ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 395
  • 728
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Тони, честита годишнина! Още много, много щастливи годишнини да празнувате заедно!

Бисерче, как преди Металика! Дано размисли! Аз отново пропускам. А майка ми пак получи черна точка - преди малко и звъня, да и кажа, че утре мислим да и ходим на гости с идеята да чуем ранните групи (нали е до стадиона). Не можело - имала среща с леля ми. Питах не може ли с леля ми, която е сладурана и няма нищо против и с Михала да пият кафе - не, не ставало. Вече се излага! Идва ми да направя и аз фасон, ама хич не съм в изгодна позиция, а и не ми се разправя.
Последната пъпка на Михаела е на клепача.
Ама не спрях да се оплаквам, а?

# 661
Привет, аз днес много се изложих - уж съм рок душата на компанията, пък сега не съм на концерт...Но не съм виновна аз - Жоро спешно командирован, майка ми на работа извънредно, свеки на вилата,където още няма условия за Ралица, и на всикото отгоре ми кашля като магаре. Ще се скъсам от яд - добре че съм била на концерт на Металика вече. За утре много се надявам да отида на Рамщайн.
Миме, не се ядосвай на майка ти  - почти нищо не се чува от концерта, заради лошото време, или заради звука newsm78 на AC/DC чувах всичко, дори и между песните, а сега само някакво боботене в далечината...карък съм отвсякъде..
Деси, аз ако изглеждах като на аватара си...

И сега като една тийнеджърка да ви се похваля,че вчера видях Калин Врачански от "Стъклен дом" - много пъти по-готин на живо newsm68

# 662
Стискам палци на малкия Чочи за бързо оздравяване.

И на всички останали които започват да се разболяват Hug

# 663
Добър вечер!
Тони, още дълги години * 2 семейно щастие!  bouquet
Мъжа ми от 16 ч е на стадиона, даже дъждобран си купил. Лично аз никога не бих издържала от 16 до 24 ч на едно и също място независимо кой ще  свири/пее Joy
Лори, дано да не е нещо сериозно с каката и да е здравичка скоро! Flutter
Лека вечер на всички от мен! Hug

# 664
Коте ето обещания линк  Peace
http://rock-kids.net/index.php

Ние днес се видяхме с Алхимикови , но тъпото време ни изигра - уж щеше да вали и ни подплаши да си тръгнем на бързо пък изобщо не заваля, само ни развали хубавата седянка  Confused Е преди това успяхме да хапнем и да пийнем биричка , ама все пак можеше и повече  Mr. Green

Тони честита ви годишнина   bouquet Още поне 100 да празнувате  Grinning

Аз сега ще се захвана със сложната задача да кача снимки във фейса , ама имайки предвид бързината на компа ми незнам кога ще успея  Whistling

# 665
Аз днес не успях за срещата, имах задачки за вършене. Снимки няма ли?  newsm78 /Теди, писали сме заедно  Laughing/

Тони, честита ви годишнина! Още много години да се обичате и слушате!   bouquet

Фокси, как са децата? Надявам се вече да сте ги преборили бацилите.

# 666
  • Пловдив
има ли албум на нац среща в снимка бг

онзи ден се дзверих и не видях такова чудо някой да е направил

# 667
Айде да ви залея и аз с малко снимки от срещата  Mr. Green Другите са тук : http://www.facebook.com/album.php?aid=141803&id=1547311927&a … 8a5b932d3e74f26b9

сем. Елфиткови  Mr. GreenМая фотомодел  Laughing Алхимикови с всичките си деца  hahaha
 пауна

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 00:57 от wondertedy7

# 668
Добро утро Hug

Супер снимки,Теди!! И на останалите мамчета също са много хубавки!! На един дъх ги разгледах и много ви се радвах Simple Smile Та какво казахте..следващата среща щяла да бъде през август,а? Laughing
Тони,честита ви годишнина,малко със закъснение,но сега успявам да седна на компютъра...Още много по две да празнувате Hug
Креми,добре са децата.Жорето все още е на АБ,но иначе и двамата са добре.
Лори,дано Лорчето се оправя по-скоро Hug

През последните ден-два не успях да пиша,защото бях по цели дни с братовчедка ми,която както казах живее в Канада и си идва веднъж на 2-3 години..Много говорим за Канада и май вече се ориентираме /всъщност отдавна се ориентираме,но мислихме,че ще е доста трудно/ към Канада.Някой ден може и да ви обясня всичко.Нека само да започнем да правим нещо по въпроса...

# 669
Добро утро! Hug
Хайде на по кафенце

Днес сме по-добре всички след гадния вирус,даже Лора прояви желание за детска градина.
•● foxy81 ●• ,стискам ви палци,каквото и решение да вземете,било за Канада или Швейцария ,да  живеете много по-добре от тук. HugАз също от много време се замислям за "постоянно бягство",но за сега оставаме тук и  все пак се надявам,че нещо ще измислим ...
wondertedy7 много хубави снимчици!Изобщо от цялата среща снимките са супер.
Някой има ли новини от Патето и Чавдар?Дано са по-добре baby_neutral

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 10:22 от lori_v

# 670
  • sofia
Dobro utro momicgeta ,edna skromna pocherpka ot men,dnes stavam na 30

i za tezi koito obichat shokoladovi tortichki Grinning
i za tezi ot nas koito sa na dietka

snimkite ot srestata sa super ,izkarali ste  strahotno,lichi si.

# 671
Сребърна, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива и обичана!

Тони, честита годишнина! Да се обичате и разбирате още 20*20 години!

За Патето и Чочко ще има новини по-късно. Не ме пускат в болницата, защото съм бременна, а там има всякакви вируси, чуваме се по телефона!  Hug

# 672
sreburna честит рожден ден,
с пожелание за много здраве, щастие и любов.

Тони,честита годишнина, още дълги години щастлив семеен живот.

Аз също разгледах снимките, всичките са невероятни. Надявам се следващия път да се класирам и аз за срещичката.

Нещо много слаба активност напоследък, а уж и времето кофти. Хайде момичета напишете по един ред.

Диде, какво стана с Патето, видях те ли се?

Снощи бяхме в Драгалевци на гости и се чуваше концерта, дори и от офиса го чувах, а той е в долната част на Левски.

Мечи може ли да дадеш линк на хотелчето , в което ходите в Гърция. Инче и от теб, защото не ми се търси назад в темите.

# 673
Здравейте момичета.
Теди,страхотни снимки,направо ви завидях. Mr. Green
Ками,нищо не казваш за среща?! newsm78
Фокси радвам се ,че малчовците са добре вече. Hug
Ние сме ок,отиваме за кухнята след малко.
Дано да спе да вали,че не ми се седи в къщи.Дорабела,полувих рецептата,ама ме хвана мързела,по-нататък ще я направя,благодаря  bouquet
Тони,честита годишнина,безброй години още да сте заедно и да празнувате.
Лори ,честит рожден ден,здраве,щастие,пари и многоооооооо любов.
Хайде,слънчев и усмихнат ден пожелавам Heart Eyes

# 674
sreburna Честит Рожден Ден!!!

Тони, честита годишнина!Още много години,изпълнени с щастие и радост!!! Hug
Момичета,преди няколко дни питах личната за Пентаксима как ще се процедира и ми каза ,че няма доставени ваксини от Здравната каса и може би пак ще я купувам.При вас как стоят нещата,ако нещо да се разправям newsm78

Общи условия

Активация на акаунт