Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 152
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Прерових темата Любими, но не можах да видя това кексче за МВ на Наталина  Blush Някой ще ме насочи ли къде да се разровя  Blush

това е на Наталина    " Светкавичния кекс"

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg501.html#msg501

а това на Лабрекс "Маков кекс за 6 минути" и " мини крейзи кексчета"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241916.195 пост 207 и 209

Успех!   Hug

# 31
Тутулина благодаря ти   bouquet Досега рових и тъкмо го намерих. Ей сега ще се пробвам да видим дали ще излезе нещо  Blush

# 32
  • Пловдив
Момичета пак започва темичката със страхотните ви вкусотии ,неуморни сте радвам ви се много .... Hug Hug Hug
Ето и моето меню ....  

Хрупкавите картофки на Nanita

ПЪРЖЕНИ ЧУШКИ С ЯЙЦА И СИРЕНЕ поляти.

Пълнен домат с "крема сирене"  

# 33
  • София
Честит 1 юни на всички дечица,и на всички,коит пазят детето в себе си Grinning
Прекрасна нова тема!  bouquet
От мен шницели със задушени картофки и мъфинки за празника,приготвени с огромната помощ на дъщеричката ми! Heart Eyes

# 34

Любимите ми хычины, невероятна вкусотия, особено със сметанката от вчера. Който ги е хапвал, знае за какво става дума. За съжаление, всичко вече го няма..... Sad

# 35
  • сред люляците
Ооо, не! Сега пък хычины! Това какво е? Ще търся рецептата след малко...
При нас ягодовата торта на бис Mr. Green и пиле с ориз.

# 36
  • София
Здравейте момичета невероятни сте,продължавайте все така.   bouquet
Аз не съм писала много защото бях почти 2 седмици нон стоп на работа и бях доста уморена за снимки,а готвеха мъжете  Heart Eyes.Така че скоро ще се отчитам по така

# 37
  • София
...
Rumya може ли рецептата за кекса, изглежда ви мммм вкусноо.

Ето, заповядай рецептата

# 38

ilrai78, написах рецептата - хычины. Вкусни са и много разнообразни по отношение на плънката, могат и сладки да бъдат в чест на новородено и т.н. Най-често са солени. Peace

Ама и ти с тая ягодова торта........първия път и устоях, сега вече не съм сигурна, ама пък си изядох ягодите. Rolling Eyes Но на пазара има.  bouquet

# 39
  • Пловдив
Въртя суча все при вас долитам  Crazy Crazy
labrex мале пак ме изнинНаНада Mr. Green Mr. GreenПак ще се кашавари  Sick Mr. GreenАма то от  тебе човек не може и да помисли за диети  Mr. Green Mr. Green
Аз търся рецептата няма я  ooooh!Тъкмо щях да те питам Де е Mr. GreenАма ти си се сетила да я сложиш Hug Hug Hug Hug
Сега ще я разгледам и ако имам продуктите ще я кашаваря Mr. Green bowuu bowuu

# 40
Пържолa и картофи соте.

# 41
Честит празник на всички малки и "големи"дечица.  Tada

Много вкусно сте приготвили всички. newsm51
За днес свинско с картофки,с лапад и ориз,питка и тутманик със сирене и кашкавал на мах мама.
Хубава и вкусна вечер и за отмора с удоволствие ще ви чета и преписвам,а как заваля вън.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 19:24 от megans

# 42
  • DE
Мегънс, да мога да си хапна от твоя тутманик,ааа?
У нас разни пържени работи

и пак неЩо сладко

Спокойна вечер!

# 43
  • сред люляците

ilrai78, написах рецептата - хычины. Вкусни са и много разнообразни по отношение на плънката, могат и сладки да бъдат в чест на новородено и т.н. Най-често са солени. Peace

Ама и ти с тая ягодова торта........първия път и устоях, сега вече не съм сигурна, ама пък си изядох ягодите. Rolling Eyes Но на пазара има.  bouquet

Прочетох ги много внимателно. А ти с каква плънка препоръчваш да се правят? Ох, ще умра вече... ще надебелея, бре човек! Направо обожавам тестени работи и ми е слаб ангела... ooooh!

Пък за тортата - не че нещо, ама трябва да кажа, че така с бадеми е направо фантастична! И вече почти се свърши, а я правих в три днес...

# 44

А ти с каква плънка препоръчваш да се правят? Ох, ще умра вече... ще надебелея, бре човек! Направо обожавам тестени работи и ми е слаб ангела... ooooh!

Ооох, той и моят ангел е много слаб по отношение на тестените........ ooooh!  hahaha Най-често ги правя със сирене, наситнен стрък пресен чесън, копър и магданоз,и днешните са такива. И чер пипер може да се сложи. С кайма съм ги правила, вкусни са. Понякога в сиренето настъргвам и малко кашкавал - както дойде. Все се каня със сирене и картофи да ги правя, ама кой да чака да се варят картофите........ Grinning

ТУК почти по средата на страницата има доста плънки, оригинални са.

Общи условия

Активация на акаунт