Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 682
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
краси.мира, тортата е произведение на изкуството! Красива и оригинална!

labrex, крекерите са чудесни!

# 586
Пина благодаря ,всичките ти рецепти са страшно апетитни ,Закуска/пърленка на тиган   Grinning ще се пробва задължително  Hug
направи ми впечетление ръчно приготвената паста и си припомних че моята баба ми правеше от тесто такива лентички режеше ги на ситно и ги вареше с мляко , обожавах го това нещо ,тя го наричаше рязана чорба   Grinning още и още като я посетя ми го приготвя .Това няма нищо общо с талятелите ,просто като видях лентите от тесто се присетих

краси.мира какво има в доматките много красива снимка ,тортата е прекрасна с много хубави свежи цветове  Hug

Стоева конфитюра е страхотен, тук при нас ягодите свършиха за съжаление

# 587
Здравейте кулинарни вълшебници !
Всички сте приготвили големи вкусотийки .... newsm22

Pety- страхотни мъфинки .  Heart Eyes
пеп-4о- конфитюра от ягоди е чуден .   bouquet
labrex- много красиви крекери .  Flutter
краси.мира- Разкошна торта !

от мен - лозови сърмички

палачинки с домашно ягодово желе

и шоколадово кремче

# 588
  • Torino,IT
Здравейте и от мен  bouquet

Близнаците, супер меню  bouquet
Мастерче, направо като ти видях ордьоръра.....страшно ми се прияде такова нещо, записвам си рецептичката Peace
Пина, супер фламкухен, отивам и аз после в любимите ти да видя рецептата  bouquetаз мног обичам тестени изделия с лук Mr. Green
Красимира, тортата ти е прелестна Wink, личи се че си я правила с желание  bouquet, много ми хареса и тортата на Лулу с бейлис, , както и тортата на Росонера,  сладкиша на Ийзи, много летен Peace
Илрай, Лабрекс, страхотни печива, браво на вас  bouquet
Вяра ан, а пък твоите ястия са винаго много идейни, цветни и вкусни Hug
Искам да честитя на патерици рожденика на Леля Ог, да ти е жив и здрав и много да те радва, а тортичката и мъфините са чудни Hug
Всички сте се представили на ниво момичета  bouquet
Аз се отчитам набързо със запеканка с патладжани, доматен сос и моцарела

Ориз със зеленчуци

И едно шоколадово кремче и от мен

# 589
Linditа много вкусни неща си приготвила, патладжани с доматен сос и моцарела ни е любимо ястие в къщи!

ОТ мен Ориз по китайски и Сладкиш с боровинки и рикота

# 590
Цитат
Доволни ли сте най-сетне от огромния проблем с размера на снимките ми ??? Така устройва ли ви ???
Както виждате отреагирах веднага на отправеното към мен искане , толерантен човек съм .Не обвинявам никого и не се сърдя никому , но имам дързостта да казвам директно какво мисля .

Извинявайте, че се меся и извинете за спама - Вяра Hug ти показваш страхотни красоти, пиленцето беше уникално миловидно, но мила-това с размера на снимките е правило във всички форуми, ако някъде няма такова правило - значи форума не функционира правилно и се натоварва жестоко....Админите дължат абсолютна стриктност към ръководството отпуснало им нет-пространство и трябва сериозно да се съобразяват с него, да не злоупотребяват за да няма търкания и за да няма чуденки относно вероятността ще съществува ли форума или не (всички Админи и Модове знаят за какво говоря, затова понякога изглеждат лоши в очите на потребителите, но то е за добро)....Затова миличка, ползвай оразмерителни програмки(не е сложно и става бързичко, а и указанията в началото на темата са простички) и не ни лишавай от красотите които твориш, без лоши чувства, а напълно добронамерено, защото изкуството във всяка негова форма трябва да бъде поощрявано и толерирано, а ти определено имаш дарба Hug Peace!

ПП КРАСИ, НЕВЕРОЯТНА СИ Hug!
МОМИЧЕТА Hug, ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ!

# 591
  • DE
Добра вечер !
У нас имаше за вечеря

Мариновани крилца и картофки

Спокойна ноЩ !

# 592
  • Сливен
labrex, Pety   bouquet

# 593
Момичета,и аз да се включа в разговора.Много съм вързана с качването на снимки а и не съм прочела на първа страница.Досега не ми е правена забележка но ако и моите снимки са голями  кажете и ще се пробвам да ги намаля,разбира се ако не успея ще помагате.
Лабрекс,Пети,Матзе,Танита,Линдита,Пина  #Crazy  bouquet
От мен зелева салатка и пилешки дробчета по селски

# 594
ditsan,леко намалените снимки са по-приятни за гледане.  newsm53
През опцията "цитат" погледни,как съм ти смалила "дробчетата"(ух!че са апетитни!  Crazy Heart Eyes ) .Колкото по-малко е числото,толкова по-компактна ще излезе снимката.
Успех!  Hug

# 595
  • забравих си мисълта...
Момичета пак сте се представили като за световно, виждам невероятни красоти и вкусотии.   bouquet   bouquet   bouquet
От мен, от последните дни
за закуска Rollino с черен пипер и Rollino с зелени подправки и ягоди       и мармалад от кайсии. Никак не ми се правеше, но пък и никой не ме накара, да купя 5 кг кайсии.

и отново Brownies със сирене крема този със сърцевидната форма е за подарък.

# 596
Стоева благодаря за рецептата за паприковано филе ,много е вкусно  Hug,при мен соса е маскарпоне,заквасена сметана и магданоз  Party

сандвичи, вдъхновението е от Мариета

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 23:12 от FRESA

# 597
Здравейте,вълшебници Simple Smile Как ви се готви в тия жеги?Днес валя и направих лазаня със спанак и сирене със домашно точени кори.Ето и снимка:

Лека вечер на всички Simple Smile

# 598
Написах рецептата за Фламкухена, че снощи малко се измързеливих  Blush  Вече е в темата ми, линка е в подписа ми. Спорен ден, момичета!  Peace

# 599
Танита, много хубаво сладкишче  Hug

От мен едни Пресни картофки с хрупкава салвия

Общи условия

Активация на акаунт