ФЕВРУАРСКАТА ни чета пристъпва с палави крачета

• 33 360
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Привет Simple Smile

Сребърна, честит рожден ден! Много здраве и любов ти пожелавам!   bouquet   bouquet   bouquet

Тони, честито и на вас! Все така да се обичате и разбирате още много години!  Hug

Лори, и нашата педиатърка каза, че доставят по 10 бройки и после по 2 месеца няма  #Cussing out Та да й се обадя, като наближи момента да видим има ли или ще си купуваме  Crossing Arms Хубава работа, ама българска! Отново Sad

Деси, ето линка към хотела http://www.studios-meliton.gr/. Снимките на сайта са мноооого стари, хич не ги гледай, че ще се откажеш  Grinning Ако искаш нови хубави снимки, свиркай Wink

# 676
Инче, мерси много.
Аз бях гледала снимките, които беше пуснала точно след като се завърнахте. А как мога да получа информация за цените и предлагат ли хапване там?

За Пентаксима не мисля. Така ме е страх от пусти ваксини, че ако има как да ги пропуснем ще е най-добре.
А и той не се ли поставя на 18 месеца?  newsm78

Момичета искате ли да направим някоя срещичка на мами , т.е. да е вечерна , по-възможност след работа  Embarassed

# 677
  • София
Сребърна, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди жива, здрава и много щастлива!

Как е мъничето Чавдар?

# 678
Деси, http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club, само че ние ходим през Sunny tours, от курорта цените са доста по-високи

И при нашата педка е аналогично положението - 14 бр. Пентаксим и доставили, каза след 2 седмици да се обадя да проверя. Иначе и Мишо е в групата на болните, с жестока хрема и температура от онзи ден. Но пък е висок и стрен - 11,2 кг., 86 см.  Joy

Поздрави от нас и дано има хубави новини от Патето и Чавдар  Praynig

# 679
  • Sofia
Деси, хапване не предлагат, но студиата и стаите са напълно оборудвани с печка, хладилник, съдове, т.н. Има и барбекю и може да се ползва от всички. Съвсем наблизо, може и пеша да се ходи, има ресторантчета 2-3 с много добра кухня, така че хапване има.
А за цени, свободни дати и т.н. можеш или да им се обадиш (собственичката се казва Елени), или да им пишеш. Отговарят много бързо  Peace

Последния Пентаксим се слага наистина на 18 месеца. На Венци в началото на септември ще му го слага, даже ще е на 1,7 г. Не знам защо така реши, явно в горещото време много не й се иска да слага ваксина... Rolling Eyes

Аз искам среща  Mr. Green Само майки, на спокойствие  Whistling

Да се похваля - имаме обувки. Най-сетне! Grinning

# 680
Момичета, днес биха на Зари пентаксима! Имаме час при педката от 2 месеца, отидохме и нямаше никакъв проблем, не сме си я купували, не са ни казвали, че нямат в наличност  Rolling Eyes . Казаха да дам Панадол, да не я къпем довечера и да я следя 3 дни! Казаха също, че това е последната ваксина, следващата е чак на 6 годинки!  Whistling

Чакам обаждане от Патето! Докторката, която излекува Зари от бронхиолит и ни спаси от болницата, ще отиде да прегледа Чочко и ако има и най-малко подобрение, ще продължат лечението вкъщи и ще изплозват нашия инхалатор. Силно се надявам да се оправя малкото юначе, че мама се притеснява и за Краси!  Praynig

Инче, честити обувки!  Hug

Резултати от прегледа- 11 кг и 83 см.

# 681
  • Пловдив
на нас Пентаксима ще ни то бият на 29 юни и ще е безплатен,и го има в наличност при педката

# 682
Сребърна, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана мама и съпруга!

Днес е отвратително времето, Яна цяла сутрин нервничи в къщи. Сега спи и чакам да стане, за да я водя на клуб, че иначе до довечера ще трябва да се гръмна, ако се наложи да си седим у дома.

За вечерни срещи съм ЗА. Искате ли другата седмица вторник вечер примерно?

# 683
Сребърна, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!

Теди, много готини снимки!

Нашия Пентаксим пък ще остане за към края на юли май. Нали сменяме педката и сега като нови пациенти ще трябва да изчакаме. Затова първо ще ги ваксинирам за Хепатит А, а следващия месец ще е Пентаксим. Сестрата днес ме увери, че нямало проблем със забавянето, понеже било реимунизация. На Гого също му предстои реимунизация, ама забравих на какво. Изобщо при нас се очерават месеци на ваксините  Crazy

# 684
Кога се бие сега този Пентаксим? Аз си мислех,че на 1г.6м.???

# 685
  • Пловдив
Кога се бие сега този Пентаксим? Аз си мислех,че на 1г.6м.???

12 м след последния прием
или на 1 г и 4 м най-рано или след това,по преценка на педиатъра

# 686
Честит Рожден Ден, Сребърна! Да си жива, здрава и много, много щастлива!

Честита годишнина, Тони! Много да се обичате и разбирате и от щастие да не се отървете!

Ние ще слагаме ваксина началото на юли. Педи не е споменала за проблем с ваксините.

# 687
  • в гората
 Най-накрая и аз да се доредя да пиша по нормално време  Wink.

Тони, честита годишнина!!!Много разбирателство и семейно щастие още дъъъълги години!  bouquet

Сребърна, честита кръгла годишнина и на теб!Много да те слушат и радват мъжете вкъщи!

И аз искам среща без деца  Rolling Eyes.

Фокси, ако знаеш как си ме подпалила с твоите планове.Взех и аз да я проучвам тази Канада и да ти кажа добре ми звучи  Whistling.Моя мъж и без това само мрънка в каква държава живеем и как никога няма да се оправим, та аз взех да го подклаждам да се махаме...Ми може да не звучи патриотично, но не ми се иска децата ми да растат тук  Tired.

# 688
Тони, честита годишнина!!!Много любов и семейно щастие още дъъъълги години! bouquet

Сребърна, честита  годишнина!Много здраве и късмет!  bouquet

http://www.moreto.net/novini.php?n=90679              ха-ха

Пентаксима ще ни е на края на м.06 без да плащаме трябва да е минало 12 м-ца от предниия и това е каза само педката.

Страхотни снимки!

# 689
Сребърна, Тони, много, много здраве и обич ви пожелавам!  bouquet

Така ви се радвам на всички - страхотни снимки и тук, и във фейсбук!!! Все едно цял живот сте били заедно, ей така изглеждате... Много сте хубави, а дечицата - пораснали, красиви и сияещи! Hug

Бързо оздравяване на болничките!

Общи условия

Активация на акаунт