ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 406
  • 728
  •   1
Отговори
# 645

Цитат на: Elfita
[b
Раде,[/b]за хремата спрей за нос Еуфорбиум-хомеопатичен е и е много ефикасен
и аз го ползвам този спрей , наистина има ефект Peace

# 646
Имаше ефект първите 2 пъти,когато го ползвахме,сега сме на Виброцил.

Елфи,браво(няма да ползвам думата -евала  Rolling Eyes ) на мъжа ти,че е не само визуално,но и виртуално свързан със сектата.Трябва да ги запознаем с Пешо  Whistling,да му промени малко мирогледа Wink

Хайде да си спретнем и ние,майничките, една среща пак на Младежкия като се оправят гарджетата?.Дано се съберем повече-Диването,Цветето,ако не е родила,Зитка,Теди,Линката,Биви да се отвечат и те  Peace

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 23:40 от radka80

# 647

Елфи,браво(няма да ползвам думата -евала  Rolling Eyes ) на мъжа ти,че е не само визуално,но и виртуално свързан със сектата.Трябва да ги запознаем с Пешо  Whistling,да му промени малко мирогледа Wink

newsm78 Защо трябва да ми променя мирогледа ... той и така си ми е newsm74

Айде малко снимки и от нас http://picasaweb.google.bg/zeonbg/Tarnovo#

# 648
Нее,ти да промениш на моя Хубосник мирогледа,ти си си супер  Peace

# 649
  • Пловдив
Раде,мойчкият трудно зацепва,ама зацепи ли ..... няма спиране  Joy

# 650
# 651
  • в гората
 Влизам набързо, за да се включа в  Praynig за бързо оздравяване на малкия Чавдар, и на всички болни дечица  Praynig Praynig Praynig.

# 652
Аз постоянно получавам покани на Фейсбук и не приемам, защото не знам кой кой е Crazy
Та моля ви кажете коя е мама Елена с дъщеричка Габи?

Имам много покани във Фейсбук и не съм ги приела понеже не знам кой кой е newsm78

# 653
  • Пловдив

Та моля ви кажете коя е мама Елена с дъщеричка Габи?

Tutubutu е това

# 654
Ели, не съм бе, тук съм, но нямахме много Интернет тия дни, нито ТВ, нито телефони...Голям страх ги тресе управляващите от нови бунтове. Имаше много полиция по улиците, пазеха с насочени автомати. И по тоя повод ни бяха доста орязани комуникациите. И като има, аз нямам време....и така.

Вече нямам търпение да си идваме Simple Smile

Ели, много е пораснала малката, сладурка!
Гледах вашите снимки от срещата, много сте готини всички Simple Smile

Бързо оздравяване на болните!
До скоро Simple Smile

# 655
Здравейте и от мен,

Лори, не знам какво да те посъветвам. Дано само бързо се оправяте и да не предавате вирусите и на Вики. Много ми се иска да се видим някои от уикендите в Пазарджик. Но за тази цел Йоан трябва да оздравее най-накрая , за да ми бъде малко по-спокойно и да ми се мисли за срещички.

elfitko  welcome

biserche много гуш и за вас  Hug

Маринка, само да попитам след всички тия рецепти как постигаш тази съвършенна форма от аватара? Напомняш ни, че лятото дойде и трябва да се ходи на море ли?

ioli страхотна е Деничка

Стиснати палци и от мен за Патенцето и Диде пиши какво се случва с тях.

Момичета да ви похваля моето дете иска да се храни с вилица. Отказва да се храни с неговите лъжички и посяга към вилицата. И като му дадем с нея много сладко си похапва.
Миналата седмица му взех и гащички и мисля да се пробваме да махаме пампата. Но поизчаквам още малко, за да видя дали е оздравял.

Няма ли да правите някоя обедна-следобедна среща да намина макар и за час да ви видя?

# 656
elfitko ,Elfita ,чудесни снимки сте направили и вие,с удоволствие ги разгледах.
^desika^ и аз много искам  да спретнем една срещичка,за това да оздравяват бързо децата и да се видим. Браво на Йони за вилицата,радвай се ,че яде,независимо с какво.Аз с моите злоядковци съм вдигнала ръце. WhistlingА за каката и детската направо не знам,днес сутринта пак повърна и  е в къщи,има и Т. Sad
[/b

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 12:08 от lori_v

# 657
Здравейте момичета
много стиснати палци за Чавдар и Патето и от нас fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Бързо да се оправя бебчо и да се прибират вкъщи Praynig
Бързо оздравяване и на всички болнички Hug
И аз чак сега се включвам след срещичката Embarassed Беше страхотно и много се радвам че се запознах с толкова готини хора, много ми беше приятно и изобщо беше супер. А всички дечица са толкова пораснали и толкова са сладки как щъкат навсякъде. На мъжо също му хареса и му беше много интересно, даже ме пита кога ще има пак среща Laughing
Марте благодаря за организацията Hug
И ние сме се заредили с гащички и мисля тея дни да се почваме, докато още не е толкова голяма коремката Heart Eyes
Сега да почерпя че вчера станаха 2 годинки откакто с милото се бракувахме Laughing

Това е засега от нас, много  Hug на всички

# 658
Честита ви годишнина Тони, много години все така да се обичате и заедно с децата си да празнувате този ден!!!

Марти, и аз да кажа благодаря за организацията! Ти наистина нямаш никаква вина за условията в хотела. Както каза някой тук - просто сега ще ги разбере цялата БГ МАМА и никой няма да отиде там - остава си за тяхна сметка.

Чудесни снимки, завидях ви тайничко за Емен, но ще го посетим следващия път. Мъниците ни действително са много порастнали и са си вече едни малки, щъпуркащи човечета. Не успях само да разгледам първите снимки от срещата, някаква регистрация ми поиска сайта, някой да помага?

Деска, браво на Йоан за вилицата, мен още ме е страх да оставя това в ръцете на Михел, че да не се убоде нещо...

Фокси, как са децата? Мина ли им? Хапват ли вече спокойно? Бях писала за гранофорина, ако някой иска, мога да ида да купя. Аналог на него, но с по-ниска концентрация било тантум верде.

Всички болнички да оздравяват бързо и повече да не се разболяват!!!

Сега се стягам за концерт на ANTHRAX, MEGADETH, SLAYER и METALLICA, дано ме огрее, че половинката иска да си тръгнем малко преди да почне да свири Металика  Cry

# 659
Тони, честита годишнина  bouquet
Пожелавам ви да празнувате още много, много годишнини и да сте все така щастливи заедно

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт