Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Страхотни вкусни неща сте приготвили всички.
Красиви и апетитни.Браво  newsm51
При нас за обяд виенска наденичка на скара,тортичка,млечно сладоледено десертче и крем карамел.На вилата толкоз-няма време за приготвяне.
Имам гости от Пепиния град и разходка и вечеря на морето на рибка.
Приятна вечер на всички.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 18:43 от megans

# 211
Страшно вкусни неща видях, поздравления, момичета!  bouquet  chef

От мен един бърз и вкусен постен сладкиш.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 22:07 от labrex

# 212
Имам гости от Пепиния град и разходка и вечеря на морето на рибка.

къде да ги чакам утре  Wink или да си пратя адреса на ЛС  Hug
Мег, всеки път ти се възхищавам как си ползваш рендето за решетки, а мето стои в шкафа  Blush
Лабрекс, постен или не чудесно захарен изглежда отгоре   bouquet давай рецепта, че не съм измлислила сладкиша за утре  newsm78

# 213
Пеп разсмя ни...тъкмо и показвам форума на братовчедката и какви прелести творите. newsm51
А за рендето и аз го забравям много често,че ми е малка кухнята...ама на новата къща ще се постарая да го ползвам с всичките му екстри.
Обеща като се прибере да е редовна читателка.
Още един фен на вашите прелести.
Аз като им върна гостито ще се обадя
Лабрех голяма вкусотия си направила пак.

# 214
Megans, аз лично не мога да ги докарам тези решетки. Карам само на едната страна Simple Smile

От мен за тази вечер:

Пастрома от свинско на Селма:

Салата:

Uploaded with ImageShack.us

Таратор:

Uploaded with ImageShack.us

# 215
  • Miami
Здравейте!
Момичета, издирвам една рецепта за чеснова франзела или нещо подобно. Имаше рецепта, но не мога да я открия. Нещо се увиваше франзелата с фолио и се пече, но не мога точно да се сетя. Дали някой се сеща?

# 216
Флаш както си го направила,следващия ход завърташ краставицата на 90 гр.после връщаш обратно и повтаряш. newsm51

# 217
Лабрекс, постен или не чудесно захарен изглежда отгоре   bouquet давай рецепта, че не съм измлислила сладкиша за утре  newsm78

пеп-4о, ти с руския си на "ти", така че, ето ти линк. Много е лесен, почти от нищо е, аз го правих със сладко от вишни, но става и с плодове. Искам да го направя и на малки галетки и да пробвам със солена плънка и ще сложа рецептата в Любими. Peace   bouquet

# 218
Кори,доколкото се сещам,тази рецепта я прави  Виктор Ангелов в едно от предаванията на Бон апети.Размеси масло с подправки по избор-магданоз,копър...Франзелите се срязват на дължина/не до край/и се намазват с маслото.Обвиват се в ал.фолио и се пекат във фурна на 180-200гр.за около 20мин.Той ги поднесе с маринована моцарела доколкото помня.Самите франзели стават ужасно вкусни.Успех и дано съм помогнала. Hug   

# 219
Здравейте!
Момичета, издирвам една рецепта за чеснова франзела или нещо подобно. Имаше рецепта, но не мога да я открия. Нещо се увиваше франзелата с фолио и се пече, но не мога точно да се сетя. Дали някой се сеща?

Тъкмо днес я гледах тази рецепта във файловете ми с копирани рецепти. Същата е, както devora3 е казала. Масло и чесън с подправки, намазва се и се пече.

# 220
Пеп-чо забравих да ти благодаря за страхотната солена корона която стана едно от любимите ни тестени  bouquet
Пак страшно вкусни неща виждам.
Наталина,тортичката ти изглежда божествено сигурна съм че и на вкус е така.  bouquet
Джиа,страхотни еклери.  bouquet
Меганс,както винаги страхотни предложения и поднесени с вкус  bouquet
<абрекс,постния ти сладкиш изглежда фантастично  bouquet
От мен само едни пилешки дробчета с бекон и задушен фазан в гърне без снимка,че ми дойдоха непредвидени гости и в бързането забравих да снимам.За пръв път правя и беше божествено затова и скоро ще повторя и задължително ще снимам.

# 221
  • Пазарджик/Лондон
Кори , скоро правих нещо подобно, ето ти линк, дано ти е от помощ :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html

# 222
  • забравих си мисълта...
Labrex, сладкиша наистина е чудесен. Прилича ми на този сладкиш,

който съм правила по една немска рецепта, но така като се канех тогава, да го повторя, така и не ми остана време. Сега ти ме подсети за него. Много е вкусен. Само където вместо сладко, аз направих пудинг със сока от компота и прибавих и плодовете към него. И отгоре се мажеше с жълтък, иначе  е почти същата рецепта.  Но чакам, да напишеш рецептата и ще я опитам и нея.

# 223
  • Варна
Аелис, Честито ти блог. Laughing
 labrex , много хубав сладкиш.Би ли превела рецептата.
И аз уж съм учила руски , но не всичко ми е ясно  bouquet
esy, при теб както винаги много красиви снимки а предполагам , че и пестото е хубаво.
megans и аз искам рибка край морето, не че не ходя да си хапвам де Crazy
Тайна, кажи и на мен как панираш крилцата Heart Eyes, че като ги гледам като на кентаки ми приличат Heart Eyes
Пеп-4о, прати и на мен една кутия с пиле по китайски, и аз искам пък. Mr. Green
Между другото, днес си купих оризови спагети и мисля да изпробвам твоята рецепта.  bouquet

# 224
  • София
  Ивка, това ми беше целта, да приличат на тях! Peace

Ще копирам предишното обяснение,че не ми се пише пак!

Много са лесни!Разфасовам, мариновам в соев сос, лъжица горчица, две-три лъжици кисело мляко или сметана, лимонов сок,малко олио и може и лъжичка майонеза.Може да сложиш и друго за каквото се сетиш в маринатата.След няколко часа отцеждам, овалвам в брашно смесено с малко черен пипер, щипка сол, една-две лъжици грис, изтръсквам хубаво, да изпада излишното и пържа във фритюрник на 180 градуса.След изваждането слагам на кухненска хартия, да се изцедят!
  Да добавя:слагала съм в маринатата и сок от портокал,от мандарина(вместо лимонов сок) и чесън, всеки път различно.Не ги натрупвайте в кошничката на фритюрника, защото се залепват.Най-много на два реда да са. Не ги овалвайте предварително, защото панировката става дебела и се изронва. Овалвайте всяко поотделно и веднага пускайте във фритюрника. Тези неща ги разбрах на принципа проба - грешка!

Дано да ви харесат!

Общи условия

Активация на акаунт