Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 151
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • сред люляците

ТУК почти по средата на страницата има доста плънки, оригинални са.

Пак огладнях... благодаря!   bouquet

# 46
   Желиран сладкиш -импровизация.Леко му промених рецептата.Сега се хареса още повече.  Heart Eyes

И Пастрома от свинско месо.За втори път я правя и се убеждавам,че е много вкусно нещо!  Grinning

# 47
  • София
Labrex, и мен ще ме умориш с тези тестени неща Crazy а трябва да се стягам зя морето
Без никаква мазнина ли ги печеш? На средно силен котлон ли?

# 48
  • София
  Ай, страниците пак са пълни с разкошотии вкусни! Браво неуморни кулинарки!

Аз едни тутманичета само да покажа!

# 49
Labrex, и мен ще ме умориш с тези тестени неща Crazy а трябва да се стягам зя морето
Без никаква мазнина ли ги печеш? На средно силен котлон ли?

shoshi, да, използвам тиган с незалепващо покритие, имам един такъв тежък, и пържа на газ на най-силното за моята печка. Може и чугунен, сигурно и емайлиран ще стане. newsm78 Пекат се на сухо, без мазнина, а после, като извадиш от тигана, мажеш едно хубаво с краве масло от двете страни и трупкаш едно върху друго на купчинка. После купчинката бързо се стопява.  Embarassed Днес обаче направих половин доза. Въобразявам си, че ....... Grinning

# 50
пак е толкова вкусно мммм
Лабрекс,спри се WearyНе може така ,сто кила станах.Вече не смея да се кача на кантара .Май само това ми остава:running05: jump newsm39
Страхотни са тези хачини,още утре ако успея ще ги пробвам.
Селма,а и ти с този раскошшшш.Малеее ще ме уморите
Аз днес от мързел да си взема рецептата за питки,реших да действам с каквото имам и както ми дойде.Е получиха се страхотни питки и за пръв път на всички да им харесат/иначе все някой мрънка/ето ги:
-питка
И един бобец с пушени ребра
URL=http://www.radikal.ru][/URL]

# 51
Записвам се,да не Ви изпускам.
Готвих,но не съм снимала,тъй че ще се наслаждавам на вашите творения  bouquet

# 52
  • забравих си мисълта...
Момичета искам бан. Иначе тук не се търпи вече. Само като вляза в темата и качвам по килограм.
Пеп-4о, чакам влака, тази чиния на първа страница за мен ли е Wink?
Селма, сладкиша е мечта, не искам, да го гледам, че не издържам и ще си гризна от монитора.
Labrex, не знам какво ще те правя!!! Ами то на такова нещо издържа ли се. Отивам,  да спя днес с кокошките, че ме засърбяха ръцете. А онзи лакомник, по средата на страницата, защо ни го показа Labrex, не искам, да го гледам, как лапа, че..........
Краси.мира и тарталетите, но и чинията са просто неустоими.
Тайна, прекрасен аватар, този много ми харесва, аристократичен е, но аз си вземам от тутманичетата Wink.
Ilrai78 и тортичката и пиленцето, мммм
Delicate, може ли така да ме съблазняваш???
Аелис, Verabel, Ditsan Гуинет, Зиче, Кафе със сметана, Megans и при вас вкусотии големи.

В знак на протест на всички вкусотии и красоти, ние днес сме на моцарела и сьомга.

P.S. И да не си помислите, че това върху сьомгата е портокал.. Joy  Joy  Joy ... лимон е, но нали съм "Nr. 1 фотограф", така изглежда Wink.

# 53
от мен картофи по гръцки на нордина-станаха невероятни,другият път ще е с двойна заливка,защото най-много харесахме сосчето Peace Peace Peace

# 54

Пеп-4о, чакам влака, тази чиния на първа страница за мен ли е Wink?

не, Венче, ето тази е за теб

Кюфтета от грах с млечно чеснов сос

Но на такава вечеря като твоята, не отказвам   smile3506 smile3506

Краси, страхотни тарталети, страхотна чиния  Crazy
Гуинет, много цветно и вкусно у вас   bouquet
ditsan много приятно са се напукали питките ти, чудесни са   bouquet
Маце, едните от пържените работи пак малки си ги направила  newsm53 newsm53

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 00:04 от пеп-4o

# 55
  • забравих си мисълта...
Пеп-4о,  Hug   love001 дори не можеш и да си представиш, колко точно улучи.   newsm51 Грахът и киселото мляко са ми слабост. Да не го разберете грехът.  smile3503

# 56
........... А онзи лакомник, по средата на страницата, защо ни го показа Labrex, не искам, да го гледам, как лапа, че..........

Вени, умори ме от смях, първо се чудих кой е лакомникът по средата на страницата, след известно време включих. Щото у нас аз бях лакомник.......... Joy А ако някой ми сервира твоята вечеря и аз го удрям на протест срещу всички други вкусотии.  bouquet

# 57
Здравейте! Hug

Толкова невероятни неща видях напред! За всички   bouquet
Аз не мога да се включа с нищо тези дни Embarassed
Днес:
Леща с гарнитура :021:

Ориз с домати и гъби

Бразилски кекс-много пухкав и ароматен :389:

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 23:42 от esy

# 58
  • София
Привет! Simple Smile А може ли рецептата за бразилския кекс? Изглежда много мекичък!! Simple Smile

# 59
 да си покажа и аз картофките по рецепта на нордина Heart Eyes станаха ни любими

Общи условия

Активация на акаунт