попитай в аптеката за спрей против акари,а ако имаш познат с Рейнбол,да дойде и да почисти матрака на малката(там живечт гадините  #2gunfire).Превантивно може да мажеш с вода +оцет преди лягане,,гони ги(доФтор ми е казвал).

И аз + малкия змей сме с хрема-сополки и кашлица.Взех му Стодал,Окцилококциум и Вит.Ц,че другата седмица имаме Пентаксим,но може да го отложим малко,ако не се е оправил до тогава,че съм чувала,че има странични от 4-тия .

Стискам палци скоро Патето и малчо да са си у дома  fingerscrossed

Теди,той сигурно чака рецептата Wink

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 22:45 от radka80

# 641
  • Пловдив

даааааааааааааа
той е виден БГ мамковец още от миналата година

сега клюкари снимките от срещата и кой какво е писал като отзиви,разбираш ли  Laughing

Раде,за хремата спрей за нос Еуфорбиум-хомеопатичен е и е много ефикасен

# 642
  • София
wondertedy7, elfitko, mama_pettty, radka80, dorabella, g_dimp, teodora_popova  (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема. 

Joy hahaha

# 643
  • Sofia

даааааааааааааа

сега клюкари снимките от срещата и кой какво е писал като отзиви,разбираш ли  Laughing

hahaha hahaha Mr. Green
Опасни сте, Елфи!

Стискам палци за малкото сладурче и Патето! Дано скоро минава всичко! Hug Hug

# 644
Привет мами,
много виноват пред вас - чак сега се отчитам след националната ни среща.
Изкарахме чудесно, най-хубавото беше, че се видяхме наживо и децата поиграха доволно добре. Радвам се че се запознахме, другото е незначително.
Чак сега разбирам за Патето и мъничкия Чавдар - дано бързо се оправят и мъничето оздравее!
Фокси, много ни липсвахте, дано сте преминали вече болестите и успеете да се отчетете на следващата ни среща /ако заминавате и трябва - специално за вас ще е/  Hug
Ние бързахме да си тръгнем и не отидохме в Емен, защото на Михел отново започна да му избива цирей на устата - много бях притеснена и днес го заведох отново в Пирогов. Казаха да го мажа с йодасепт и да го следя, Слава Богу няма да пие антибиотик засега ... Не го боли много, но е нервен и реве за щяло и нещяло ... Стискайте палци да се разминем с това.
Сега "отивам" да гледам снимки и да чета, че доста съм пропуснала пак.

даааааааааааааа

hahaha hahaha Mr. Green
Опасни сте, Елфи!

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт